muratflash
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 511
@onderak Önce sana bişey sorayım. Gördüğüm kadarıyla işletim sistemi Windows 7 o işletim sistemini nasıl etkinleştirdin?.
Bak eğer işletim sistemini özellikle de windows 7 de çok yaşanıyor bunlar.. Loader dosyasıyla falan etkinleştirdiysen o gibi yazılımlar sisteme öyle bi dosya gömüyorlar ki internete bağlandığınızda ağ üzerinden reklama boğuyorlar..- işletim sistemi crackli ve update'ler kapalı.
zamanla yavaşlama silinmeyen virüs filan yok uydurma onlar windows için... bilinmeyen kaynaklardan apk yüklersen ne olur bilinmez... link verinde engelleyelim winzort 10 kullanan pc var... bulaşmasın...Telefon tercihim yıllardır iPhone olduğu için, onda virüs sıkıntısı hiç yaşamadım. En son andriod'de telefonu sıfırlamayla gitmeyen bir virüs duymuştum, kendi android kullanımlarımda Zaman'la oluşan yavaşlık hissettiğim için hiç bir zaman android tercih etmedim. Ama yine de yedek bir telefon olarak androidim var.
Kullandığım Windows, programlar, antivirüsler hatta oynadığım oyunlar bile orijinaldir. En azından yüzde doksanından fazlası orjinaldir. Bilgisayarım yavaşlamasın ve virüs bulaşmasın diye elimden geleni yaparım. İlk defa bu kadar çaresiz kaldım![]()
Bahsi geçen virüs eğer modem virüsü ise Adware ya da herhangi başka bir yazılım o virüsten sizi kurtaramaz.Reklam virüslerinden kurtulmak için bitdefender adware removal tool ücretsiz indirip deneye bilirsiniz.Bitdefender Adware Removal Tool for PC - Free Browser Hijacker Remover
Tarayıcıyı ele geçiren programları, araç çubuklarını, rahatsız edici tarayıcı eklentilerini kaldırıyor.Şahsen bende işe yaradı öneririm.