2 gb ram günümüz şartlarında yeterli olurmu bilinmez sony nin arayüzü iyi deniyordu ama alınmayacak bir cihaz değilSony c4 önerir misiniz peki?
Forever Xperia U with 512 Mb Ram2 gb ram günümüz şartlarında yeterli olurmu bilinmez sony nin arayüzü iyi deniyordu ama alınmayacak bir cihaz değil
Xperia arc s 512 ram ne hasta etmişti beni zamanındaForever Xperia U with 512 Mb Ram
Xperia U da beni hasta etti. Telefonda uygulama bırakmadım kasmasın diye. Kaldırabildiklerimi kaldırdım diğerlerini devre dışı bıraktım. Tek bir tane sosyal medya uygulaması yok. Google ın da sadece play store ve play oyunları var . Şu an sadece Clash of Clans ve Clash Royale oynuyor olsamda zamanında bana belli bir yere kadar GTA 3 ve Dungeon Hunter 4 oynattı. Çok büyük bir beklentim yok telefondan ama hangi tarayıcı kullanırsam kullanıyım 3-4 sekme açtıktan sonra kapanıyor program. Açıkta uygulamada tutamıyoruz bazen lazım oluyor. Avg cleaner xperia sayesinde 2.7 gb yer var boşta. Ara sıra lazım olan uygulamaları da apk yaptım. Lazım oldukça kurup tekrar kaldırıyorum. Galeriyi de zamanında Google Fotoğraflarda yedekledim. Gittiği yere kadar gideceğiz bakalım. Durumları düzeltirsem uygun bir şey alırım onun haricinde sürekli çekiliş kovalıyorum .Xperia arc s 512 ram ne hasta etmişti beni zamanında![]()
Haziranda M4'e Marshmallow gelebilirmiş yani uygulamalar sd karta taşınabilir olacak.Ama güncelleme tam olarak ne zaman gelir bilmiyorum.Sony xperia m4 aqua hafıza sorunu çözüldümü yada çözülecek mi? ACİLLLLL
Bu Fiyat bandın da Gm 5 plus alınabilir veya 200 300 tl ekleyip ithalatçı garantili lg g4 tavsiyem lg g4 ten yanadırPeki 1000 tl ye hangi telefonlar alınır?
Bunun yerine daha güncel olan cihaz gm 5 plus tavsiye ederimPeki General Mobile Discovery Elite i önerir misiniz?
Haziran'da gelebilirmiş.Bende 1000 tl bandında telefon arıyorum GM düşünmüyorum M4'e bakıyorum ama yeni çıkacak olan Xperia Xa'ya da bakıyorum.Ben gm 5 plus un arayüzünü sevmediğim için o telefona pek sıcak bakmıyorum sony bakıyorum.Sony m4 aquaya ne zaman andiroid m gelir?
Cihaz orta segment bir cihaz aslında bu biraz da kullanıma bağlı olacaktırsony c4 ü alsam beni kaç sene götürür?
Bütçeniz buna uygun ise ve bu cihazı beğendiyseniz alınabilir bir cihaz buradan incelemesine de göz atabilirsinizÇok teşekkürler alınacak bi telefon yani
Rica ederimTEŞEKKÜRLER ilgilendiğiniz için.
X modelleri beklenebilirBugün media markt a gittim bana samsung galaxy j7 yi önerdiler. Sony xperia c4 mü j7 mi sizce hangisini alsam...Bide 1 ay sonra sony nin x modelleri gelicekmiş.