iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Ben iphone 6s almak istiyorum acaba bu sitelerden ithalatçı garantili alsam sorun yaşar mıyım?

Apple iPhone 6S 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı

Apple Iphone 6s 64gb Cep Telefonu Ayni Gün Kargo 561 - n11.com

Fiyatlarına bakmadım ne kadar fark olduğuna ama 150-200 lira icin veya 300 lira icin Apple in vermiş olduğu kendi garantisinden vazgeçmek pek mantıklı değil bence. Çünkü ithalatçı garantili cihazlar arızalandığında cihazın arıza masrafını kendileri üstleniyorlar ve cihazı kurtarmak icin maksimum tamir olayına gidiyorlar. Yanı normalde değişim olması gereken bir durumda bile tamir ediyorlar. Tavsiyem uğraşmayın hic. Birde servis sureleri cok uzun sürüyor.

Bora Kahraman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Fiyatlarına bakmadım ne kadar fark olduğuna ama 150-200 lira icin veya 300 lira icin Apple in vermiş olduğu kendi garantisinden vazgeçmek pek mantıklı değil bence. Çünkü ithalatçı garantili cihazlar arızalandığında cihazın arıza masrafını kendileri üstleniyorlar ve cihazı kurtarmak icin maksimum tamir olayına gidiyorlar. Yanı normalde değişim olması gereken bir durumda bile tamir ediyorlar. Tavsiyem uğraşmayın hic. Birde servis sureleri cok uzun sürüyor.
linklere bakarsan 1 yıl apple garantisi var.

onurknbrgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
arkadaslar 6s alcam 64 gb plus 16 gb almak yerine, sarj süresi ortalama nedir? Günlük kullanımda facebook ve whatsapp dısında pek birsey kullanmıyorum. Oyun alışkanlığım da yok.. Deneyimlerinizi aktarır mısınız

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
arkadaslar 6s alcam 64 gb plus 16 gb almak yerine, sarj süresi ortalama nedir? Günlük kullanımda facebook ve whatsapp dısında pek birsey kullanmıyorum. Oyun alışkanlığım da yok.. Deneyimlerinizi aktarır mısınız
Vallha internet sürekli açık tutarsan sabah 9 dan akşam 6:30 a kadar idare ediyo oyun felanda içine girerse 3-4 saatte biter

onurknbrgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Vallha internet sürekli açık tutarsan sabah 9 dan akşam 6:30 a kadar idare ediyo oyun felanda içine girerse 3-4 saatte biter

oyun olarak clash of clans oynuyorum günlük yarım saati geçmez.. Arada 500 tl oynuyor ve veremem. peki sizce 6s 64 mü almalıyım, 16 gb 6s plus mı?

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
oyun olarak clash of clans oynuyorum günlük yarım saati geçmez.. Arada 500 tl oynuyor ve veremem. peki sizce 6s 64 mü almalıyım, 16 gb 6s plus mı?
16gb 6s plus daha iyi bir seçim hem kamerada ois var pili daha uzun gider ve hafıza problemini sıkıntı etme 16 gb dolarsa icloud da 5gb ücretsiz şahsen brn küçük telefon seviyorum 6s kullanıyorum 16gb hala dolmadı yaklaşık 6-7 gb boş kaldı

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
16gb 6s plus daha iyi bir seçim hem kamerada ois var pili daha uzun gider ve hafıza problemini sıkıntı etme 16 gb dolarsa icloud da 5gb ücretsiz şahsen brn küçük telefon seviyorum 6s kullanıyorum 16gb hala dolmadı yaklaşık 6-7 gb boş kaldı

onurknbrgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
online biri cevap verse iyiydi :) sabah almayı düşünüyorum cihazı telefonsuzum çünkü iki gündür

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
online biri cevap verse iyiydi :) sabah almayı düşünüyorum cihazı telefonsuzum çünkü iki gündür

