SDN de Taklit gunleri (ŞİKAYET)

Photographer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN dediler 3 milyon dolara satalimmi dediler oyle dediler boyle dediler.Bakiyorum sitenin ana sayfasina YAHOYT.com BILDIRGEC.org ve benzer sitelerden alinti konularin kelimelerinin yerlerini degistirip yayinlaniyor.Junior editor diye birsey cikarttilar sanki normal editorler bir is yapiyormus gibi.Anlatmak istedigim sey su.Buyuk bir olusum taklidi yaparak buyuk olunmaz.Alinti Calinti iceriklede bir yere varilmaz.TEST merkezi dediginiz seyde TIO,HEPSIBURADA gibi yerlerden reklam karsiliginda urunleri bir kac saatligine alip test yapmakmidir.Ondan sonra sitenin her tarafi reklamdan gorunmez.Birakin bu sahte isleri

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Alla alla bu yazıda nedense Ağır bi Kıskançlık Seziyorum ne garip :)

Reaksiyon puanı
0
O konuda hemfikirim ,kimse kusurabakmasın ama SDN'nin anasayfasında beş dakikadan fazla duramıyorum gözlerim yoruluyor.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Tüm gazetelerde çoğunlukla aynı haberler yer almasına karşın, neden hiçbiri diğerini "benim haberimi çaldın" şeklinde suçlamıyor acaba?

"Şüphesiz ki düşünenler için burada büyük bir hikmet vardır."

Not: Kendime laf edilmesini sorun etmem ama Junior Editörlere laf ettirmem. Gerçekten uğraşıp kaliteli işler çıkaran insanlara laf etmeyin, onlar olmasa biz nasıl yayacağız?
(yaymak: günde yol dahil 12 saat mesai)

Reaksiyon puanı
0
Tüm gazetelerde çoğunlukla aynı haberler yer almasına karşın, neden hiçbiri diğerini "benim haberimi çaldın" şeklinde suçlamıyor acaba?

"Şüphesiz ki düşünenler için burada büyük bir hikmet vardır."

Sadece gazeteleri alıp şöyle bir göz gezdiriyorsanız tabi böyle bir ifade göremessiniz.Ama web sitelerini incelediğinizde bazı gazetelerin bazı gazeteleri şikayet ettiğini görebilirsiniz,yada yalanladığını,yada çaldığını ...

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

SDN dediler 3 milyon dolara satalimmi dediler oyle dediler boyle dediler.Bakiyorum sitenin ana sayfasina YAHOYT.com BILDIRGEC.org ve benzer sitelerden alinti konularin kelimelerinin yerlerini degistirip yayinlaniyor.Junior editor diye birsey cikarttilar sanki normal editorler bir is yapiyormus gibi.Anlatmak istedigim sey su.Buyuk bir olusum taklidi yaparak buyuk olunmaz.Alinti Calinti iceriklede bir yere varilmaz.TEST merkezi dediginiz seyde TIO,HEPSIBURADA gibi yerlerden reklam karsiliginda urunleri bir kac saatligine alip test yapmakmidir.Ondan sonra sitenin her tarafi reklamdan gorunmez.Birakin bu sahte isleri

Üyelerimizin bakıp gülmesi, yaşadıkları eğlenceyi diğerleriyle paylaşabilmeleri, hatta parmakla göstererek kahkaha atabilmeleri için bu konuyu ne kilitliyoruz, ne de siliyoruz.

Yalnız bu dedikleriniz hafif kalmış. Zira hazırladığımız inceleme, test ve diğer konulara "oradan buradan resimleri toplayıp derleme yazıyorsunuz" diyenler de çıktı. Yine de teşekkürler; iyi denemeydi.

Güzel günler dilerim.

Reaksiyon puanı
0
Ben kendi fikirlerimi belirttim bir sorunmu var ? Ayrıca neyin denemesini yapmışım onuda bir açıklarsanız iyi olur.Anasayfada 12 tane reklamın gözümü yorduğunu söylemek gülünç bir şeyse buyursunlar SDN üyeleri birlikte gülelim :@

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Gazete gazeteyi şikayet etmez, bir gazetenin okuyucusu diğerini şikayet eder.

"Kraldan kralcı" insanlar her zaman her ortamda bulunur. Eğer bir burada gerçekten birinin emeğini çalıyor olsak, 3 senede mutlaka fark edilir ve yasal işlemlerle boğuşmak zorunda kalırdık. Bence bu şikayet yanlış yerde yapılıyor.

