- Reaksiyon puanı
- 1,876
Ah şu şakacılar yok mu Jail çıktı diye heyecandan gidiyordum.
onun mabağtını* görmeyen kalmadı 0-7 kuşağı hariç...Rihanna yine göstermiş. (kendini)![]()
Pehh.. Sen ona kalmak mı diyorsun. Kimyadan 10 aldım. Bildiğimiz 100 üzerinden 10. Nasıl kurtaricam ne yapicam bilmiyorum.2 haftada 3 dersten kalarak rekorumuzu kırıyoruz neyseki 47,48 ve 49 notlarından kaldık önümüzdeki sınavlara bakacağız artık.
Bizim arkadaş 15 almıştı sonra 2. Yazılı + ek sınavla kurtardıPehh.. Sen ona kalmak mı diyorsun. Kimyadan 10 aldım. Bildiğimiz 100 üzerinden 10. Nasıl kurtaricam ne yapicam bilmiyorum.
Suyu kaynatirken tuz katarsa gec kaynar. Makarnayi su kaynadiktan sonra dök tuz ve yag kat.
No problema o zaman. Domates sosu yapiyor musun ekstradan. Yoksa sade mi gömüyosun?hiç acelem yok ben suya tuzu ocağa koyarken koyuyorum...
Edebilirsin.4.5 g yi gece 12 de test edebilir miyim?
ketçap-mayonez ile güzel oluyor tuz atmaya da gerek kalmıyor.No problema o zaman. Domates sosu yapiyor musun ekstradan. Yoksa sade mi gömüyosun?
ketçap,mayonetle daha güzel oluyor mayonezi gıcıklığına koymuştum güzel oldu devam...Makarna yoğurtlu gayet güzel.
4buçuk g'li bir cihazımız yokmuş sorun yok...4.5G konusunda pek heyecanlanmayın. Meydana çıkmadığınız sürece göremeyeceksiniz zaten![]()
Bugunku yayinda da bundan bahsettiler. Speedtestte bir kereligine test yapmak daha faydali.Seviniyorum 4.5G geldi 150mbps falan gördük de bir test için 200mb veri indirdi speedtest. Bu kotalarla ne olacak merak ediyorum. 10gb falan var demeyin 1 ay sonrasını düşünün.
Nerede 300 küsür hizlar?Ankara/Bala hız testi.
Ben her yerde hemen 4G göremeyiz diyordum ama Bala'da ilk günden olması şaşırtıcı ve sevindirici. Tşk Vodafone. Bide hediye 10-20GB fena olmazdı ama sen bilirsin yinede.
![]()