Laptop dan tv ye baglanma

Daenmielt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar kusura bakmayin yeni üye oldum konuyu yanlis yere acmis olabilirim yada daha once sorulmuş bir sorudur simdiden affola soruma gelince laptopdan hdmi kablo ile tv ye baglandim yanliz görüntüyü buyutemiyorum tam ekran görüntü tv ye yansıyınca ortada kaliyor tv ayarlarindan yapamadım bir yol gösteren olursa sevinirim teşekkür ler

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Öncelikle hoşgeldiniz...
Anladığım kadarıyla görüntü tvde tam ekran olmuyor. Tv de görüntü ayarlarından görüntü boyutunu değiştirmeyi denediniz mi ? Tv marka ve model yazarsanız sorunun çözülmesi adına daha hızlı olur.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Laptobu bağladığınızda Windows Tuşu+P ile sadece ekran ya da ikisini seçin. Daha sonra masaüstünde sağ tık yapıp ekran çözünürlüğü ayarlarını açın. Orada en uygun (genellikle tv çözünürlüğü olur) olanını seçin.

Daenmielt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptobu bağladığınızda Windows Tuşu+P ile sadece ekran ya da ikisini seçin. Daha sonra masaüstünde sağ tık yapıp ekran çözünürlüğü ayarlarını açın. Orada en uygun (genellikle tv çözünürlüğü olur) olanını seçin.
Tesekkur ederim windows p yaptikdan sonra sadece tv yi secince full ekran oluyor

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Tesekkur ederim windows p yaptikdan sonra sadece tv yi secince full ekran oluyor

Ben HDMI kablodan hiç bir şekilde verim alamadım bu yüzden yıllardır kullandığım tüm notebookları VGA kablo + Aux ile bağlıyorum. En az monitor kadar kaliteli görüntü sunuyor ve tam ekran.