Silinmeyen reklam virüsü 2016

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onderak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
@onderak Önce sana bişey sorayım. Gördüğüm kadarıyla işletim sistemi Windows 7 o işletim sistemini nasıl etkinleştirdin?.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Revo, your uninstaller gibi programlar kurup programı açın ve ayrıntılı görünüme geçip yüklü programları kurulum tarihine göre sıralayın. Son günlerde kurulan yabancı programları gelişmiş kaldırma seçeneği ile kaldırın.

Reaksiyon puanı
16,128
sonra düzgün çalışmasını bekliyorsun...

fatih batmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bi kaç defa yaşadım virüsü kayıt defteri dosyasına kaydediyor oraya attığı dosyayı silersen hiç bi sorun kalmaz

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
- işletim sistemi crackli ve update'ler kapalı.
Bak eğer işletim sistemini özellikle de windows 7 de çok yaşanıyor bunlar.. Loader dosyasıyla falan etkinleştirdiysen o gibi yazılımlar sisteme öyle bi dosya gömüyorlar ki internete bağlandığınızda ağ üzerinden reklama boğuyorlar..

Bu söylediğimi kesinlikle yabana atmayın. Zaten loader dosyasını yapanlar boşuna yapmıyor. Ben kendim bizzat denedim. Reklam gördüğünüzde sistemi antivirüs antimalware ne varsa taratıyorsunuz ama sistemde bişey yok. Çünkü o gömdükleri dosya ile ağ üzerinden reklam veriyorlar.

Yani olabildiğince crack mrak özellikle o loader dosyalarından uzak durun.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,016
Günümüzde reklamlardan kazanılıyor. bunu bilmeyen kaldımı. Belediye otobüsünde bile reklam var.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Telefon tercihim yıllardır iPhone olduğu için, onda virüs sıkıntısı hiç yaşamadım. En son andriod'de telefonu sıfırlamayla gitmeyen bir virüs duymuştum, kendi android kullanımlarımda Zaman'la oluşan yavaşlık hissettiğim için hiç bir zaman android tercih etmedim. Ama yine de yedek bir telefon olarak androidim var.

Kullandığım Windows, programlar, antivirüsler hatta oynadığım oyunlar bile orijinaldir. En azından yüzde doksanından fazlası orjinaldir. Bilgisayarım yavaşlamasın ve virüs bulaşmasın diye elimden geleni yaparım. İlk defa bu kadar çaresiz kaldım :(
zamanla yavaşlama silinmeyen virüs filan yok uydurma onlar windows için... bilinmeyen kaynaklardan apk yüklersen ne olur bilinmez... link verinde engelleyelim winzort 10 kullanan pc var... bulaşmasın...

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Reklam virüslerinden kurtulmak için bitdefender adware removal tool ücretsiz indirip deneye bilirsiniz.Bitdefender Adware Removal Tool for PC - Free Browser Hijacker Remover
Tarayıcıyı ele geçiren programları, araç çubuklarını, rahatsız edici tarayıcı eklentilerini kaldırıyor.Şahsen bende işe yaradı öneririm.
Bahsi geçen virüs eğer modem virüsü ise Adware ya da herhangi başka bir yazılım o virüsten sizi kurtaramaz.
Modem firmware'ini update ve sonrasında reset gerekiyor.