Asus GTX 970 2 Monitör Bağlama

mehmetemre1990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
Asus GTX970 ekran kartına biri HDMI biri DVI yada display porttan olmak üzere 2 monitör bağlayabilir miyim?

Ayrıca HDMI ile hangisini tercih etmeliyim olabiliyorsa?

mehmetemre1990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
4 monitöre kadar bağlayabilirsin.

Hocam ben taktım. İlk görüntü geldi. Daha sonra ayarlarıyla oynarken surround yapılandırmasına tıkladım. Eski haline getiremediğim için görüntü alamıyorum 2 ekranda. Resimde seçtiğim tikten dolayı dvı girişler iptal oldu. Aklıma silip yeniden ekran kartını kurmak geldi ama daha hızlı bir öneriniz varsa memnun olurum.

219obj.png

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Hocam ben taktım. İlk görüntü geldi. Daha sonra ayarlarıyla oynarken surround yapılandırmasına tıkladım. Eski haline getiremediğim için görüntü alamıyorum 2 ekranda. Resimde seçtiğim tikten dolayı dvı girişler iptal oldu. Aklıma silip yeniden ekran kartını kurmak geldi ama daha hızlı bir öneriniz varsa memnun olurum.

219obj.png
Otomatik seçi kaldırsan düzelir mi? Nvidia kullanmadığım için kontrol panelini fazla bilmiyorum.

mehmetemre1990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Otomatik seçi kaldırsan düzelir mi? Nvidia kullanmadığım için kontrol panelini fazla bilmiyorum.

Olmadı öyle. Bende silip yeniden kurdum mecburen. Şu an için o sorun giderildi. Ben 2 pcde oyunu ikiye bölme veya ikisinde de aynı görüntüyü alma işlemini nasıl gerçekleştirebilirim? Şimdi ikisi birden dediğimde sadece HDMI da görüntü alıyorum. Sadece 2. Monitör deyip DVI çıkışından görüntü aldığımda oyunda görüntü alamıyorum. Bunun bir ayarı var mı?

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Oyunu iki monitöre yayabilmen için ekranları birleştirmen lazım. AMD de eyefinity diye bir uygulama var bunun için nvidiada nasıl oluyor bilmiyorum. İki monitörde aynı görüntüyü almak için görüntü ayarlarından ekranları yinele seçtiğinde olması lazım.

mehmetemre1990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oyunu iki monitöre yayabilmen için ekranları birleştirmen lazım. AMD de eyefinity diye bir uygulama var bunun için nvidiada nasıl oluyor bilmiyorum. İki monitörde aynı görüntüyü almak için görüntü ayarlarından ekranları yinele seçtiğinde olması lazım.

Bir program buldum. Programsız olmuyor anladığım kadarıyla.

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Nvidia surround bunun içinmiş sanırsam