Iphone 6plus volte desteği

rock3366

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Reeder kesinlikle tavsiye etmem asus,lenovo,reeder,samsung, tabletleri kullanmis biri olarak asus oncelikli olmak uzere lenovo tercihimdir... tabi samsung un olmadigi yerde :) asus hem batarya olarak ayni pc deki gibi tablette de kanitlamis kendini ve intel islemciyle cok seri bir cihaz lenovo da fena sayilmaz ama kaliteli olsun ekran kucuk olsun dersen o fiyata 7 inc samsung var ha ayni fiyat olsun ama 8 den asagi olmasin dersen asus memo pad tercih et derim... sonucta android kullanacaksiniz ve android dusuk teknik ozelliklerde illallah ettiren bir sistemdir

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Yorum yapan herkese teşekkür ederim.

İyi forumlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Reeder kesinlikle tavsiye etmem asus,lenovo,reeder,samsung, tabletleri kullanmis biri olarak asus oncelikli olmak uzere lenovo tercihimdir... tabi samsung un olmadigi yerde :) asus hem batarya olarak ayni pc deki gibi tablette de kanitlamis kendini ve intel islemciyle cok seri bir cihaz lenovo da fena sayilmaz ama kaliteli olsun ekran kucuk olsun dersen o fiyata 7 inc samsung var ha ayni fiyat olsun ama 8 den asagi olmasin dersen asus memo pad tercih et derim... sonucta android kullanacaksiniz ve android dusuk teknik ozelliklerde illallah ettiren bir sistemdir
REEDER A10iX AİR QUAD CORE Z3735D 1.83GHZ-2GB-16GB DİSK-9.7''-CAM-BT-AND.4.4
bu iyi hemen atmasyon yapma 2K ekran intel cpu her işe yarar samsung'u aratmaz.

rock3366

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
REEDER A10iX AİR QUAD CORE Z3735D 1.83GHZ-2GB-16GB DİSK-9.7''-CAM-BT-AND.4.4
bu iyi hemen atmasyon yapma 2K ekran intel cpu her işe yarar samsung'u aratmaz.
Bak cocugum oncelikle karsindaki insanlarla nasil konusulmasi gerektigini ogren ondan sonra cevap yaz orada isterse 3.60 islemci yazsin onemli degil.... madem oyle note 5 de de 4 gb ram 8 cekirdek islemci ve saymadigim bir cok ozellik varken 2 cekirdek islemci ve 2 gb ramli iphonenin daha ustun oldugu tartisiliyor sence kagit ustunde hangisi mantikli ? Biraz daha kullan kurcala ondan sonra benle tartis tamammi ha insanlarla nasil konusulmasini ogren birde ondan sonra gel sonra muhattabim olabilirsin

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Bak cocugum oncelikle karsindaki insanlarla nasil konusulmasi gerektigini ogren ondan sonra cevap yaz orada isterse 3.60 islemci yazsin onemli degil.... madem oyle note 5 de de 4 gb ram 8 cekirdek islemci ve saymadigim bir cok ozellik varken 2 cekirdek islemci ve 2 gb ramli iphonenin daha ustun oldugu tartisiliyor sence kagit ustunde hangisi mantikli ? Biraz daha kullan kurcala ondan sonra benle tartis tamammi ha insanlarla nasil konusulmasini ogren birde ondan sonra gel sonra muhattabim olabilirsin
reeder dandik değil ne kadar ekmek o kadar köfte samsung daha pahalı ve 2k ekran var bunda...

rock3366

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
reeder dandik değil ne kadar ekmek o kadar köfte samsung daha pahalı ve 2k ekran var bunda...
Yukaridaki yazimi tekrar oku istersen asus un yaninda evet dandik.... 2k ekran var diye al sen kaliteli ekranda takila takila sorun vere vere zevkle islem yaparsin.... ne de olsa 2k ekran var !!!!

