• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
merhaba öncelikle hepinize iyi günler, ben spigenin kendi sitesinden kılıf siparişi vermiştim bugun telefon açtılar bizim sistemde hata oldu yanlışlıkla ön sipariş açıldı elimizde kılıf filan yok tedarik de edemedik sizin akşamaa iadeniz gerçekleşecek diye dediler bende kabul ettim.

şimdi fazla pahalı olmamak kaydı ile bana kılıf önerirmisiniz ve tabi ki güvenlir alabileceğim bir yer ?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
merhaba öncelikle hepinize iyi günler, ben spigenin kendi sitesinden kılıf siparişi vermiştim bugun telefon açtılar bizim sistemde hata oldu yanlışlıkla ön sipariş açıldı elimizde kılıf filan yok tedarik de edemedik sizin akşamaa iadeniz gerçekleşecek diye dediler bende kabul ettim.

şimdi fazla pahalı olmamak kaydı ile bana kılıf önerirmisiniz ve tabi ki güvenlir alabileceğim bir yer ?
Samsung Galaxy Note 4 aksesuarları | MobilCadde.com
http://mobil.mobilcadde.com/aksesuarlar/samsung-galaxy-note-4-aksesuarlari

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
6.0.1 yükledikten sonra sıfırlama yaptın mı yoksa hala öyle mi kullanıyorsun? Tekrar geçebilirim bende ram durumundan rahatsızım. Ülkemize ne zaman gelir belli değil. @ismailvtas
Hala aynı şekilde kullanıyorum :)
Şimdilik bi problem yasamadım.
Kilit ekranı da takilmiyor.
Hatta nova yerine touchwiz e döndüm geçişler falan hoşuma gitti.
Öyle yani :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
bari bu kadar sevilen güzel bir cihaza vulkan apı destegi ile arayüz verseler oda olur gerçi s7 de bile yeni yaptılar galiba :D ya ben fazla takmıyorum şu android rakamlarına her sene 1 er 2 şer artıyor anca tema değişiyor öyle çok devrim özellikler nadiren oluyor hele saf android adamlar 7.0 da daha yeni s3 özelliği olan multi screen ı getiriyor. stabil olsun hiç birşey istemem :D zaten 6 ayda bir foto yedeklemesi yapıp cihaza hard format atıyorum bu sayede kasma donma hiç yaşamıyorum hangi cihaz olursa olsun
Adam android kullanmayi cozmus:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ne güncelleme geliyor ve Marshmallow 6 bu nasıl iş 2 ay sonra 7'nin dağıtımı başlayacak biz daha 6'yı alamadık! Samsung işin *okunu çıkardı artık. Her yazılımı ilk Polonya ya veriyor nüfusu kaç kullanıcı sayısı kaç arkadaş neden kimse sevmiyor bu ülkeyi neden kimse destek vermek istemiyor?
Neyse Note 4 kullanıcısı olarak Note 6 almayı 3 defa düşünür oldum belki almam bile. Huawei ve Xaomi yakında geçecek o zaman görürüm Samsung'u P9 Max ile Note 6'yı karşılaştıracağım fiyat performans olarak hangisi ağır basarsa ki fiyat burada ağır basıyor onu alacağım.
:) huawei guncellemede daha kotu:)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Adam android kullanmayi cozmus:)

bilgisayarda bile hani 5 -10 gözümüze gelmeyen fotolar geçen bir baktın 120 gb olmuş es kaza bi virüs taraması yapsam tektek fotolara bakacak diye 3 gün sürer mazallah. ama bak öyle diyince sen acaba yaptığım yanlışmı diye düşünmedim değil ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
bilgisayarda bile hani 5 -10 gözümüze gelmeyen fotolar geçen bir baktın 120 gb olmuş es kaza bi virüs taraması yapsam tektek fotolara bakacak diye 3 gün sürer mazallah. ama bak öyle diyince sen acaba yaptığım yanlışmı diye düşünmedim değil ?
Yaptigin dogru bir sey ben de gecenelrde irak romundan geri donup temiz kurulumla turkiyeye gectim canım telefonu kurcalamak istedi diye yaptim bunu sıkıntıdan:)
8. Ayim note 5 le:)
Her sey arada temizlenmek ister
Insanlarda arada bug yapiyor
Arada yalniz kalip sifirlanmak istiyor.
Bu teknolojiye maruz bir sey degil hayatin kurali arada format iyidir

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Polonya ya gelmişmi acaba düzeltme güncellemeleri. Hindistan Vs iki defa güncelleme vermislerdi marshmallow un üzerine. .ben 5.1.1 é geri dönerken telin seri nosu uyumsuzluk yaptığı için çok ugrasmisdim.hatta telefon bootda kalmış zor dondurmussdum. Sırf ondan cekindigimden tekrar yuklemiyorum.;)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Polonya ya gelmişmi acaba düzeltme güncellemeleri. Hindistan Vs iki defa güncelleme vermislerdi marshmallow un üzerine. .ben 5.1.1 é geri dönerken telin seri nosu uyumsuzluk yaptığı için çok ugrasmisdim.hatta telefon bootda kalmış zor dondurmussdum. Sırf ondan cekindigimden tekrar yuklemiyorum.;)

