seyhmus21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 255
Beta sürümle alakası yok normal beta olmayanlara da gelmiş yeni arayüziOS'un beta sürümünü kullanmıyorsun değil mi?
Beta sürümle alakası yok normal beta olmayanlara da gelmiş yeni arayüziOS'un beta sürümünü kullanmıyorsun değil mi?
O zaman tahminimde yanıldım demek oluyor. Ama şuan İnstagramdaki beyaz arayüz beta aşamasında o kesin bir bilgi.Ben hiç beta sürüm kullanmadım ama bende de yeni arayüz instagram.
Belkide bazı telefonlara beta sürümü gönderildi denenmesi için gerçi beyaz arayüz pek hoşuma gitmedi hani gelmese de olabilirO zaman tahminimde yanıldım demek oluyor. Ama şuan İnstagramdaki beyaz arayüz beta aşamasında o kesin bir bilgi.
Bence daha iyi bir hava katmış. Yenilikler çoğu zaman iyidir.Belkide bazı telefonlara beta sürümü gönderildi denenmesi için gerçi beyaz arayüz pek hoşuma gitmedi hani gelmese de olabilir
Aynen kardeşim katılıyorum ama iphonenun kısıtlamalarından sıkıldım valla. Bide tweak nedir nasıl yapılırSize kalmış. Bence yapmayın. Yeni ios sürümlerine jb olsaydı daha güzel ve oldukça kullanışlı tweakler çıkardı. Şu anda olan tweakler de güzel. Aslında bu sizin daha çok hangi amaçla jb yapmak isteminize bağlı.
Tweak android deki xposed modüllerine benzer. Aslında xposed modülleri tweaklere benzer. Kısaca mesela spotify premium tweaki var. Ya da diğer iphonelara 6s özellikleri için yapılmıştan temalara kadar çeşit çeşit var. Jb yaptığınızda cydia yükleniyor. Siz repo ekliyorsunuz. Bunlar bir çeşit kaynak. Zaten 3-4 tane bilindik var. Bu repoları ekleyince repoların kendi tweakleri oluyor. İstediklerinizi ekliyorsunuz.Aynen kardeşim katılıyorum ama iphonenun kısıtlamalarından sıkıldım valla. Bide tweak nedir nasıl yapılır
Anladım kardeşimTweak android deki xposed modüllerine benzer. Aslında xposed modülleri tweaklere benzer. Kısaca mesela spotify premium tweaki var. Ya da diğer iphonelara 6s özellikleri için yapılmıştan temalara kadar çeşit çeşit var. Jb yaptığınızda cydia yükleniyor. Siz repo ekliyorsunuz. Bunlar bir çeşit kaynak. Zaten 3-4 tane bilindik var. Bu repoları ekleyince repoların kendi tweakleri oluyor. İstediklerinizi ekliyorsunuz.
Aynen öyle rasgele geliyor çoğu telefonda beyaz çoğu telefonda siyah tema varArkadaşımın ıphone 6 telefonu yeni değişimden geldi ınstagramı yükledik yeni beyaz tasarımda geldi bendeki 6s den sildim yeniden yükledim hala aynı rastgelemi geliyor ne oluyor
Dert değilde ne bileyim insan nedenini merak ediyor neye göre diyeAndroid'de de beyaz oldu. Anlamadığım niye bu kadar dert ettiniz?
Cam yaptırımsan kotu olur, çünkü elinden yağ gibi kayıp durur, ben kılıfsız kullanmaya çalıştım elimden yağ gibi akıp gidiyor. Mecbur bir kılıf kullanıyorum.Iphone 6sin her tarafını cam kaplama yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mı ? Yoksa Spigen tarzı bir kılıf mı alayım teşekkürler![]()
Bu sorunu gidermek için apple servisine başvursaydı o dediğin meblağa yeni cihaz verirlerdi. Cihazı tamir ettirmek için nereye başvurmuş?Arkadaşlar iyi forumlar. Bir arkadaşımın 6s cihazı kart yuvasından su almış telefonu bir şekilde tamir ettirmiş (nasıl ve nerede olduğuyla ilgili bir bilgim yok).
Şu an telefonun herşeyi sıkıntısız çalışıyor fakat sim kart takıldığında servis yok diyor ve hiçbir şekilde arama yapılamıyor veya alınamıyor.
Telefonu gösterdiği bir iki yer telefon için hurda olmuş yorumunda bulunmuş ve tamirinin çok masraflı olduğunu söylemişler. Bana biraz saçma geldi ama iphone telefonlarla ilgili pek bilgi sahibi olmadığım için buradan sormak istedim.
Yani gerçekten sırf telefon özelliklerinin yeniden işler hale getirilebilmesi için 1200 lira gibi bir tamir masrafı normal midir?
(Telefonun işleyişinde başka hiçbir sıkıntı yok)
Önce aldığı yer (arcelik beko bayisi) genpaya götürmesini söylemiş genpa uçuk bir ücret talep etmiş o da sanırım sıradan bir tamirciye götürmüş ve telefonu şu anki haline getirmiş 300 lira karşılığında diğer bahsettiğim telefonla ilgili sorunu da düzeltmeye kalkarsak 1200 lira daha gerekir demişler.Bu sorunu gidermek için apple servisine başvursaydı o dediğin meblağa yeni cihaz verirlerdi. Cihazı tamir ettirmek için nereye başvurmuş?
Eyv ben ilk duyduğumda geçmiş olsun demiştim ama yine de buradan teyit alayım dedimO cihaz bir kefe bile apple servis dışında ( sıradan telefoncu ) tarafından açıldığı için apple servisine götüremezsiniz, ne kadar ücret isterseniz verin işlem yapmıyorlar.
iOS'lar için OTG bellekler var ama çok pahalı.Arkadaşlar 16 GB versiyonları kullanıp depolama sıkıntısı çeken arkadaşlar Sandisk Connect Wireless 32GB USB Bellek SDWS4-032G-G46 Fiyatı şu ürünü incelesin, şans eseri denk geldim, eminim çoğu kişinin derdine derman olacak![]()
TeşekkürlerHayırlı olsun
Bu onlara nazaran cok daha ucuz. Hemde her cihazda çalışıyor, iOS icin otg alsan sadece iOS ve usb destekli cihazlarda çalışır. Bu hem android de hem iOS ta hem de usb girişi olan her yerde çalışıyor.iOS'lar için OTG bellekler var ama çok pahalı.
Siri'yi komple kapatıp tekrar açmayı denedin mi?Arkadaşlar siri kullanamıyorum, konuşmamı algılamıyor.
![]()
Siri'yi komple kapatıp tekrar açmayı denedin mi?