Memento Morx105
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 48
S6 edge plus fiyatı ne zaman düşer ya da lg g5 türkiyeye geldiğinde fiyatı düşer mi
s6 edge plus şarjı nasıl gider sence pekiSelam dostum s7 serisi çıktığında 200 250 tl civarında düşüş yaşadı bu süreçde düşüceği pek görülmüyor son 1 aydır aynı fiyatda devam ediyor.
tahminim Note 6 çıktığında düşebilir ama okadar etkilemez.
s6 edge plsu hemen düşmez,bir kaç ata lg g5 düşer merak etme...S6 edge plus fiyatı ne zaman düşer ya da lg g5 türkiyeye geldiğinde fiyatı düşer mi
s6 edge plus şarjı nasıl gider sence peki
telefon hiç düştü mü düştüyse bişey oldu muBen kullandım. Gündelik kullanımda akşam %40 civarı kalıyordu hiç zorluk çekmedim.
telefon hiç düştü mü düştüyse bişey oldu mu
İncelemeleri felan inceledim kavisli diye daha dayanıklı diyolarDüşürdüm ama öyle ağır bi şekilde değil ama hassas telefon bilgin olsun.
4 ay sonra 1599Lg G5' in fiyatı 1 yıl sonra yarı yarıya düşecek.
Benim lg g5 ile işim yok diyorum lg g5 tam olarak satıldığı zaman yani mesela 2-3 hafta sonra s6 edge plusın fiyatı düşer mi4 ay sonra 1599
8 ay sonra 1399
1 sene sonra 1099
Öyle de söner gider.
LG bir iyi bir kötü ilerliyor. Tuhaf olan kötü olanın satış grafiği LG'nin yüzünü güldürüyor. Yani G2, LG'ye ivme kazandırmış olabilir LG'ye ama G3 kadar büyük bir ilerleme kaydedememişti G2. Ki G3 2199/1999 TL ile piyasaya sunulmuşken G2 1599/1799 TL'ye sunulmuştu .
Aynı şekilde G4 S6/Z3+/M9'a nazaran daha iyi bir fiyat politikasıyla girmişti bizim pazarımıza. Ama LG satış grafiklerinden hoşnut değildi.
Şimdi de gebeş var tabi. LG'nin keyfi yerinde. Fiyatı da az çok belli oldu.
Galiba LG'nin fiyatlandırma politikası ile LG TR'nin fiyatlandırma politikası apayrı işliyor.
Düşmez.Benim lg g5 ile işim yok diyorum lg g5 tam olarak satıldığı zaman yani mesela 2-3 hafta sonra s6 edge plusın fiyatı düşer mi
İncelemeleri felan inceledim kavisli diye daha dayanıklı diyolar
Buff kırılmaz ekran koruyucusu var onu öneriyolarIsıtılmış cam olarak ön camı daha dayanıklı ama zayıf tasarımı var yere düştüğünde köşesi gelirse bütün gücü ince tasarımıyla her yerine yayar hasarı