tansel.er
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Nedir bu İnstagram takıntısı beyaz olmus olmamış ne farkeder? Resim uploadini yapıyor mu yapıyor...
Bu sorunu yaşayan?6s kullananlarda, çağrı sonlandırıldı hatası alan var mı? 9.1'de vardı, 9.3.1'e yükselttik yine devam ediyor. Her zaman değil ama arada bir bu hatayı veriyor.
Herzaman için S serisisizce 7 beklenmeli arkadaşlar
Oooo güzel gece moduyla düşük güç modu aynı anda kullanılabiliyor9.3.2 de bi fark yok sanırım
Yüklemeyi ota üzerinden mi yaptınız yoksa kesintisiz internet üzerinden mi çünkü internet üzerinden yaptığın zaman sorun olabiliyor tavsiyem Ota üzerinden yapmanızBeyler ios 9.3.2 yi yükledim telefonda takılmalar meydana geldi menüde gezerken zaman zaman takılmalar oluyor ve uzun süredir oynadığım subway surf oyunu takır takır donmadan oynanırken 9.3.2 yi yükledikten sonra oyunun belli bölümlerinde takılmalar meydana geldi. Önerilerinizi bekliyorum...
Bilgisayar üzerinden yapmanızı tavsiye ederimAyarlar bölümüne girdim yazılım güncellemesi bölümünden yaptım
Sıkıntın yoksa geçme kalsın...Hayırlı geceler , şuan sürümüm 9.2 bataryam dan ve diğer yönlerden bir sıkıntım yok , 9.3.1 ayarlarda bekliyor sizce geçeyim mi ?
Şuanlık memnunum bir de 25.10 dakika bekleme süresi ve 8.40 dakika kullanım nasıl bir sonuç telefonu yeni aldım da pek bi bilgim yokSıkıntın yoksa geçme kalsın...
6s mi 6s Plus mı kullanıyosun...Şuanlık memnunum bir de 25.10 dakika bekleme süresi ve 8.40 dakika kullanım nasıl bir sonuç telefonu yeni aldım da pek bi bilgim yok
6s6s mi 6s Plus mı kullanıyosun...
8saat 40 dk ekran süresimi maşallah ben max 6 saat görüyorum genelde 5.30 saat falan
Çok sağolun8saat 40 dk ekran süresimi maşallah ben max 6 saat görüyorum genelde 5.30 saat falan
Süre iyi hiç güncelleme bekle...
Nasil bir farklılık olur ki yani ne gibi artıları olurBilgisayar üzerinden yapmanızı tavsiye ederim
İdeal bence 24 saatte 5-6 saat alıyosan...Ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum yoğunlukla kulladığım uygulamalar resimde göründüğü gibi sizce iyimi![]()
8 saati geçerse iyi bence plus için...![]()
Bu sürelere göre herşey normal mi ? 6s plus cihaz,bir de 9.3.2 sürümünü Kuran 6s plus kullanıcısı varsa eğer fikirlerini paylaşabilir mi bizimle ??
8 saati geçer yani genelde geçiyordum en kötü kullanımım uçakta falan 4K çektiğim günlerde 7 saat 15 dakika kadar kullanım aldım hep8 saati geçerse iyi bence plus için...
Dostum tsmc ve Samsung karşılaştırması yapmışsın yukarda gerçekten bariz bi fark var mı ? Ben 9.3.1 sürümündeyim 9.3.2 yi yüklemedim sen yüklediysen Nasıl buldun , iOS 6 yüklü amcamın 4s ini kullandım 1 ay önce onun süreleri benim 6s plus ile kesinlikle aynıydı yazılımla herşeyi halledip yazılımla herşeyi berbat yapabiliyorlar ..
Eyvallah dostum teşekkür ederim dfu modu yedek alıp tekrar oradan yükleyerek gerçekleştiremez miyiz ? Twitter da teknordu 9.3.2 yi batarya olarak inanılmaz iyi gittiğini söylüyor fakat dfu ile kurunca dfu ya pek aklım sarmadı benim yapmam da o şekilde bir araba uygulama var gözüm yemiyor hiç