4.5G geldigindeki hızlar sizce ne olacak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Joseph04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bu e devlet üzerinden baz istasyonu sorguluyorum hemen karşımda baz istasyonu var bayagidir orada hemde ama kayıtlarda yok en yakın istasyon 100-200 metre gibi bir mesafede diyor, acaba bu baz istasyonu kaçak mı yoksa e devletteki sorgulama olayı mı tırt.

Reaksiyon puanı
16,128
Bu e devlet üzerinden baz istasyonu sorguluyorum hemen karşımda baz istasyonu var bayagidir orada hemde ama kayıtlarda yok en yakın istasyon 100-200 metre gibi bir mesafede diyor, acaba bu baz istasyonu kaçak mı yoksa e devletteki sorgulama olayı mı tırt.
link ver de bizde bakalım o baz daha aktif olmamış yada vodofone'un olabilir.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115

e-devlet te nereden bakılıyor bu baz sorgulamasına merak ettim açıklarmısınız?

Son düzenleyen moderatör:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
8 yıl içinde ülke çapında yayılacak. Gerçekten çok uzun bir dönem. İşin aslına bakılırsa devlet önceliğin kırsala verilmesi zorunluğu getirmeliydi.
Bunun nedeni gayet basit. Büyük şehirlerde gerek FİBER gerek ADSL gerek ise Uydunet aracılığı ile zaten hızlı internet ağı insanlara rahatlıkla taşınabilmekte.
Büyük şehirlerdeAKK yüzünden şımarık şımarık şikayetler yapılırken Anadolu'nun bir çok ilçesinde ve özellikle köylerinde ADSL ile 1 Mb internet hizmeti bile verilememekte.
4.5 G'de öncelik kırsala verilirse en azından bu uçurum kapanmış olur.
Ancak Köylü Sözde Milletin Efendisidir....
Öncelik kırsalda değil ne yazık ki.

''Ancak ilk etapta herkes 4.5G'ye bağlanamayacak. Bu anlamda nüfusu yoğun yerler daha avantajlı olurken, kırsal kesimler ise dezavantajlı konumda. Türkiye'de zamanla 4.5G'yi çekmeyen yer kalmayacak. İhale şartnamesine göre operatörler yetkilendirmenin ardından 7 yıl içinde Türkiye nüfusunun yüzde 95’ini, 8 yıl içinde de tüm il ve ilçelerin nüfusunun yüzde 90’ını kapsama alanına almak zorunda. Otoyol, hızlı ve yüksek hızlı tren hatları ile 1 kilometrenin üzerinde uzunluğu olan tüneller 3 yıl içinde yüzde 99’u 4.5G çeker hale gelecek.''

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Benim hızdan ziyade korkum çekmeyecek diye 3g nin bile hala adam akıllı çekmediği tonla yer var

Reaksiyon puanı
16,128
Benim hızdan ziyade korkum çekmeyecek diye 3g nin bile hala adam akıllı çekmediği tonla yer var
4.5g'nin bazları daha güçlü olucak ve frekansları farklı çekmeme olmaz çünkü daha çok baz istasyonu olucak bazı arızalar söktürtmezse sorun olmaz...

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
çok fazla troll var baz istasyonlar zararlı diye havlayıp onlara saldıran... LTEA o nedenle performansını gösteremedi...

kursatihtilali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7876d1838e19c50b66d0d5aa133f1c05.jpg