iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
O zaman tahminimde yanıldım demek oluyor. Ama şuan İnstagramdaki beyaz arayüz beta aşamasında o kesin bir bilgi.
Belkide bazı telefonlara beta sürümü gönderildi denenmesi için gerçi beyaz arayüz pek hoşuma gitmedi hani gelmese de olabilir

perhand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Size kalmış. Bence yapmayın. Yeni ios sürümlerine jb olsaydı daha güzel ve oldukça kullanışlı tweakler çıkardı. Şu anda olan tweakler de güzel. Aslında bu sizin daha çok hangi amaçla jb yapmak isteminize bağlı.
Aynen kardeşim katılıyorum ama iphonenun kısıtlamalarından sıkıldım valla. Bide tweak nedir nasıl yapılır

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Aynen kardeşim katılıyorum ama iphonenun kısıtlamalarından sıkıldım valla. Bide tweak nedir nasıl yapılır
Tweak android deki xposed modüllerine benzer. Aslında xposed modülleri tweaklere benzer. Kısaca mesela spotify premium tweaki var. Ya da diğer iphonelara 6s özellikleri için yapılmıştan temalara kadar çeşit çeşit var. Jb yaptığınızda cydia yükleniyor. Siz repo ekliyorsunuz. Bunlar bir çeşit kaynak. Zaten 3-4 tane bilindik var. Bu repoları ekleyince repoların kendi tweakleri oluyor. İstediklerinizi ekliyorsunuz.

perhand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tweak android deki xposed modüllerine benzer. Aslında xposed modülleri tweaklere benzer. Kısaca mesela spotify premium tweaki var. Ya da diğer iphonelara 6s özellikleri için yapılmıştan temalara kadar çeşit çeşit var. Jb yaptığınızda cydia yükleniyor. Siz repo ekliyorsunuz. Bunlar bir çeşit kaynak. Zaten 3-4 tane bilindik var. Bu repoları ekleyince repoların kendi tweakleri oluyor. İstediklerinizi ekliyorsunuz.
Anladım kardeşim

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşımın ıphone 6 telefonu yeni değişimden geldi ınstagramı yükledik yeni beyaz tasarımda geldi bendeki 6s den sildim yeniden yükledim hala aynı rastgelemi geliyor ne oluyor

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Arkadaşımın ıphone 6 telefonu yeni değişimden geldi ınstagramı yükledik yeni beyaz tasarımda geldi bendeki 6s den sildim yeniden yükledim hala aynı rastgelemi geliyor ne oluyor
Aynen öyle rasgele geliyor çoğu telefonda beyaz çoğu telefonda siyah tema var

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Android'de de beyaz oldu. Anlamadığım niye bu kadar dert ettiniz?

kguler10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Iphone 6sin her tarafını cam kaplama yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mı ? Yoksa Spigen tarzı bir kılıf mı alayım teşekkürler :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Iphone 6sin her tarafını cam kaplama yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mı ? Yoksa Spigen tarzı bir kılıf mı alayım teşekkürler :)
Cam yaptırımsan kotu olur, çünkü elinden yağ gibi kayıp durur, ben kılıfsız kullanmaya çalıştım elimden yağ gibi akıp gidiyor. Mecbur bir kılıf kullanıyorum.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar iyi forumlar. Bir arkadaşımın 6s cihazı kart yuvasından su almış telefonu bir şekilde tamir ettirmiş (nasıl ve nerede olduğuyla ilgili bir bilgim yok).
Şu an telefonun herşeyi sıkıntısız çalışıyor fakat sim kart takıldığında servis yok diyor ve hiçbir şekilde arama yapılamıyor veya alınamıyor.
Telefonu gösterdiği bir iki yer telefon için hurda olmuş yorumunda bulunmuş ve tamirinin çok masraflı olduğunu söylemişler. Bana biraz saçma geldi ama iphone telefonlarla ilgili pek bilgi sahibi olmadığım için buradan sormak istedim.
Yani gerçekten sırf telefon özelliklerinin yeniden işler hale getirilebilmesi için 1200 lira gibi bir tamir masrafı normal midir?
(Telefonun işleyişinde başka hiçbir sıkıntı yok)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar iyi forumlar. Bir arkadaşımın 6s cihazı kart yuvasından su almış telefonu bir şekilde tamir ettirmiş (nasıl ve nerede olduğuyla ilgili bir bilgim yok).
Şu an telefonun herşeyi sıkıntısız çalışıyor fakat sim kart takıldığında servis yok diyor ve hiçbir şekilde arama yapılamıyor veya alınamıyor.
Telefonu gösterdiği bir iki yer telefon için hurda olmuş yorumunda bulunmuş ve tamirinin çok masraflı olduğunu söylemişler. Bana biraz saçma geldi ama iphone telefonlarla ilgili pek bilgi sahibi olmadığım için buradan sormak istedim.
Yani gerçekten sırf telefon özelliklerinin yeniden işler hale getirilebilmesi için 1200 lira gibi bir tamir masrafı normal midir?
(Telefonun işleyişinde başka hiçbir sıkıntı yok)
Bu sorunu gidermek için apple servisine başvursaydı o dediğin meblağa yeni cihaz verirlerdi. Cihazı tamir ettirmek için nereye başvurmuş?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bu sorunu gidermek için apple servisine başvursaydı o dediğin meblağa yeni cihaz verirlerdi. Cihazı tamir ettirmek için nereye başvurmuş?
Önce aldığı yer (arcelik beko bayisi) genpaya götürmesini söylemiş genpa uçuk bir ücret talep etmiş o da sanırım sıradan bir tamirciye götürmüş ve telefonu şu anki haline getirmiş 300 lira karşılığında diğer bahsettiğim telefonla ilgili sorunu da düzeltmeye kalkarsak 1200 lira daha gerekir demişler.
Yani bu cihazların tamir fiyatları uçuk biliyorum da 300 liraya hiç açılmayan tepki vermeyen telefonu komple tamir edip sadece telefon özelliklerinin tamiri için üste 1200 lira ücret istemeleri garip geldi bana.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
O cihaz bir kefe bile apple servis dışında ( sıradan telefoncu ) tarafından açıldığı için apple servisine götüremezsiniz, ne kadar ücret isterseniz verin işlem yapmıyorlar.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
O cihaz bir kefe bile apple servis dışında ( sıradan telefoncu ) tarafından açıldığı için apple servisine götüremezsiniz, ne kadar ücret isterseniz verin işlem yapmıyorlar.
Eyv ben ilk duyduğumda geçmiş olsun demiştim ama yine de buradan teyit alayım dedim :) o değil garibim bir ay anca kullandı telefon çöp oldu artık çok pahalıya alınmış bir tablet niyetine kullanır yapacak birşey yok...

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Appstore yaptığım yorumlarımı neden göremiyorum, onay sürecimi var öyle olsa 3-4gün önce bile yaptığım yorumlar göremiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
6s kullananlarda, çağrı sonlandırıldı hatası alan var mı? 9.1'de vardı, 9.3.1'e yükselttik yine devam ediyor. Her zaman değil ama arada bir bu hatayı veriyor.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar siri kullanamıyorum, konuşmamı algılamıyor.

8877588954c31296d29cc9a4550eb7ca.jpg

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
iOS'lar için OTG bellekler var ama çok pahalı.
Bu onlara nazaran cok daha ucuz. Hemde her cihazda çalışıyor, iOS icin otg alsan sadece iOS ve usb destekli cihazlarda çalışır. Bu hem android de hem iOS ta hem de usb girişi olan her yerde çalışıyor.