- Reaksiyon puanı
- 557
Çok pahalı alternatif olacak oyun o kadar pahalı olmamalı.Insurgency
rainbow six siege
Çok pahalı alternatif olacak oyun o kadar pahalı olmamalı.Insurgency
rainbow six siege
O zaman "raj bi"Alternatif yok olsa keşke diğer bütün oyunlar ücretli olsun ücretsiz olsun içeriği ücretli oluyor silahlar felan
Flaş atacam öyle girinO zaman "raj bi"![]()
Klavye ayarlarinda mousewheelup ve mousewheeldown kombinasyonları olacak. Onları silersen sorunun düzelir.fare tekerleği'nden silah değiştirme özelliğini kapatabiliyor muyuz?
Sen bu gidişle 10 rekabetçi zaferinden sonra rankı unranked olarak açılacak ilk insan olacağa benziyorsunPing yüzünden 1 hafta ban yedim ya la
Vallaha öyle olacakSen bu gidişle 10 rekabetçi zaferinden sonra rankı unranked olarak açılacak ilk insan olacağa benziyorsun![]()
Öyle dedin de aklıma geldi. Lem hesabı 50₺ satıyorlardı 17 win'i vardı hesabınBen 560 win aldım da ne oluyor sanki
İlk başlarda LEM 'dik biz de sonra nova 4'e kadar düşüyor insanÖyle dedin de aklıma geldi. Lem hesabı 50₺ satıyorlardı 17 win'i vardı hesabın![]()
İlk başlarda dediğin 4 sene önce'ydiİlk başlarda LEM 'dik biz de sonra nova 4'e kadar düşüyor insan
4 yılda full time oynamadım gülümİlk başlarda dediğin 4 sene önce'ydio zamanlar da rank ve elo sistemi daha farklı olmalı ki bu 560 win'i 4 yıl da almış olman şuan ki rank'ını açıklıyor gibi.
terörist'e imha kit'i ve ct bıçağı vermiş hadi usp-s'i yerden buldu diyeceğim ama ölen kişilere ait bildirimler olmasına rağmen üst tarafta herkes yaşıyor olarak görünüyorMaşallah iyi çizmiş![]()
CT ak47 alamıyor mu yerden sanki ayrıca ölenlerin alttaki HP barı silinmiş farkettiysen.terörist'e imha kit'i ve ct bıçağı vermiş hadi usp-s'i yerden buldu diyeceğim ama ölen kişilere ait bildirimler olmasına rağmen üst tarafta herkes yaşıyor olarak görünüyor![]()
Road To Silver 1Konu görmüşken yazmak istedim.
Oyuna ilk başladığım günlere geri döndüm. Bu hafta 9 maçı ard arda kaybettim ve seçkin gümüşe düştüm. Defalarca rekabetçi cezası aldım en son 7 gün oldu işte. Oyuna başladığım zamanlarda pustuğum yerlere felan pusuyorum. Yakında m4 ve ak47 yi bırakıp aug ve p90 la takılıcakmışım gibi hissediyorum![]()
Süper modum, sen iste biz boyayalım.Renkli olaydi iyiydi.
adam terörist, koluna bak! eldiven takmış hem ct olsa niye window'u kessin ki?CT ak47 alamıyor mu yerden sanki ayrıca ölenlerin alttaki HP barı silinmiş farkettiysen.
o da var tabiadam terörist, koluna bak! eldiven takmış hem ct olsa niye window'u kessin ki?
Dün seviye atladım, usta seçkin gümüş oldum. Tebrik edin![]()
Dün seviye atladım, usta seçkin gümüş oldum. Tebrik edin![]()