Eğer birilerinin haberini çaldığımızı gerçekten düşünüyorsanız, bu şikayeti o kişilere yapmanız daha verimli bir yanıt almanızı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bakalım size katılacaklar mı bu konuda?

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kıskananlar Çatlasın Başka dicek bisey yok:)

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Allah Allah ben mi yanlış görüyorum bu reklam olayı neden bu kadar uzatıldı , reklamlar hiç bir şekilde yazıları okumanızı engellemiyor , ne yazılar üstüne geliyorlar nede altına ya ben körüm yada sizde bi sorun var.

Editörlere gelince , Bu Siteyi sırf editörleri için takip ediyorum Sevgili Berkin , Alengirli ve diğer arkadaşlar gerçekten emek veriyorlar bu işe , neden böyle bi karalama kampanyası yaratmaya çalıştığınızı Hâla anlayabilmiş değilim.!

Reaksiyon puanı
0
Ben konuların çalıntı olduğunu felan filan düşünmüyorum önce iyi okuyun mesajımı lütfen,ben sadece aşırı reklam kirliliğinden yakınıyorum.Lütfen bunada o reklam gelirleri olmasa bu site kapanır gibi bir cevap vermeyin.

Ayrıca sizin rahatsız olmamanız başkalarının rahatsız olmıyacağı anlamına da gelmez değilmi dostum ?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170

Senin geçtiğin yollara asfaltı biz döşedik.

:donatello:

Dediğin sitelerin sahiplerine sor, onlar sana daha iyi anlatırlar bizi.

Anlama konusunda sıkıntıların varsa, bir gün misafirimiz ol yerinde gör nasıl çalıştığımızı.

Eğer yeni yetme editörlerden biriysen de adını ilk defa duyduğumuz sitelerin reklamını bu şekilde yapma.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konuyu başlatmışsın ama bir daha cevap vermek gibi bir davranışta bulunmamışsın.
Elbette ki eleştirilecek yönlerimizde olacak ama gidip bu eleştiriyi Junior Editör'ler üzerinden yapmaya çalışırsanız yanlış yapmış olursunuz. Orada konu paylaşan bir çok üye sonuçta emek vererek makale hazırlamaya çalışıyorlar. Tek amaçları site içeriğine destek olmak ve SDN ile ilerleyen zamanlarda çok daha iyi yerlere gelmek.

Bu tarz konularla kimsenin hevesini ve cesaretini kırmaya çalışmayınız.

Reklam konusuna gelince forumda bu konu ile ilgili olarak defalarca konuşuldu ve bir ortak yol bulundu. Şunu da unutmayınız ki sitenin gelir kaynaklarından birisi de reklamdır. Reklam olmazsa SDN ayakta kalabilir mi? SDN olmasa siz olur muydunuz? Ben cevap vereyim olmazdınız ve SDN' yi bu şekilde eleştiremezdiniz. Yani kısacası siz bu platformda bulunup bazı düşüncelerinizi yazarken aslında sitenin ayakta kalmasını sağlayan şeylere laf ediyorsunuz.

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Sen geçtiğin yollara asfaltı biz döşedik.

Anlama konusunda sıkıntıların varsa, bir gün misafirimiz ol yerinde gör nasıl çalıştığımızı.

Eğer yeni yetme editörlerden biriysen de adını ilk defa duyduğumuz sitelerin reklamını bu şekilde yapma.

+1

içimden geçenleri yazmışsın Sağol Troy :D

Photographer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin geçtiğin yollara asfaltı biz döşedik.

Benim gectigim yerlere asfalt dosemek iste bundan bahsediyorum sadece laf uretiyorsun is yok. Adini ilkdefa duydugun sitelerin sahipleri senin abilerin.Serdar Kuzuloglu Timur Sirt ve ekipleri. Benim amacim birilerinin reklamini yapmak degil.Bu sitenin icerikten yoksun oldugu ve sadece lafla kendini kral ilan ettigdir.Gizmodo,Smashing Magazine teknosohbet gibi sitlerin iceriklerini alip burda yayinlamak.bahsettigim budur.hatta digg bile size calisiyor olmus.Gelelim urun incelemeye.O incelenen urunler "Tio,hepsiburada,weblebi" gibi sitlerin reklam karsiliginda yalvararak aldiginiz urunlerdir.bu yuzdende ana sayfanizin veya kelimelerin altina sakladiginiz reklam linkleri bu sitelere goturuyor...Linkz den aldiginiz ve ve cebe indirdiginiz paralarla junior editor diye sadece yalakalikla insanlari somurmekte tuzu biberi.Yani ben yoruldum artik junior editorler siz calin ordan burdan manasinda.Gercekler acidir dostum sizin ne yaptiginizi ben cok iyi biliyorum.Turk insani suru mantigini benimsemis oldugu icinde pesinden gelen seni yucelten cok olur

