YahyaCandan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Sony Xperia C4 hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
3 aydır kullanıyorum.gözlemlerim
1 ekran kalitesi çok iyi.bilgisayarımın açamadığı videoları akıcı bir şekilde izliyorum.açmadığı video yok.
2 kamerası çok iyi
3. Ekran boyutu
4 hafızası (benim için yeterli) 16
5 oyunları kasmadan açabiliyor.hiç donmuyor
6 hız iyi
7 müzik kalitesi iyi
8 hoparlörü çok çok iyi
9 şarj konusu iyi
10 Android 6 yı alacak olması
Şuan aklıma gelen olumlu özellikler bunlar.olumsuzlar ise
1 arada bir ekran kilit tuşuna basıyorum ekran gelmiyor.
2 telefonda konuşurken karşı taraf sesimin çok az geldiğini söylüyor.bu konuda çok mağdurum.hattım avea.önceki telefonum samsung ace idi hiçbir sorun yoktu.
3 su geçirmeme özelliği yok.
Bu kadar.
bu telefonu önerirmisin şuan alsak bir sıkıntı yaşarmıyız yani o karşı tarafa ses gitme var mı gerçektenGördüğüm en başarılı orta segment telefonlarından biri Kasım ayından beri kullanıyorum. Bazı arkadaşların yorumlarına istinaden bende görüş paylaşmak istedim.
Öncelikle ekran görüntüsü güzel ancak IPS olmasına rağmen gün ışığında çok yeterli değil.
Kamera bir amiral gemisi değil ancak güzel.
İlk zamanlar siyah ekranda ufak kitlenme sıkıntısı yapıyordu ama aldığı güncelleme ile bu sorun tamamen ortadan kalktı.
Evet karşı tarafa ses az gidiyor ama ortam seslerini süzmek için ayarlarda bir seçenek var onu açık tutarsan bu sıkıntı oluyor normalde ses düzgün gidiyor.
6.0 güncellemesini alacak diyorlar henüz ufukta görünen bir şey yok.
Sony'nin arayüzü bir harika en ufak bir takılma( bunu bu kadar rahat söylememdeki sebep Asphalt 8, İnstagram, Snapchat, Twitter, Kamera ve 2 ufak oyun arkada açıkken denedim en ufak takılma bile yaşamadım.)
Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama aldığı güncellemeden sonra sanki daha hızlı şarj oluyor.
Alacak arkadaşlar için her soruyu yanıtlarım telefonla denemediğim en ufak bir şey dahi yok en büyük uyarım ise şu olur asla Amiral Gemileri ile kıyaslama yapmayın daha önce kullanmış olsanız bile.
4.5 g destekliyor mu telefon
4.5G destekleyen telefonlar listesinde vardı, ben alırken bakmıştım.
Herkes "yazılım güzel" diyor ama ben memnun değilim.
4,5 G desteği var ama ses sıkıntısıda dediğim gibi filtreleme açıksa var. yazılımsal olarak üstteki arkadaşın tersine sony arayüzünün mükemmelliğini hissediyorsun.
hocam seni yalancı çıkarma derdinde değilim ama ilk kez yazılım sıkıntısı sende duyuyorum bence geç kalmadan sonyden yardım iste çünkü sony arayüzü mükemmel çalışan bir arayüz