Güçlütokatçı
Öğrenci
İlk telefonum olan general mobile discoveryden sonra yeni bir telefona geçeceğim. İOS deneyimini çok merak ediyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım ? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.
Fiyat karşılaştırması yaparak g4 ve note 4 ü karşılaştırmışsınız. Fiyat bakmaksızın hangi telefonu almam gerekiyor ? G4 mü Note 4 müMerhaba,
Lg g4 urunu hepsiburada dan 1200 tl'ye, kipa'dan 1300 tl'ye alabilmek mumkun. Urun teknoloji magazlarinda 1800 tl civarinda satiliyor. Simdi bu noktada 1200 tl civari bir urun dusunuyorsaniz lg g4 alinir.
Ama yok ben teknomagazalardan alicam 1800 tl'ye derseniz o zaman samsung note 4 tavsiyemdir.
Iphone 5s modeli ios 9 ve ustu surumleri ile performansi dususe gecti. Kutudan ciktigi gibi kullanirsaniz guncelleme yapmazsaniz tamam performanstan yana sorun olmaz ama artik 3.parti uygulamalar konusunda da performansi duser yakinda. Bunu bilin. Ayrica kamera konusunda da note 4 ve g4'un gerisinde. Tekno magazalarda 1350 tl civarina dustu.
Ozetle hepsiburada'dan uygun fiyatli iyi bir urun icin lg g4, tekno magazadan alisveris yapcam diyorsaniz note 4 alin.
Ios deneyimini merak ettiginizi ifade etmissiniz. Ios icin ise artik 5s onermedigim icin 1700 tl civari ikinci el iphone 6 veya sifir iphone se modellerini tavsiye ederim.
Fiyat karşılaştırması yaparak g4 ve note 4 ü karşılaştırmışsınız. Fiyat bakmaksızın hangi telefonu almam gerekiyor ? G4 mü Note 4 mü
İlk telefonum olan general mobile discoveryden sonra yeni bir telefona geçeceğim. İOS deneyimini çok merak ediyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım ? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.
Hepsi arasında note 4 iyi 0 olarak g4 iyi hepsi burada.comdaİlk telefonum olan general mobile discoveryden sonra yeni bir telefona geçeceğim. İOS deneyimini çok merak ediyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım ? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.
Tam abimin durumundasın oda discovery i kıra kıra parçalaya parçalaya 3-4 sene kullandı...İphone alacam ucuz olsun dedi bende o zaman 5s alalım dedim alacaz ona da sana da hayli hayli yeter gönül rahatlığıyla alabilirsin 5s i...İlk telefonum olan general mobile discoveryden sonra yeni bir telefona geçeceğim. İOS deneyimini çok merak ediyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım ? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.