EDIT: Su anda yahoyt.com da teknosa 30 magazasini kapatti baslikli bir haber yayinlamislar az sonra iddia ediyorum sdn ana sayfasinda bu haber yayinlanacak. hadi bakalim

BIR EDIT DAHA: SONY ile ilgili yahoyt.com daki haberi coktan almissiniz bile ) guluyorum baska ne diyeyimki.benim gectigim yollarin asfaltini sen doktun oyle degilmi

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bariz reklam kokuyor.
adam gibi çık de ki ben bu yahoytda editörüm adminim şuyum buyum yada sadece yalakayım. tanıtmak istiyom bu dandik siteyi de belki anlayış gösterirler. yaparlar sana bi güzellik. ama böyle kötülemeyle bi yere varamazsın. önce elini vijdanına koy sonrada adam ol...

yahoyt.com dediğin site önce adını bi düzeltsin ondan sonra konuş
yada gonuşma layn. :D

dandik site ağır oldu ya biraz belki senle hiç bir alakaları yoktur adamların. ama bak yaptığını görüyorsun dimi senin yüzünden o site harcanıyor burda.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Yahu sen hakikaten yazık bir adamsın :) Ofisimizde sayende şen dakikalar geçiriyoruz. Özellikle de test ürünleri konusunda.

Ama senin gibi modellerin çıkması iyi oluyor. En azından kendimizi daha iyi anlatma şansı buluyoruz.

Öncelikle bahsettiğin o iki isme git ve de ki "Abiler ben bi bok yedim ve SDN Forum'a şunları yazdım." Bizim söylediklerimizden daha ağırını o isimlerden duyacaksın :)

Senin aklın ancak o kadarını düşünebildiği için test ürünlerini birkaç saatliğine alışveriş sitelerinden almayı akıl edebiliyorsun. Hiçbir alışveriş sitesi inceleme maksadıyla ürün göndermez. Bu konuda daha fazla rezil olma derim sana.

Reklam gelirlerimizle de yakından ilgileniyorsun maşallah :innocent: Bu konuda bir taraflarının acısı olduğu belli. Başarısız işler çıkardığın için bu şekilde yoluna devam eden sitelere çamur atarak eziklik yapmayı bırak en kısa zamanda.

Şimdi de geçmiş, yamanmaya çalıştığın bir sitenin reklamını yapmaya çalışıyorsun haberler aktarmaya çalışarak. Tam tersine o siteyi de rezil ediyorsun burda.

Şimdi uzayıp gidersen iyi olur.

Benim gectigim yerlere asfalt dosemek iste bundan bahsediyorum sadece laf uretiyorsun is yok. Adini ilkdefa duydugun sitelerin sahipleri senin abilerin.Serdar Kuzuloglu Timur Sirt ve ekipleri. Benim amacim birilerinin reklamini yapmak degil.Bu sitenin icerikten yoksun oldugu ve sadece lafla kendini kral ilan ettigdir.Gizmodo,Smashing Magazine teknosohbet gibi sitlerin iceriklerini alip burda yayinlamak.bahsettigim budur.hatta digg bile size calisiyor olmus.Gelelim urun incelemeye.O incelenen urunler "Tio,hepsiburada,weblebi" gibi sitlerin reklam karsiliginda yalvararak aldiginiz urunlerdir.bu yuzdende ana sayfanizin veya kelimelerin altina sakladiginiz reklam linkleri bu sitelere goturuyor...Linkz den aldiginiz ve ve cebe indirdiginiz paralarla junior editor diye sadece yalakalikla insanlari somurmekte tuzu biberi.Yani ben yoruldum artik junior editorler siz calin ordan burdan manasinda.Gercekler acidir dostum sizin ne yaptiginizi ben cok iyi biliyorum.Turk insani suru mantigini benimsemis oldugu icinde pesinden gelen seni yucelten cok olur

EDIT: Su anda yahoyt.com da teknosa 30 magazasini kapatti baslikli bir haber yayinlamislar az sonra iddia ediyorum sdn ana sayfasinda bu haber yayinlanacak. hadi bakalim

BIR EDIT DAHA: SONY ile ilgili yahoyt.com daki haberi coktan almissiniz bile ) guluyorum baska ne diyeyimki.benim gectigim yollarin asfaltini sen doktun oyle degilmi

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Gözünü ayıramadığın belli :)

Bizi izlemeye devam et.

