Kargo Ücretleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dober
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim baya güvenilir diyorlar ürün eline 1 2 haftada geçer diyorlar.neyse bunlar tamamda ben o siteden Nintendo Wii,Wi Remote,Wii Nunchuck ve iki tanede oyun almak istiyorum.kargo ücreti ne kadar acaba bilen var mı?istanbulda oturuyorum kaç para kargo ücreti ödemem gerekir bilen varsa yardımlarını bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın.moderatörler yanlışsa düzeltirler heralde.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Başlığa neden Adres Yazılır Anlamış Deyilim!!!!

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konu dışına taşınmıştır.

dober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar site adresini yazmak yasakmıydı bilmiyorum?

dober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi ki yardım istedik sizden.nedir bu cevaplar böyle.site adını yazmasam nasıl anlıycaklar hangi site hakkında yardım istediğimi.neyse tamam silin konuyu istemiyorum yardımızını.üyeliğimide silin!

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Adamın sitesini silerseniz göremeyiz tabiki.Adam haklı biyerde ;)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
iyi ki yardım istedik sizden.nedir bu cevaplar böyle.site adını yazmasam nasıl anlıycaklar hangi site hakkında yardım istediğimi.neyse tamam silin konuyu istemiyorum yardımızını.üyeliğimide silin!

gidene gel gelene de git diyemeyiz Kardeşim sen yanlış anlıyorsun siteyi paylaşa bilirsin ama başlıkta deyil konu içinde paylaşsaydın sorun olmucaktı sevgiler.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Başlıkta site ismi vermeyiniz denildi konu içerisinde değil. Ayrıca onlara mail atman sana daha çok yardımcı olacaktır.