begmyaprak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Lte nin ismi 4g olmuş yeni güncellemede
Geçenlerde gelen operatör güncellemesinin sebebi ortaya çıktı 4G yazısıymış
Arkadaşlar eskiden hafıza kullanımını detaylı görebiliyorduk hangi uygulama tam olarak kaç mb yer harcıyor v.s. Şimdi arıyorum arıyorum bulamıyorum ne iPad'de var ne iPhone de.
Hayır o iCloud alanı o gözüküyor normal cihaz hafızası kullanım bilgisi vardı hafıza kullanımı adi altında.Ayarlar>Genel>Saklama alanı ve icloud kullanımı>Alanı yönet...
Bende hala görünüyo bunu diyosan eğer...
Sabah sabah kafam hala açılmadı
İkiside aynı ama ben oksam Teknosa tercih ederim.arkadaşlar telefon vatan bilgisayardanmı alınır teknosadanmı fiyat önemli değil
Vatan'ın teknik servis olayı güzel. Teknosa'ya teknik servise vermedim bir şeyi ama orda da aynıdır büyük ihtimal. Fiyat farkı da pek olmuyor genelde ikiside aynı anda indirime sokuyorlar aynı ürünleri. Şansına belki de istediğin ürünün istediğin rengi birinde olur diğerinde olmaz, hangisinde varsa ordan alırsın.arkadaşlar telefon vatan bilgisayardanmı alınır teknosadanmı fiyat önemli değil
Aldığın ürünleri aldığın yer tamir etmiyor. Direk aldığın ürünün markasının yetkili servisine gönderiyor.Vatan'ın teknik servis olayı güzel. Teknosa'ya teknik servise vermedim bir şeyi ama orda da aynıdır büyük ihtimal. Fiyat farkı da pek olmuyor genelde ikiside aynı anda indirime sokuyorlar aynı ürünleri. Şansına belki de istediğin ürünün istediğin rengi birinde olur diğerinde olmaz, hangisinde varsa ordan alırsın.
artık 9.2ye değil 9.3e geçebilirsin. cihazın ayarlar-genel-yazılım güncelleme sekmesinden veya bilgisayara bağlayıp itunes ile yapabilirsinya ben 9.2 ye geçmek istiyorum nasıl olcak telefon bk oldu ya sıkıntılarımı yazmıştım şimdi şarj %6 dayken şarja taktım 15 oldu çıkardım 10 oldu ne oluyor anlamıyorum
artık 9.2ye değil 9.3e geçebilirsin. cihazın ayarlar-genel-yazılım güncelleme sekmesinden veya bilgisayara bağlayıp itunes ile yapabilirsin
sen önce doğru düzgün yazmayı öğrenokuduğun mektebin tövbe tövbe 9.3 teyim zaten imzalar kapandımı onu sordum neyse kime söylüyom daha mesajı doğru düzgün okumadan cevaplayanamı sorcam
Bu sinir bu agrasiflik neden ? İlk önce karşındaki kişiye nasıl hitap edilir onu öğren, belliki okuduğun mektep bunu sana öğretmemiş...okuduğun mektebin tövbe tövbe 9.3 teyim zaten imzalar kapandımı onu sordum neyse kime söylüyom daha mesajı doğru düzgün okumadan cevaplayanamı sorcam
Kac yildir iphone kullaniyorsun?okuduğun mektebin tövbe tövbe 9.3 teyim zaten imzalar kapandımı onu sordum neyse kime söylüyom daha mesajı doğru düzgün okumadan cevaplayanamı sorcam
Ya apple aletleri dışında kullanmak genelde batarya süresini ve ömrünü etkiliyorMerhaba benim sorum Powerbank ile olucak ttec 2500mah Powerbank aldım İPhone 6 Plus kullanıyorum telefonuma herhangi bir zararı olurmu ?
Arkadaşlar merhaba telefonum iPhone 6 ve arada sırada şebeke sorunu oluyor. Şebekem gidiyor bunun telefondan olup olmadığını Nasıl anlarım?