lebib
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 55
Ben gitsem de gitmesem de gireceğim heyecan olsunKafama silah dayasalar Lys'de Türkçe ve Sosyale girmem.
Ben gitsem de gitmesem de gireceğim heyecan olsunKafama silah dayasalar Lys'de Türkçe ve Sosyale girmem.
HWP=Kerem Enginar daha bir şey söylemiyorumDaha önce konusu geçmişti berkin bey sdn den bir anda kaybolduğunda Hardware de çalıştığını farketmişdim az önce denk geldim ve şu an sdn de çalışan keremin hardware plusta videosu var [emoji3]
Bizim okulda bazı gıcık hocalar vardı derse 5 dk geç kalsak almazlardı ama bazı hocalarda vardı ders bitimine 2 dk kalsa yine derse alırdı8:40 dersine 9:20de yetişme qeyfiii
Genç paketler belli oldu mu?Turkcell'in 4.5g paketlerinin fiyatları ne kadar komik yaAman sakın eğilmeyin Turkcell boruyu döşeyebilir
Diğer operatörler çok çok daha makul.
Onu bilmiyorum ama sdn'deki habere göre fiyatlar yüksek.Genç paketler belli oldu mu?
Amin, bayağı yaşlanmış oda.Aslında bakınca çok yaşlı durmuyor enerjik duruyor ama rakamsal olarak 70 e dayanmış.Ele ayağa düşmesin kimseOzzy yaşayan efsane Allah uzun ömür sahlık versin ona.
çoğu rock'çı yaşlandı Metallica,İronmaiden,Radio Head dede oldular...Amin, bayağı yaşlanmış oda.Aslında bakınca çok yaşlı durmuyor enerjik duruyor ama rakamsal olarak 70 e dayanmış.Ele ayağa düşmesin kimse
Ayne öyle benim sevdigim MUSE, Foo Fighters vs kaldi.Onlarin bi 10 senesi rahat varçoğu rock'çı yaşlandı Metallica,İronmaiden,Radio Head dede oldular...
makarna haşla üzerine ton at ye basit lezzetli çubuklar zor olur fiyonk,yüksük gibi küçükleri deneyerek başla haşlama suyuna tuz ve sıvı yağ kat.Yemek yapmayı öğrenmem lazım.[emoji14]
çünkü biz eziklerin hala 1366x768 p monitör ve antika pclerimiz var ezmemek için...Kafama takıldı şimdi, sdn'nin 100mbps simetrik interneti var ama canlı yayınlar niye 720p ? Niçin 1080p değil?
Alakası olduğunu sanmam.çünkü biz eziklerin hala 1366x768 p monitör ve antika pclerimiz var ezmemek için...
sorun daha kötü teknik nedenler kullandıkları kameralarda olabilir benim ki 320p çekiyor...Alakası olduğunu sanmam.
hayırdır ne olmuş Rihanna yaRihanna yine göstermiş. (kendini)![]()
hayırdır ne olmuş Rihanna ya![]()
Azıcık keko olsada iyi kız aslındaYeni klip yayınladı. Göstermiş yine kendini.![]()
Suyu kaynatirken tuz katarsa gec kaynar. Makarnayi su kaynadiktan sonra dök tuz ve yag kat.makarna haşla üzerine ton at ye basit lezzetli çubuklar zor olur fiyonk,yüksük gibi küçükleri deneyerek başla haşlama suyuna tuz ve sıvı yağ kat.