:icon_:

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hem beğenmiyor hemde ayrılamıyor... :lol:

Fransızların dediği gibi "Lé Kafadan kontak" :) :lol:

Photographer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizi begendigimden degil sizin ic yuzunuzu aleme duyuracagim bu yuzden burdayim

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
haydar dümen bunu kendi haline bırakın diyor.

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
komik resimlere bakarken gülmemiştim bu kadar konu süper ya :D

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Photographer'a Teşekkürler öncelikle , böylece ne kadar kıskanıldığını öğrendik SDN'in , böyle çamur atmaklada kendini rezil etmekten başka birşey yapabildiğini zannetmiyorum ne yazıkki. Bu Sitede bu kadar kullanıcı varsa ki bu kullanıcıları kimse zorla siteye gir demiyor herkes tercihini yapmış , Sadece haberlerin , makalelerin ve incelemerin hatırına değildir , yönetimin sıcaklığı ve arkadaş ortamının güzelliğindendir Bunuda Göz Ardı etme derim. Hadi bakalım Gözün üstümüzde olsun Devam etki biraz daha gülelim eğlenceli zaman geçirttin Sağolasın :D

Photographer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Photographer'a Teşekkürler öncelikle , böylece ne kadar kıskanıldığını öğrendik SDN'in , böyle çamur atmaklada kendini rezil etmekten başka birşey yapabildiğini zannetmiyorum ne yazıkki. Bu Sitede bu kadar kullanıcı varsa ki bu kullanıcıları kimse zorla siteye gir demiyor herkes tercihini yapmış , Sadece haberlerin , makalelerin ve incelemerin hatırına değildir , yönetimin sıcaklığı ve arkadaş ortamının güzelliğindendir Bunuda Göz Ardı etme derim. Hadi bakalım Gözün üstümüzde olsun Devam etki biraz daha gülelim eğlenceli zaman geçirttin Sağolasın :D

Dedimya Turk milletinde suru mantigi var biri yeterki coban benim diye bagirsin :) Kac kisi ana sayfadaki yazilarla ilgileniyor.Herkes forumda geyik pesinde.Zaten Forumu acma mantigida bu Hit arttirmak Alexa da yer edinmek PAGERANK sayisini yukariya tasimak ve Turkcell cocacola nokia gibi buyuk firmalardan reklam banner i almak.Mantik bu dostlar.
Bu arkadasimizda junior editor diye yalakalik yapiyorki insanlar kendini birsey sansin.daha cok yazi yazsin daha cok hit olsun daha cok reklam geliri saglayalim.
Ben senin LINKZ deki dostlarini bile tanirim Troy efendi.Gelelim benim rezil olmam ve kiskanmam konusuna.Hic rezil olmuyorum endiselenmeyin.Biri gercekleri soylemeli.Kiskanmiyorumda.Hic huyum degildir ben kralim diye basbasbagirmak.

webmaster

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sizi begendigimden degil sizin ic yuzunuzu aleme duyuracagim bu yuzden burdayim

Bu sitenin, bu ekibin en önemli özelliği içinin dışının bir olmasıdır; açıklamayı düşündüğün iç yüzümüzden; bloglarımızda, makalelerimiz de, gerekse de forumdaki mesajlarımızda zaten açıkça bahsediliyor. Eğer öğrenmek istediğin başka bir kısım da varsa telefon numaramız sitenin altında yazıyor arayıp sorabilirsin; he yetmedi mi ? Ofisimize de bekleriz ...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Chimera,

Proxy'den girip saklanan bu eziğe kanadı takıver sana zahmet.

Gerçi bu ezikliğiyle birkaç hesap daha alır bu :D

Sen işini bilirsin ;)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Hay hay

Kanatlar takıldı bile.
Postalandı gidiyo.

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Kıskançlık Adama neler yaptırıyo :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bi İnsan bu kadar ezilceğine Gitsin İntihar etsin daha iyi yaw Kıskançlık İnsanı bazen canından da ediyor yarın haberlerde cıkar Adamın biri kıskandığı sitenin aynısını yapamadı diye ihtihar etti Allah rahmet eylesin Yol Vermek bence daha mantıklı:)