Yaz aylarında Plus saklamak biraz sıkıntı malum kaban gibi bi sey de yok cebine atılacak. Ben telefoncuyum ve tavsiyem 6s almanız. Plus cihazları ben almak istemiyorum şahsen vitrinde uzun Zaman yer tutuyor yavaş satılıyor ve cihazı alırken de almamak icin fiyatını olduruyorum. İlk defa Plus yargı büyük ekran kullanacaksanız kesinlikle Almayın. Çevremde ne kadar Plus sattıysam abartısız %80 geri geldi ya 6 yada 6s ile takas yaptılar. Ama kullanım tarzı tabi seçim sizin.

onurknbrgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yaz aylarında Plus saklamak biraz sıkıntı malum kaban gibi bi sey de yok cebine atılacak. Ben telefoncuyum ve tavsiyem 6s almanız. Plus cihazları ben almak istemiyorum şahsen vitrinde uzun Zaman yer tutuyor yavaş satılıyor ve cihazı alırken de almamak icin fiyatını olduruyorum. İlk defa Plus yargı büyük ekran kullanacaksanız kesinlikle Almayın. Çevremde ne kadar Plus sattıysam abartısız %80 geri geldi ya 6 yada 6s ile takas yaptılar. Ama kullanım tarzı tabi seçim sizin.

Bozulan telefonum htc m7'ydi. Kamerada OİS cok öenemli değil benim için boyut takıntımda yok aslında. 6s daha kibar gibi fakat tek korkum batarya yorumları. İnceleme videolarında falan günde iki defa sarjlardan bahsediyorlar bu da beni korkutuyor

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bozulan telefonum htc m7'ydi. Kamerada OİS cok öenemli değil benim için boyut takıntımda yok aslında. 6s daha kibar gibi fakat tek korkum batarya yorumları. İnceleme videolarında falan günde iki defa sarjlardan bahsediyorlar bu da beni korkutuyor

6s ler batarya konusunda öyle ben sabahtan aksama dükkanda olduğumdan sorun etmiyorum ama en az iki kere şarj görüyor cihazım. Ki genel olarak s kullananlar böyle. Ama 6 kullandığım Zaman'lar bir şarj ile aksamı yapıyordum. 6 batarya konusunda daha iyi s modele göre.

onurknbrgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
6s ler batarya konusunda öyle ben sabahtan aksama dükkanda olduğumdan sorun etmiyorum ama en az iki kere şarj görüyor cihazım. Ki genel olarak s kullananlar böyle. Ama 6 kullandığım Zaman'lar bir şarj ile aksamı yapıyordum. 6 batarya konusunda daha iyi s modele göre.

oyun delisi değilim sadece whatsapp kullanırım, normal kullanımda bir gün yeter diyenlerde var 2 defa sarj diyenlerde :) Gerçekten karar vermek güç, bir taraftanda m7 bile yetiyordu bozuk bataryasıyla diyorum. Plus da almak istemiyorum 16 gb olduğu için bütçem için, sonuçta minimum 3 yıl kullanıyorum bir telefonu ve hal böyle olunca hafıza da önemli oluyor.

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
kime inanmalıyım :) 2 defa sarj eden de var bir gün yeter diyen de. Ayrıca hakaret olarak algılamayın.
Ben kullanıyorum ve çok memnunum plus kullandım çok büyük geldi bana çok çok aşırı zorlamazsan 1 gün çok rahat gidiyor 25-26 saat bekleme 5-6 saat kullanım görürsün

emrgba

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ben kullanıyorum ve çok memnunum plus kullandım çok büyük geldi bana çok çok aşırı zorlamazsan 1 gün çok rahat gidiyor 25-26 saat bekleme 5-6 saat kullanım görürsün
Kullandığında plusun şarjı da bitiyor yani eline al instagram Twitter Facebook falan 15 dk gez %10 gittiğini göreceksin sadece bu oran 6s de 13-14 olur Plusta 10 olur kafana takma o yüzden büyük istiyorsan büyük al ufak istersen ufak .. Karar sana ait

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kullandığında plusun şarjı da bitiyor yani eline al instagram Twitter Facebook falan 15 dk gez %10 gittiğini göreceksin sadece bu oran 6s de 13-14 olur Plusta 10 olur kafana takma o yüzden büyük istiyorsan büyük al ufak istersen ufak .. Karar sana ait
Facebook, whatsapp, instagram, telegram, youtube vs kullanınca 7 saat üzerinde ekran süresi veriyor iPhone 6s. 38 saat de bekleme süresi gördü.

onurknbrgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Sağolun bayağı bayağı şekillendi artık kafamda düşünceler.

