iphone 6s pulus kasa açıklığı

Abdullah.krgluuu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumda kasa açıklığı var daha önce ahize sorunu vardı sıfırını vermişti genpa şimdi ise telefonda kasanın açıklığından kaynaklanan ekrana toz girdi şebeke çekip çekmedini gösteren yerde ve telefonumu kılıfla kulanmıyorum kasada cizikler var. Bir çizik var biraz uzun anahtar çizdi galiba. Cebimde acaba cığazın yenisini verirler mi, çizik var diyerek garanti dışı bırakabilirler mi ama çizik yokken de vardı açıklık. Dun oldu çizik. Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
telefonumda kasa açıklığı var daha önce ahize sorunu vardı sıfırını vermişti genpa şimdi ise telefonda kasanın açıklığından kaynaklanan ekrana toz girdi şebeke çekip çekmedini gösteren yerde ve telefonumu kılıfla kulanmıyorum kasada cizikler var. Bir çizik var biraz uzun anahtar çizdi galiba. Cebimde acaba cığazın yenisini verirler mi, çizik var diyerek garanti dışı bırakabilirler mi ama çizik yokken de vardı açıklık. Dun oldu çizik. Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Tavsiyem cihazı öncelikle Apple Store'a götürün.

Soruna gelecek olursan çizik garanti icin sorun teşkil etmez. Lakin bahsettiğiniz açıklık cihazın yamulmadı ile oluştu ise o noktada sıkıntı olabiliyor. Örneğin belli milimetredeki yamuklugu Apple benim hatam diyerek kabul ediyor ama onların değerini astığında bu yamuklugun derecesi cihazı müşteri hatasına sokuyorlar. Bir defaya mahsus ücretli değişim yapılıyor. Bu konu cihazda yamuk var ise böyle.

Eğer cihazda yamukluk yok ve acik var ise sıvı teması darbe vs ( çizikten bahsetmiyorum ) yok ise ya vidalar sikilmadigindan acik kalmıştır diyerek vidaları sıkabilirler, ya ekranı değiştirebilirler, ya da hic uğraşmaz doğrudan cihazı değiştirebilirler.

Ama bu işlemleri yine söylüyorum Apple Store'a yaptırın.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Sıra alabilirsen tabi...