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Yukaridaki yazimi tekrar oku istersen asus un yaninda evet dandik.... 2k ekran var diye al sen kaliteli ekranda takila takila sorun vere vere zevkle islem yaparsin.... ne de olsa 2k ekran var !!!!
n takılması? takılmaz
QUAD CORE Z3735D 1.83GHZ
cpu var onda 2 değil 4 çekirdekli asus da alınırda bu F/P ürünü.

maralkemik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone kullanan başka cihaz kullanmaz ve maalesef samsungcuları küçümserler :) bana sorsanız iphone kesinlikle almam da kullanmam da çünki çok zor telefon kısıtlı.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
işlerine gelmiyor böyle yeni VoLTE destekli telefon satmaları garanti oluyor düşüncesindeler...
en uygun şartlarda iphone 6s+ 64gb 4K'ya kaktırmak daha çok hoşlarına gidiyor.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Hem güncelleme hem de operatör anlaşmaları kaynaklı sanırım.

4G'ye bizden çok önce geçen ülkelerde VoLTE desteği yeni yeni tüm marka ve modellerde kullanılıyor.
Volte de çok fazla değişim var mı ses kalitesinde ?

rock3366

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
:) ses sorraund olsa ne yazar isterse 5+1 ses sisteminden versinler ses sestir yaf :) simdide idare ediyoz onemli olan goruntu kalitesini iyilestirsinler yeter :)

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
:) ses sorraund olsa ne yazar isterse 5+1 ses sisteminden versinler ses sestir yaf :) simdide idare ediyoz onemli olan goruntu kalitesini iyilestirsinler yeter :)
Görüntülü kalitesini ne kadar iyileştirselerde iphonede kullanılamıyor :/

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Evet kotu olan da bu durum zaten ben sizinle gercekten samimiyetle soyluyorum apple samsung yaristirmasi yapmaya calismiyorum apple kalitelidir biliyorum 5 yil kullandim ama artik benim beklentilerimi karsilamiyor neden biliyormusunuz belkide arz talep meselesinden ... şöyle ki mesela ben internetten word dosyasi indiriyorum hemen duzenleme yapip flashbellegime atiyorum , veya video indiriyorum videoda kesme bicme yapiyorum hatta format degiatirip aninda yine flashbellegime atiyorum, veya duzeltilmesi gereken fotograf, muzik, video vsvsv oluyor hemen flashi takip cihaza alip duzenleyip baska bir yere aktarabiliyorum... kisacasi otg destegi ve en onemlisi cihazin icine girip bir pc mantigiyla hareket edebiliyorum, kisisellestirme olanagi cok buyuk.... gecen gun ozledim iphone kullanmayi elimde samsung note5 vardi esime verip iphone 6s aldim daha 3 saat icerisinde elim kolum baglandi ne cihaza girebiliyorum ne baska birsey yapabiliyirum cihaz bana bakiyor ben cihaza :)) ne kadar kisitlandigimi anladim hemen telefonumu esimden geri aldim aen iphone kullan dedim :)))
MFI aksesuarlardan bihabersiniz sanırım. Bu söylediğiniz şeyleri iphoneda yapabiliyorum hepsinin uygulaması mevcut Lightning Flash Bellek de var siz neden yapamıyorsunuz acaba? Yoksa ios u Android mi sandınız? Öyle olsa Apple diye birşey olur muydu?

rock3366

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
MFI aksesuarlardan bihabersiniz sanırım. Bu söylediğiniz şeyleri iphoneda yapabiliyorum hepsinin uygulaması mevcut Lightning Flash Bellek de var siz neden yapamıyorsunuz acaba? Yoksa ios u Android mi sandınız? Öyle olsa Apple diye birşey olur muydu?
Bakin bastan soyledim ios android tartismasi yapmak istemiyorum ama cevap vermeden de gecmeyeyim bu aksesuarlarin fiyatlarini da beraberinde yazsaydiniz iyi olurdu !!! Yani flash bellek icin ayri bir aksesuar yazici baglamak !!! Ki iosta mumkunmudur bilmiyorum mumkunse onun da ayri kiti olacak onlarin hepsini bir toplayip yazarsaniz sevinirim ;) ben android de ne kadar tuttugunu yazayim istesiginiz fiyatta bir flashbellek 10 liraya bile bulmani mumkun ve 5 liralik bir otg kablo ;)evet ios u android sanmiyorum cunku uzaktan yakindan alakasi bile yok !!!