Yeni Telefonum

Hangi telefonu almalıyım ?

• Kullanılan toplam oy
    10

Güçlütokatçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk telefonum olan general mobile discoveryden sonra yeni bir telefona geçeceğim. İOS deneyimini çok merak ediyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım ? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Lg g4 urunu hepsiburada dan 1200 tl'ye, kipa'dan 1300 tl'ye alabilmek mumkun. Urun teknoloji magazlarinda 1800 tl civarinda satiliyor. Simdi bu noktada 1200 tl civari bir urun dusunuyorsaniz lg g4 alinir.

Ama yok ben teknomagazalardan alicam 1800 tl'ye derseniz o zaman samsung note 4 tavsiyemdir.

Iphone 5s modeli ios 9 ve ustu surumleri ile performansi dususe gecti. Kutudan ciktigi gibi kullanirsaniz guncelleme yapmazsaniz tamam performanstan yana sorun olmaz ama artik 3.parti uygulamalar konusunda da performansi duser yakinda. Bunu bilin. Ayrica kamera konusunda da note 4 ve g4'un gerisinde. Tekno magazalarda 1350 tl civarina dustu.

Ozetle hepsiburada'dan uygun fiyatli iyi bir urun icin lg g4, tekno magazadan alisveris yapcam diyorsaniz note 4 alin.

Ios deneyimini merak ettiginizi ifade etmissiniz. Ios icin ise artik 5s onermedigim icin 1700 tl civari ikinci el iphone 6 veya sifir iphone se modellerini tavsiye ederim.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
5S kullanıyorum iki senedir. Tabi eskidiği için performansı düştü. Ha yazılım güncellemem dersiniz ama şu an ki güncel uygulamalar güncel sistem istiyor sıkıntı. 6S alırım derseniz sıkıntı yok.

Güçlütokatçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Lg g4 urunu hepsiburada dan 1200 tl'ye, kipa'dan 1300 tl'ye alabilmek mumkun. Urun teknoloji magazlarinda 1800 tl civarinda satiliyor. Simdi bu noktada 1200 tl civari bir urun dusunuyorsaniz lg g4 alinir.

Ama yok ben teknomagazalardan alicam 1800 tl'ye derseniz o zaman samsung note 4 tavsiyemdir.

Iphone 5s modeli ios 9 ve ustu surumleri ile performansi dususe gecti. Kutudan ciktigi gibi kullanirsaniz guncelleme yapmazsaniz tamam performanstan yana sorun olmaz ama artik 3.parti uygulamalar konusunda da performansi duser yakinda. Bunu bilin. Ayrica kamera konusunda da note 4 ve g4'un gerisinde. Tekno magazalarda 1350 tl civarina dustu.

Ozetle hepsiburada'dan uygun fiyatli iyi bir urun icin lg g4, tekno magazadan alisveris yapcam diyorsaniz note 4 alin.

Ios deneyimini merak ettiginizi ifade etmissiniz. Ios icin ise artik 5s onermedigim icin 1700 tl civari ikinci el iphone 6 veya sifir iphone se modellerini tavsiye ederim.
Fiyat karşılaştırması yaparak g4 ve note 4 ü karşılaştırmışsınız. Fiyat bakmaksızın hangi telefonu almam gerekiyor ? G4 mü Note 4 mü

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
İlk telefonum olan general mobile discoveryden sonra yeni bir telefona geçeceğim. İOS deneyimini çok merak ediyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım ? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

note 4 alabilirsiniz bütce varsa yazılım olarak da piyasada rom çeşitliliği çok olan bir telefon 6.0 gelecek sonrası için güncel sürüm ihtiyacı duyarsanız rom atabilirsiniz donanım olarak ben memnunum

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Tam abimin durumundasın oda discovery i kıra kıra parçalaya parçalaya 3-4 sene kullandı...İphone alacam ucuz olsun dedi bende o zaman 5s alalım dedim alacaz ona da sana da hayli hayli yeter gönül rahatlığıyla alabilirsin 5s i...

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
LG G4 ile Note 4 arasında kaldıysanız ben tabiki de note 4 derdim ki, birçok kişide note 4 der.
tabi bu size kalmış bir tercih.