Daha gelmedi guncelleme. Gelir yakinda. Siz onda sifirlama islemi yatiniz mi? Isinma sorunu vardi diyordunuz.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Daha gelmedi guncelleme. Gelir yakinda. Siz onda sifirlama islemi yatiniz mi? Isinma sorunu vardi diyordunuz.
Ben 6.0.1 de yükledikten sonra wipe lari atama rağmen ısınma geçmemişti. Beni en çok rahatsız eden o ve takılma idi.acaba yüklerken bi hatam oldu diye önce geri dönüp tekrar yükleyemiyorum derken de o siiinti lar olunca yuklemeden tekrar.su An 5.1 de hiç ısınma derdim yok ve enteresan şekilde şarj sürme uzadı yoğun kullanımda 6 saat falan ekran süresi alıyorum daha önce alamiyordum. Sanırım kies yada smart dan fayda bulamayınca odinden yüklediğim roma alakali.birde 5.1 é geçince tel yine c olarak açılıyor onu tel kendini güncellemeden cq yapmak için defalarca hard Reset atınca böyle birşey oldu sanırım. Şahsen ben marshmallow daki spen özelliklerini alabilen geçmeyi bile düşünmem. Şu anki 5.1 im eski 5.1 sen daha akıcı ve stabil

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yazdığımı ben bile okuyamiyorum Allah sizE sabır versin

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben 6.0.1 de yükledikten sonra wipe lari atama rağmen ısınma geçmemişti. Beni en çok rahatsız eden o ve takılma idi.acaba yüklerken bi hatam oldu diye önce geri dönüp tekrar yükleyemiyorum derken de o siiinti lar olunca yuklemeden tekrar.su An 5.1 de hiç ısınma derdim yok ve enteresan şekilde şarj sürme uzadı yoğun kullanımda 6 saat falan ekran süresi alıyorum daha önce alamiyordum. Sanırım kies yada smart dan fayda bulamayınca odinden yüklediğim roma alakali.birde 5.1 é geçince tel yine c olarak açılıyor onu tel kendini güncellemeden cq yapmak için defalarca hard Reset atınca böyle birşey oldu sanırım. Şahsen ben marshmallow daki spen özelliklerini alabilen geçmeyi bile düşünmem. Şu anki 5.1 im eski 5.1 sen daha akıcı ve stabil

Bence yanlis kurulum olmustur bu benim 3. gecisim 6.0.1 e hicbir sorun yok. Ama ilk gectigimde isinma olmustu. Sonrakilerde problem yasamadim. Ekran suresi 5.1.1 de cok iyi dogrudur. 6.0.1 e yeni gelen guncelleme ile romun cok iyi hale geldigini soyleyenler cogunlukta. C ye niye gelmedi anlamadim. Siz 5.1.1 hangi romu kurdunuz acaba hangi ulkenin?

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Bence yanlis kurulum olmustur bu benim 3. gecisim 6.0.1 e hicbir sorun yok. Ama ilk gectigimde isinma olmustu. Sonrakilerde problem yasamadim. Ekran suresi 5.1.1 de cok iyi dogrudur. 6.0.1 e yeni gelen guncelleme ile romun cok iyi hale geldigini soyleyenler cogunlukta. C ye niye gelmedi anlamadim. Siz 5.1.1 hangi romu kurdunuz acaba hangi ulkenin?
TR güncellemesi geldiğinde indirmeden önce full wipe yapıp sonra mı indirmek daha iyi olur?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadas link atti idi Forumdan tek parçalı tr olanı kurdum.yalniz bir arkadas uyardı beni.iki ufak güncelleme gelmeden 4 er defa wipe ların hepsini yap tel aç kapa yapıp dedi. YOksa telefon cq olmaz guncellemeyi alirsan dedi.İlk açtığımda seri no ç idi sonra cq oldu bu işlemler ile.simdide eski 5.2 den cak daha memnunum. Pek bi anlam veremedim ama dedikleri dogru cikti arkadasin

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadas link atti idi Forumdan tek parçalı olanı kurdum.yalniz bir arkadas uyardı beni.iki ufak güncelleme gelmeden 4 er defa wipe ların hepsini yap tel aç kapa yapıp dedi. YOksa telefon cq olmaz guncellemeyi alirsan dedi.İlk açtığımda seri no ç idi sonra cq oldu bu işlemler ile.simdide eski 5.2 den cak daha memnunum. Pek bi anlam veremedim ama dedikleri dogru cikti arkadasin

İlgincmis dogrusu.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Marshmallow daki sadece spen ozeliklerini APK olarak kurmak mümkün değil galiba degilmi

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Uzun zamandan beridir forumda aile gibi olduk.sagolsun herkez birbirne elindwn gwldigince ve bildiği kadari ile yardimci olmaya calisiyor.o yuzden yuzyuzw kimse kimaeyi tanımasına sicak bir birliktelik oldugunu dusunuyirum .ilk defa bir sorun paylasimi yada bir soruna yardimci olmaya çalışma disinda birsey paylasmak istedim.bu arada ben bu telefonu özellik ile kamerasını çok beğenerek almış idim.instagramda sayfamda sadece bu telefon ile çektiğim resimler var.tabi birçoğunda snapseed ile oynama yaptıklarım var ama birçok pahalı fotoğraf makinelerinin aldığı sonuçları alabiliyorum.merak edenler LVNT_HOMESTORE diye aratirsa note4 ile çektiğim rssimlere göz atabilir arkadaşlar.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bazıları hem önce hem de sonra full wipe yapıyor.

Oyle de yapabilirsiniz ama ben soyle soyleyeyim size:

Once sifirladiniz ve romu indirip kurdunuz. Rom kurulunca bazi sapitmalar meydana geldi. Bu hemen ortaya cikmayabilir bir sure sonra yasayabilirsiniz. E bunun icin bir daha sifirlayacaksiniz. Bu yuzden ben once yuklerim sonra sifirlarim. Yapilan o islem cihazi yipratiyor sonucta pc deki format gibi dusunun. Zamanla cihaz yipranacaktir.