Merhaba,merhabalar oğluma teog hediye olarak telefon almayı düsünüyorum 600 tl ye kadar yada biraz daha zorla sunu al dediğiniz telefon varmı
almayı düşündüklerim
lg magna
lg leon
asus zenfone go
HTC Desire 526
cevap için tesekkür ederimMerhaba,
Ikinci el konusuna sicak bakiyorsaniz lg g2, sony xperia z1 alinabilir. Onun disinda sifir olarak bu fiyat bandinda satilan urunler pek iyi degil acikcasi. Butceyi arttirin gm5plus, asus zenfone selfi falan alin. Yok okadar arttiramam derseniz bari 750 tl'ye general mobile 4g, lenovo p70, asus zenfone 2 laser modellerinden birini alin.
zenfone go ya karar verdim teşekkür ederimArkadaşın dediği gibi 2. el daha iyi cihaz alırsınız. İlla bunlardansa Zenfone Go daha iyi seçim olur
Kağıt üzerinde o fiyata alınabilecek en iyi cihaz olarak görüyorum. Yalnız birde LTE olsa çok iyi olurdu.zenfone go ya karar verdim teşekkür ederim
hafıza sorunları varmı ?Bende kardeşime lg magna almıştım. Beklediğimden hızlı çıktı.
Evet düşündüm de gerçekten çok mantıklı olurSahibinden üzerinden xiaomi redmi 3 alabilirsin en mantıklı seçim bence
Kağıt üzerinde o fiyata alınabilecek en iyi cihaz olarak görüyorum. Yalnız birde LTE olsa çok iyi olurdu.![]()
Asus'a yönelebilirsin
Asus Zenfone Go, LG Magna'ya göre Ram konusunda ileirde . (Magna 1 Gb, Go 2 Gb) LG Magna ise; Ön kamera, Ram ve Bataryada daha iyi. Ama alacak olsam Zenfone Go alırım sanırım.asus zenfone go mu lg magna mı ?
teşekkür ederimAsus Zenfone Go, LG Magna'ya göre Ram konusunda ileirde . (Magna 1 Gb, Go 2 Gb) LG Magna ise; Ön kamera, Ram ve Bataryada daha iyi. Ama alacak olsam Zenfone Go alırım sanırım.![]()
Size soruyorum sizin çocuğunuz mu yoksa siz Bilal misinizteşekkür ederim
abim LG K8 al türk telekomdan. sonra bana teşekkür edersin. harika bir cihazzenfone go ya karar verdim teşekkür ederim