Benim 3Daha bir rekabetçi aldığım da deşifre oldu iyi mi..![]()
Ben herkes ile oynamıyorum ondan herhalde, tek başıma da girmem. Direkt şutlarlar..Benim 3![]()
İlk oyun hatasız denebilir..Süpersin
İlk oyun gerçekten çok zevkliydi. Çok iyi organize olduk.
Ben hâlâ o difüs,difüs diyen çocuğun ne demek istediğini düşünüyorum. Biz t takımında'ydık bomba kurmamız gerekirken çözmemizi istiyor du..İlk oyun hatasız denebilir..![]()
Ben hâlâ o difüs,difüs diyen çocuğun ne demek istediğini düşünüyorum. Biz t takımında'ydık bomba kurmamız gerekirken çözmemizi istiyor du..
Kulaklık da mikrofon yok mu?Benim mikrofon işini çözmem gerekiyor, laptop ile sıkıntı yaşıyorum. Kulaklık + Mikrofon takmama rağmen sıkıntılar yaşıyorum.
Yok ne yazık ki. Onun için mikrofon girişine mikrofonu, kulaklık girişine kulaklığı, 1. Usb Klavye, 2. Usb Mouse..Kulaklık da mikrofon yok mu?
Aslında ne kadar güzel şeyler söylemiştim, hatta şarkı söylemeyi düşündüm bir ara. Sen ses gelmiyor deyince canım sıkıldı yine..En son oynadığımız oyunda sesin hiç gelmedi.
Mikrofon dışında benim sistemin aynısı ama ben seni masaüstü kullanıyorsun sanıyordum.Yok ne yazık ki. Onun için mikrofon girişine mikrofonu, kulaklık girişine kulaklığı, 1. Usb Klavye, 2. Usb Mouse..
Bizim laptop oluyor kocaman, koca masayı kaplıyor..![]()
Sen nasıl kullanıyorsun?Mikrofon dışında benim sistemin aynısı ama ben seni masaüstü kullanıyorsun sanıyordum.
Ben de notebook var. Klavye+mouse+ kulaklık takıyorum. Birde oyun ana menüsü'nde ses ayarlarını biraz kurcala @SmokeBomb da seninle aynı sorunu yaşamıştı oradan halletmişti.Sen nasıl kullanıyorsun?
İstediğin kulaklığı tak, mikrofon girişine takmadığın sürece sesin karşıya gitmez. Telefon gibi değil olay.Sessiz sinema gibi demek ki.Samsung telefonun kulaklığının mikrofonuydu, bir daha ki sefere iphone deneyeceğim..
![]()
Mikrofon girişinde telefon kulaklığı (Mikrofonu kullanmak amacı ile)İstediğin kulaklığı tak, mikrofon girişine takmadığın sürece sesin karşıya gitmez. Telefon gibi değil olay.
İstediğin kulaklığı tak, mikrofon girişine takmadığın sürece sesin karşıya gitmez. Telefon gibi değil olay.
İstediğin kulaklığı tak, mikrofon girişine takmadığın sürece sesin karşıya gitmez. Telefon gibi değil olay.