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Teşekkür ederim sanırım 6s alcam, hem aynı fiyata 64 gb olcak.

Bu kadar paranoya yapmaya gerek yok. Bi yandan az kullanırım diyorsun bi yandanplus mi alsam diyorsun. Düşünecek bir sey yok senin canın 6s istiyor ama ikna etmemizi bekliyorsun. 6s bir gün kullanan vatandaş 3310 kullanıyor gibi kullanır telefonu. Sabah başlayın Whats App yazışmasına öğlene kadar aralıksız yazısın hic bir telefonun pili yetmez o an kapanır. Diğer yandan günlük uygulamalar WhatsApp ( yogun kullanırım ), Twitter ( arada bir girer bakarım ), İnstagram ( yogun kullanırım), nabız ( bildirim geldikçe girer bakarım bazen haberleri takip ederim ), swarm ( belki günde bir kere ), telefon ( yogun ), mail ( geldikçe Acar bakarım ), mesajlar ( yogun sayılır ), kelimelik ( yogun kullanırım ), müzik ( günde yaklasik 1 saat ), ayarlar ( günde ortalama 20 kere ). Benim kullanım düzenin bu ve bazen yetmeyecek endişesi ile uç kere şarj ettiğim de oluyor. Şimdi sen bunların yakınından bile geçmeyeceksen 6s al. Evet bende asagi yukarı bu kadar kullanırım diyorsan Plus alacaksın bu olay bu kadar basit. Bu arada 3D Touch olayi seni etkilemiyorsa ve küçük ekran sorun olmayacaksa 5se al derim onun bataryası 6s ten daha iyi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
9.3.1'e geçtikten sonra geceleri biraz fazla şarj yemeye başladı. Ekran süresi 4 saat iken şarjı %48 idi.

En az 2 saati instagram kullanımı. Listenin başında o var %39 ile başı çekiyor.

Telefonu ben kullanmıyorum bu arada eşim kullanıyor ve genelde LTE veya 3G.

919d6550e832de22f5f3cfda7f27af02.jpg

Ek: Konum, wifi, mobil veri sürekli açık.

Cihaz iPhone6s 64GB 9.3.1

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
kime inanmalıyım :) 2 defa sarj eden de var bir gün yeter diyen de. Ayrıca hakaret olarak algılamayın.

Kardeşim ben 6s 16gb kullanıyorum.

Oyun oynamıyorum telefonu iş mail ve facebook twitter gibi sosyal uygulamalarımda kullanıyorum en az aldığım ekran süresi 7 saat. Yani bir günü çok rahat çıkartıyorsunuz. ( konum wifi lte sürekli açık)

Burdaki arkadaşlara kalsa 16 gb asla yetmez, batarya 2 saat gider. Ama nedense benim telefonumda 50 uygulama, 500 üzeri foto 20+ video doluyken bile 4gb hala yerim var.

Telefonu sabah uyanınca ele alıyorlar akşama kadar asphalt, mobilestrike tarzı oyunları oynayıp aaaa sarjım bitti 3 saatte diye burda yazıyorlar. Çünkü adam telefonu oyun oynamak için icat edilmiş sanıyor.

Kısacası;

Bir gün içinde 2. Kez sarja hiç takmadım...

Üzerine alınan alınsın bu forumda herkes bol keseden sallamayı çok seviyor.

Ayberk7777

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bende 6s 16 gb kullanıyorum sarjı bir günümü rahatça çıkartıyor açıkçası pil kullanıcıya göre değişiklik gösterir sarjı çabuk bitiyor diyenler oyunlara fazla yüklenmesin bir de telefonu bu şekilde kullandınlar bakalım