Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Haydaa böyle devam mı edicek yani !
Olayın ne kadar kotu oldugunu gostermek istedim.Ve bu resimde bir sey yok.Zaten filtre de ekledim.Hadi onlar paylaşıyor, sen niye paylaşıyorsun? Bunu söyleyerek neyi amaçlıyorsun?
Aynen Zenmate ile giriyorum, Sdn sağolsunYoutube girmedi, zenmate ile anca
Çalış kardeşim en güzeli ne ülkeden hayır var ne insanlardan.Tek başınayızHava kötü, ülke kötü, moral kötü.
Can sıkıntısından ders çalışacak pozisyona geldim...
Google, YouTube, youtube içerik stüdyosu komple pert, vpn ile girebiliyorum.![]()
fotograflar,g.haritalar,youtube faal sende ne eksik?
![]()
aslında forumda farklı değil e-postadan konular açılmıyor...Google, YouTube, youtube içerik stüdyosu komple pert, vpn ile girebiliyorum.
İyi yapmışsın memleket neresi ?Baktım büyükşehirde olacak gibi değil, birkaç günlüğüne memlekete kaçtım.
Ayvalık.İyi yapmışsın memleket neresi ?
Ohoo sen gitmekte geç bile kalmışsın ayvalık güzeldirAyvalık.
Valla bilemiyorum reklamda gördüm. Ama ilk gün test edeceğim bakalım nasıl sonuçlar verecek.Daha elindeki işi beceremeyen TT 1 Gbit internet mi verecekmiş?
Şu an evimizde bulunan Tivibu pert oldu, internet hızımız idare eder ama 1 Gbit TT başaramaz diye düşünüyorum.Valla bilemiyorum reklamda gördüm. Ama ilk gün test edeceğim bakalım nasıl sonuçlar verecek.
Kaçmıyor memleket ya, memleket bizim.Ohoo sen gitmekte geç bile kalmışsın ayvalık güzeldirBak şimdi kıskandım