emrgba
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Düz yapıp geçeriz o halde ya başka seçenek yok , hayırlı cumalar cümleten beyler ..
Merhabalar. Note 5 ve LG G5 deneyiminden sonra 6s kullananlar arasına bende katıldım.
Note 5 fazlasıyla memnun etti beni. G5 ses ve kamera olarak note 5'den daha iyiydi. 6s ilk iPhone deneyimim o nedenle kullandıkça yorumlarım [emoji3]Note5 icin yorum yapmayacağım ama g5 güzel bir cihaz. Ama hiçbiri bir iPhone etmiyor![]()
Hadi hayırlı olsun [emoji16] doğru yoldasın [emoji23]Note 5 fazlasıyla memnun etti beni. G5 ses ve kamera olarak note 5'den daha iyiydi. 6s ilk iPhone deneyimim o nedenle kullandıkça yorumlarım [emoji3]
Yolu bulabilmek için ciddi badireler atlattım ama değdi gibi [emoji3]Hadi hayırlı olsun [emoji16] doğru yoldasın [emoji23]
Ben en basta yolu gösterdim ama neyse Hatice'ye değil neticeye bakalım [emoji16]Yolu bulabilmek için ciddi badireler atlattım ama değdi gibi [emoji3]
Hatice dedin bak aklım gitti şimdi [emoji3]Ben en basta yolu gösterdim ama neyse Hatice'ye değil neticeye bakalım [emoji16]
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Hatice dedin bak aklım gitti şimdi [emoji3]
Belki pro versionu varsa uygulamanın onda bu özelliğinin olma ihtimali var mı?Numbers'te bu hatayı nasıl gideririz veya sorunu çözeriz? Excell dosyasını çeviremiyor.
![]()
Belki pro versionu varsa uygulamanın onda bu özelliğinin olma ihtimali var mı?
Apple'ının uygulaması pro versiyonu olduğunu sanmıyorum. Excel formüllerini desteklemedi sanırım.Belki pro versionu varsa uygulamanın onda bu özelliğinin olma ihtimali var mı?
Ne tür bilgi istiyorsunuz? Daha yeni yaptım, sorunuz varsa bilgi verebilirim.dubaiden bir arkadaşım 6s plus getiriyor pazartesi günü aranızdayım.
pasaport için bilgisi olanlar dm atabilir.
Ne gibi bir problem olduğunu düşünüyorsun kamerada kardeşarkadaşlar 6s plus kullanıyorum ve kameramda problem olduğunu düşünüyorum sizce napmalıyım
bulanık gibi net değil solukluk var fotoda kardeşimNe gibi bir problem olduğunu düşünüyorsun kamerada kardeş
daha doğrusu pasaportum şuan aktif değil bu işlem için yönlendirme istedim.Ne tür bilgi istiyorsunuz? Daha yeni yaptım, sorunuz varsa bilgi verebilirim.
Telefonu elinden düşürmüyosundur ondanHayırlı geceler bir sorum olacaktı , kullanım ve bekleme süreleri bir süredir tamamen eşit durumda ilerliyor sebebi nedir acaba ?
Hayırlı geceler bir sorum olacaktı , kullanım ve bekleme süreleri bir süredir tamamen eşit durumda ilerliyor sebebi nedir acaba ?
5s'de işe yarar mı ? Yer sıkıntısı çektiğimden değilArkadaşlar 16 GB versiyonları kullanıp depolama sıkıntısı çeken arkadaşlar Sandisk Connect Wireless 32GB USB Bellek SDWS4-032G-G46 Fiyatı şu ürünü incelesin, şans eseri denk geldim, eminim çoğu kişinin derdine derman olacak![]()
Bence otomatik düzeltmeyi kapatmalısın.Arkadaşlar cihazdan resimleri iCloud'a yedekliyordu otomatik, bir ara kapattım ama kapattığım aksam tekrar açtım bütün resimleri tekrar yüklemek istiyor be yer yok diyor. iCloud da cihazdaki yedeklemeyi kapatmadan önceki resimler duruyor. Cihaz değiştirmedim, niye böyle yaptı olan resimleri yedeklemeden yenilerini yedeğe ekilmesi gerekmiyor mu? Her kapatıp açmaya bu kadar veri mi yedeklemeyeceğiz ?
iPad'den yazdım ondan ötürü oldu, modem ile uğraşıyordum birde hızlı yazayım dedim sonuç iyi olmamış ama düzelttim genel olarakBence otomatik düzeltmeyi kapatmalısın.![]()
Diğer konularda yazdığın son mesajlarda da epey hata gördüm ve anladım başka cihazdan yazdığını.iPad'den yazdım ondan ötürü oldu, modem ile uğraşıyordum birde hızlı yazayım dedim sonuç iyi olmamış ama düzelttim genel olarak![]()