Vay arkadaş benim ne suçum günahım var hatta o şahıs kim onuda bilmiyorumTakım arkadaşlarından biri hile kullanmış ve overwatchta yasaklanmış.
Yani senden kaynaklı değil.
Vay arkadaş benim ne suçum günahım var hatta o şahıs kim onuda bilmiyorumTakım arkadaşlarından biri hile kullanmış ve overwatchta yasaklanmış.
Yani senden kaynaklı değil.
Mutlaka haberim olsun hocam eklisin zatenpinge göre akşam bende girebilirim.
rank nedir ?Beni burada bilenler var genelde maçı taşımaktan omuzlarım ağrırAşağıdaki hesaptan bana ulaşabilirsiniz.
Steam Community :: ABDESTLİ SİD
Nova 3rank nedir ?
Nova 3
Ama düşük görme. Eski rütbe sistemiyle mg2 gibiyim. Öyleydim yani bi ara. Kenni es gibi awp sallarım. Çok pis no scope atarım
![]()
Daha erken bekle biraz.Beyler oyuna giriyoruz gelen var mı toplanalım
Bu oyunda fizik motoru disinda sadece 3 haksizlik var.
-elektirik kesilirse veya internet giderse 1 haftayi bulan ceza.
-30 kill almisken hicbir katkisi olmayan adamin bana noob demesi. Ne oldugunu da tam cozebilmis degilim gerci.
- Round baslar B ya da A takimca secilir. 4 kisi A ya kosar 1 kisi B ye. Haritada bakarsin bomba tek basina 400 km hiz ile gidiyor. Adam 15 sn de olmeyi basariyor. Bombayi almaya giderken 1 kisi daha kayip veriyoruz. A ya mi B yemi derken zaman daraliyor troller basliyor ve bir adam daha gider... Yemin ederim sinir bozucudur, klavyeyi yumruklatandir. Yaninizda olsa dusunmeden pataklarsiniz.
Bunlar daha toy pişecekler.67 ping 2 kill nedir biladerBizde her oyun 90-120
![]()
Böyle takıma böyle oyun yakışmadıtroll gibi oynadık resmen oyunu... keşke ss atmasaymış...
botlarla girseydik aslında, daha iyi yapardık da, böyle oldu.Böyle takıma böyle oyun yakışmadı
Maç izleme linkini paylaşsanıza izleyelim.aslında, maçtan kesitleri video yapıp atacan![]()
Kör olmayalım kanka sonraMaç izleme linkini paylaşsanıza izleyelim.![]()
kör eden flaşlarla olabilirsinizKör olmayalım kanka sonra![]()
şöyle güzel birkaç ekip kurmak gerek buradan.Özlüyorum şu CS:GO'yu. Hele hele ortam böyle kalabalıklaştıkça..
O zaman dışlanırım heralde.şöyle güzel birkaç ekip kurmak gerek buradan.
birbirine takın seviyelere göre.
elbet birileri çıkarO zaman dışlanırım heralde.![]()