Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Düzenli olarak şarj ettiğim için o problemi hiç görmedim desem yalan olur :D .Bir keresinde heves edip replika telefon almıştım onda öyle oluyordu %50 den sonra :D Aman hiç açmayayım o konuyu. Şimdi ben Mesela 100 ken çekerim hep. 50 de 60 da iken şarja takmam. bitmesini beklerim %5 %10 civarlarında iken şarja takarım bazen de kapandığında. Benim şarj döngüm hemen hemen böyle ve güzel sonuçlar alıyorum hiçbir sıkıntı yok şuan :)

KöpkeFet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Autodesk sketchbook diye bi uygulamada var arkadaşlar not almak için değilde çizim falan yapmak için süper bişey

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Iphone 6 plus 128 gb elime gecti bugun:) bir abimin di 25 gb dolu haldeyken bir test yapayim dedim. Abi gecislerde kasmalar vardi ya bildigin. Test yaptim uygulama acislarinda pek problem yoktu. Benimde gectigim yerler oldu onunda. Suan anladim ki iphone gecmeye degmez:). Bir apple seruveni yapmayi düşünüyordum ancak artik kesin iptal

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Iphone 6 plus 128 gb elime gecti bugun:) bir abimin di 25 gb dolu haldeyken bir test yapayim dedim. Abi gecislerde kasmalar vardi ya bildigin. Test yaptim uygulama acislarinda pek problem yoktu. Benimde gectigim yerler oldu onunda. Suan anladim ki iphone gecmeye degmez:). Bir apple seruveni yapmayi düşünüyordum ancak artik kesin iptal
Söyle ona cihazında problem vardır servise versin, belki cihaz değişimi yaparlar.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Lazz yine savundun iphonu ya helal sana vallah[emoji2]

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Söyle ona cihazında problem vardır servise versin, belki cihaz değişimi yaparlar.
Tamamda bu dedigim adam anlamaz ki:)
Simdi sen olsan sana anlatirim hemen
Sende dikkatli oldugun icin kasmayi anlarsin
Klavyede anladigin gibi
Ama bu adam o gecikmeyi anlamaz bile:)
Anlatamazsin:) konu burdan kotu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Lazz yine savundun iphonu ya helal sana vallah[emoji2]
Yahu su olaylara at gözlüğü ille bakmaktan ne Zaman vazgeçeceksiniz? Savunmaymış, yahu evlat benim cihazımda donma kasma yok normalde de böyle bir durum pek görülmez, servise gitmesi gerekir. Burada sorununa çözüm sunuyoruz bunu savunma olarak algılayan insanlar bana yorum yazmasın arkadaş.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Tamamda bu dedigim adam anlamaz ki:)
Simdi sen olsan sana anlatirim hemen
Sende dikkatli oldugun icin kasmayi anlarsin
Klavyede anladigin gibi
Ama bu adam o gecikmeyi anlamaz bile:)
Anlatamazsin:) konu burdan kotu
Anlamıyorsa bosver android alsa hali daha beter ya, adam rom atamaz herşeyi yükler sistemi şişir böyle kullanıcılar icin iOS daha iyi, ama cihazı kullanmayı bilen kişiler icin android daha avantajlı olabiliyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Anlamıyorsa bosver android alsa hali daha beter ya, adam rom atamaz herşeyi yükler sistemi şişir böyle kullanıcılar icin iOS daha iyi, ama cihazı kullanmayı bilen kişiler icin android daha avantajlı olabiliyor.
Aynen adami korkutmayayim bosver ios bir guncelleme falan gonderir duzeltir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yahu su olaylara at gözlüğü ille bakmaktan ne Zaman vazgeçeceksiniz? Savunmaymış, yahu evlat benim cihazımda donma kasma yok normalde de böyle bir durum pek görülmez, servise gitmesi gerekir. Burada sorununa çözüm sunuyoruz bunu savunma olarak algılayan insanlar bana yorum yazmasın arkadaş.
Anlatamazsınız. Ben de eşime iPhone 6s 64GB aldım (sırf pembe diye istedi) Koyu androidci olarak cihazın kalitesini çok beğendim asla inkar edemem, hızı da stabilitesi de, batarya performansı da oldukça etkileyici. Android gibi kullanımı olsa almak için beklemezdim bile ama dediğim gibi beni androidden başkası kesmiyor, koyu androidciyim. :)

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Ya laz sen iphonenin kasabileceğine neden inanmıyosun ya bizim arkadaşta iphone va abimde var yeri gelince onlarda kasıyo hemen olamaz bu deyip servise gönderelim ya sonuçta onuda insanlar yapıyo bu iphonu bu kadar savunma hiçbir şekilde iphone eleştirisini kabul etmiyosun

