Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Ekran süresi baya düşük.Evet 6s 9.3.1
Ekran süresi baya düşük.Evet 6s 9.3.1
Ekran süresi baya düşük.
6s 9.1 ile5s ve 5 hatta 4s ten beri bu sureleri görmemiştim.
6s 9.1 ile
![]()
Cihazın yeni olması da bir etken ama arada yine de çok fark var.9.1 de 6 saatin altına düşmemişti cihaz hic ama 9.2 ve 9.3 pil suresinde berbat gerçekten.
Cihazın yeni olması da bir etken ama arada yine de çok fark var.
Bendeki 1 ay olmadı daha.Cihaz yaklasik 4 aylık
9.3.1 yüklü cihazımda açıkcası safari dışında göz ile görülür bir değişiklik yasamadım. Safari'nin link hatası giderilmiş. Batarya tarafı olduğu gibi rezalet yine bir tutarlılık yok.
Music App içerisinde parça seçilip çalmaya başladığınızda albüm kapağı en üst satıra yanı sinyal ve pil göstergesinin olduğu bar üzerine çıkıyordu ve o satırı biraz daha yukarı itiyordu. Bu da düzelmiş.
Bunlara ek olarak müzik tarafında ios6 dan beri ciddi bir ses kısıklığı var ve hala giderilmedi. İos6 yüklü 4 ve 4s cihazlarla karşılaştırdığımda özellikle kulaklıkla dinlenen müzik ses sevişesinde çok ciddi fark var.
![]()
![]()
Birde note5 de kalemle ss alındığında 1 metrelik ekran görüntüsünü tek resim içine alacak şekilde bir güncelleme yapılsa iOS içinde harika olurdu.
çözümü nedir?Kulaklıktaki ses kısıklığı ile ilgili DH' de konu var, avrupa cihazlarında ses kısık geliyor ve çözümü çok basit. 6s plus ta yaptım oldu.
Pmçözümü nedir?
Bir zahmet bana da istirham ediyorum
Arkadaşlar yapmayın nasıl bu kadar az süre alabiliyorsunuz, hemde plus ile ?
Ya fim izliyorsunuz ya sürekli bi oyun oynuyorsunuz başka türlü imkanı yok.
Bakın benim sürekli WİFİ LTE Konum servisi açık, mailler bile açık kaldıki 20den aşağı mail çekmez benim günde ekran sürem ve bekleme süresi gördüğünüz gibi
9.3![]()
Senin bu aldığın sürenin daha fazlasını, biz 6s 9.1 ile alıyoruz. Hakikaten sen nasıl bu kadar az süre alabiliyorsun?Arkadaşlar yapmayın nasıl bu kadar az süre alabiliyorsunuz, hemde plus ile ?
Ya fim izliyorsunuz ya sürekli bi oyun oynuyorsunuz başka türlü imkanı yok.
Bakın benim sürekli WİFİ LTE Konum servisi açık, mailler bile açık kaldıki 20den aşağı mail çekmez benim günde ekran sürem ve bekleme süresi gördüğünüz gibi
9.3![]()
Senin bu aldığın sürenin daha fazlasını, biz 6s 9.1 ile alıyoruz. Hakikaten sen nasıl bu kadar az süre alabiliyorsun?
Benim surelerim 6s, Plus değil.
Yazdığınız yazıda bir "plus" kelimesi geçiyor, bir de 9.3. Başka da bir şey geçmiyor. Nasıl anlayacağız?6s kardeşim bu bi okuyun yorumları sonra laf sokmaya çalışın.
Yazdığınız yazıda bir "plus" kelimesi geçiyor, bir de 9.3. Başka da bir şey geçmiyor. Nasıl anlayacağız?
Yazdığınız yazıda bir "plus" kelimesi geçiyor, bir de 9.3. Başka da bir şey geçmiyor. Nasıl anlayacağız?
Kusura bakmayın, sizi adım adım takip etmediğim için özür dilerim. İmzalar bende kapalıdır. Kimsenin imzasını görmüyorum..Kısa süreyi plus ile alan arkadaşa yazmışım, ( hemde plus ile diyerek belirtmişim)
Kaldı ki yazdığım her mesajın altında imzada 6s yazıyor, onuda beğenmediyseniz her sayfada yorumlarım var.
Kusura bakmayın, sizi adım adım takip etmediğim için özür dilerim. İmzalar bende kapalıdır. Kimsenin imzasını görmüyorum..
Bu iyiydi de whatsapp demeWhatsapp bile bu kadar sık güncellenmiyor. İyi mi kötü mü bilemedim.![]()
Bende bu şekilde;Arkadaşlar eskiden bu tarihin burada hava durumu bilgisi yer alıyordu şimdi yok bulamıyorum, en alttan eklentilere bakıyorum hava durumu eklentisi gözükmüyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
![]()