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ya laz sen iphonenin kasabileceğine neden inanmıyosun ya bizim arkadaşta iphone va abimde var yeri gelince onlarda kasıyo hemen olamaz bu deyip servise gönderelim ya sonuçta onuda insanlar yapıyo bu iphonu bu kadar savunma hiçbir şekilde iphone eleştirisini kabul etmiyosun
Yukarıda dediğim mesaj cevap olarak geçerli sanırım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Anlatamazsınız. Ben de eşime iPhone 6s 64GB aldım (sırf pembe diye istedi) Koyu androidci olarak cihazın kalitesini çok beğendim asla inkar edemem, hızı da stabilitesi de, batarya performansı da oldukça etkileyici. Android gibi kullanımı olsa almak için beklemezdim bile ama dediğim gibi beni androidden başkası kesmiyor, koyu androidciyim. :)
Bir öneri yapıcam olmayacak dur dm'den yazayım yoksa hem konu seyri bozuluyor hem tartışma çıkartılyıor :D

Hatemzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Evet gençler SDN nin haberine göre NOTE 6 Temmuzda gelir diyor.
Siz nedersiniz.Sizce erken gelirmi ? Gelirse hayatta kaçırmam. Bence Note 5 ile S7 edge karışımı bişeye yapacaklardır.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Siz nedersiniz.Sizce erken gelirmi ? Gelirse hayatta kaçırmam. Bence Note 5 ile S7 edge karışımı bişeye yapacaklardır.
Erken falan gelmez. S7 icinde cikti bu haberler bunlar hep soylenti.
Bekledigim seyler 4000 batarya
Yeni tasarim
Spen degisik özellikler
Ram artabilir 6 gb diyorlar ama emin degilim
Bunlar bekledigim seylerdi.
Bakalim artik

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Erken falan gelmez. S7 icinde cikti bu haberler bunlar hep soylenti.
Bekledigim seyler 4000 batarya
Yeni tasarim
Spen degisik özellikler
Ram artabilir 6 gb diyorlar ama emin degilim
Bunlar bekledigim seylerdi.
Bakalim artik
Ben şahsen yeni tasarım geleceğini pek sanmıyorum, s7'yi taklit edeceklerdir. Geçen sene olduğu gibi.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben şahsen yeni tasarım geleceğini pek sanmıyorum, s7'yi taklit edeceklerdir. Geçen sene olduğu gibi.
Bence s6 da yeni tasarim oldu note 5 taklit oldu s7 de pek bir dey degismedi simdi farkliligi yaratacak note 6 olmali diye dusundum ama bilemeyecem

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hocam temmuzda note 6 çıkar çıkmaz ona bir şey diyemem ama arttırılabilir hafıza, Cengo hocamın dediği gibi batarya ve spen üstünde yapılacak iyileştirmeler beklenti dahilinde zaten bence bunlar bile gelse yeter. Ram arttırımı olabilir ama nereye kadar arttıracaklar ona birşey diyemiyorum çünkü ram arttırmaktan çok yönetimi konusunda ki gelişmeler Samsungun elini güçlendirir kanaatindeyim. Kamera olarak illaki bir iyileştirme olacaktır ama s7 ötesine geçmek bu konuda zaten bence piyasa lideri Samsunga bir nebze daha sorumluluk yükler oda ayrı bir nokta. Bunlar dışında acaba diyorum 2 k ekranda bir oynama yaparlar mı daha üst seviyeye taşırlar mı yoksa çok abartı bir beklenti mi olur ne dersiniz?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hocam temmuzda note 6 çıkar çıkmaz ona bir şey diyemem ama arttırılabilir hafıza, Cengo hocamın dediği gibi batarya ve spen üstünde yapılacak iyileştirmeler beklenti dahilinde zaten bence bunlar bile gelse yeter. Ram arttırımı olabilir ama nereye kadar arttıracaklar ona birşey diyemiyorum çünkü ram arttırmaktan çok yönetimi konusunda ki gelişmeler Samsungun elini güçlendirir kanaatindeyim. Kamera olarak illaki bir iyileştirme olacaktır ama s7 ötesine geçmek bu konuda zaten bence piyasa lideri Samsunga bir nebze daha sorumluluk yükler oda ayrı bir nokta. Bunlar dışında acaba diyorum 2 k ekranda bir oynama yaparlar mı daha üst seviyeye taşırlar mı yoksa çok abartı bir beklenti mi olur ne dersiniz?
Ekran 2k olarak kalsın iyileştirme yapılabiliyorsa yapılsın. Sdcard desteği getirilsin ama sdcard yuvası hem sim kartı hem de sdcard desteklesin. Kamera en kötü s7 edge seviyesine gelsin. Ram arttırımı yerine ram kullanımı iyileştirilsin. Touchwiz note 6 ile sade bir arayüze geçiş yapsın ve orjinalinde sade olsun ancak tek bir tık ile tüm görsel ve efekt özellikleri açılabilsin. İsteyen sade akıcı arayüzü kullansın, isteyen özgürce kişiselleştirsin. Bunları yaparken performans kaybı azami miktarda olsun. Telefonun arkası cam olduğu için aşırı ter ve el izi yapıyor. Arka tarafa bunları önleyici bir şey yapsınlar ne olur bilemem ama cam olmasın.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Daha oteye tasimazlar piller bunu kaldiracak duzeyde degil. En azindan bu senede 2 k erkanlar ile gececektir.
Ramde iyileştirme nereye kadar gider bilmiyorum
Ama fazla ram demek android icin her zaman iyidir. Cunku ne kadar sistem cok kullanabilirse o kadar cok arka planda uygulama tutmasi olsun her seye iyi gelir. Suan kanaatim samsunga 3 gb 4 gb ram yetiyor touchwiz guzel calisiyor bu iki ramde ancak 6 yapabiliyorlarsa yapsinlar. Bu yine samsunga yarar touchwize yarar. Zaten android cephesi uyuyor.
Sony desen tasarim leş kamera yazilimi les
Lg desen bir seyler yapmaya çalışıyor ama android deki payi belli
Htc desen bu senede batmazlar ise yine iyiler.
Ee kim kaldi samsung
Yani samsung=android
Ondan dolayi note 6 da guzel bir seyler olsun baska bekledigim tel yok suan. Iphone 7 desem oda çığır acicak yenilik sunmuyor. Yoksa onuda beklerdim:)

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Daha oteye tasimazlar piller bunu kaldiracak duzeyde degil. En azindan bu senede 2 k erkanlar ile gececektir.
Ramde iyileştirme nereye kadar gider bilmiyorum
Ama fazla ram demek android icin her zaman iyidir. Cunku ne kadar sistem cok kullanabilirse o kadar cok arka planda uygulama tutmasi olsun her seye iyi gelir. Suan kanaatim samsunga 3 gb 4 gb ram yetiyor touchwiz guzel calisiyor bu iki ramde ancak 6 yapabiliyorlarsa yapsinlar. Bu yine samsunga yarar touchwize yarar. Zaten android cephesi uyuyor.
Sony desen tasarim leş kamera yazilimi les
Lg desen bir seyler yapmaya çalışıyor ama android deki payi belli
Htc desen bu senede batmazlar ise yine iyiler.
Ee kim kaldi samsung
Yani samsung=android
Ondan dolayi note 6 da guzel bir seyler olsun baska bekledigim tel yok suan. Iphone 7 desem oda çığır acicak yenilik sunmuyor. Yoksa onuda beklerdim:)
İlla dokunduracan hocam alemsin valla [emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji38]

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung = Android derken? Sadece pazar payı olarak baktıysan haklısın tabi.
Onun dışında Android'in bu denli karalanmasının en baş sebebidir Samsung.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Pazar payı olarak demiştir yoksa haklısın androidi mahveden touchwiz oldu bugüne kadar.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Pazar payı.abi touchwiz bu kadar kotuyse htc neden cok satmiyor:) lg neden cok satmiyor hepsinin fazla modeli var. Hepsinin orta segmenti var hepsinin giris segmenti var. Ama patlama yok
Android in imajını Samsung değiştiriyorsa Samsung=Android olmuş bile :)
Yani burasıda ilginc android samsung demek degil ama karalayan o. Bu hep cok kullanilmasindan kaynakli

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
300TL'den başlayıp 3300TL'ye kadar her bütçeye telefon sağladığı için en büyük pazar payına sahip. Dolayısıyla da Android = Samsung algısı var. çöplük gibi telefon çeşidi ve arayüzü ile de Android'in yüz karası..

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar guncellemeyi nasil degerlendirirsiniz?Özellikle sarj bakimindan arti yonlerini gordunuz mu?Bu ara sarjim daha hizli bitiyor gibi de guncelleme yapmami onerir misiniz?Tecrubelerinizi paylasirsaniz cook sevinirim