Green_Ninja
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
Arkadaşlar sizce g4 mü s6 mı lütfen ya iki telefondan biri kullanan veya teknoloji hakkında bilgi sahibi olanlar cevap yazsın
Note 4 de düşünebilirsinArkadaşlar sizce g4 mü s6 mı lütfen ya iki telefondan biri kullanan veya teknoloji hakkında bilgi sahibi olanlar cevap yazsın
Ekranı büyükNote 4 de düşünebilirsin
0.2 inç için mi yapma bunuEkranı büyük
Neyse dusunucem biSen zaten kafanda LG için tüm hazırlığını yapmissin insanların seni onaylamasını bekliyorsun.
S6 ya yakında MM güncellemesi geliyor. Bu güncelleme sonrası cihazın su anki haline gore müthiş bir performans iyileşmesi var.
Batarya evet sen degistiremiyorsun ama serviste batarya fiyatı karşılığında aynı gün değişim yapılıyor.
Su rehbere geç girme olayı zaten tam bir bomba. Acaba kaç dakika(!) geç aciliyormus ve rehberde bu kadar acele ne yapılıyormuş.
Sen LG g4 al kafan rahat etsin kardeşim.
Hocam tecrübe ile öğrenir. Alsın G4 derisi dökülsün. Ekranı ısındığı zaman kırmızılaşsın.Sen zaten kafanda LG için tüm hazırlığını yapmissin insanların seni onaylamasını bekliyorsun.
S6 ya yakında MM güncellemesi geliyor. Bu güncelleme sonrası cihazın su anki haline gore müthiş bir performans iyileşmesi var.
Batarya evet sen degistiremiyorsun ama serviste batarya fiyatı karşılığında aynı gün değişim yapılıyor.
Su rehbere geç girme olayı zaten tam bir bomba. Acaba kaç dakika(!) geç aciliyormus ve rehberde bu kadar acele ne yapılıyormuş.
Sen LG g4 al kafan rahat etsin kardeşim.
Deri dökülsün demişsin ama sadece deri modelimi var ve kapak alınabiliyoHocam tecrübe ile öğrenir. Alsın G4 derisi dökülsün. Ekranı ısındığı zaman kırmızılaşsın.
Daha telefonda kablosuz şarj yok. Parmak izi okuyucu yok.
Hiç bir şey Olmazsa en azından parmak izi okuyucu olmalıydı. 2.5 sene olmuş çıkalı 5s de bile var yahu.
Yahu bak güzel arkadaşım telefona vereceksin 1500 TL 1600 TL hala plastik ver parmak izi okuyucusu yok sadece kamerası için yapma bu kadar S6 ile arasında anca %5 kamera performans farkı ya vardır ya yoktur.Deri dökülsün demişsin ama sadece deri modelimi var ve kapak alınabiliyo
Ya endişeleniyorum samsungdan kasmalarından forumda herkes öyle diyo o yüzden diyoki1-1.5 yıl sonra kasar donar ve bi komşumuzda var fırın gibi ısınıyo dediYahu bak güzel arkadaşım telefona vereceksin 1500 TL 1600 TL hala plastik ver parmak izi okuyucusu yok sadece kamerası için yapma bu kadar S6 ile arasında anca %5 kamera performans farkı ya vardır ya yoktur.
Sen komşunun telefonunu bir kaç saatliğine al oyna biraz test et burada konuşarak o şöyle bu böyle demem de yanlış olur telefonları biliyorum ancak arayüzleri falan iyice inceledikten sonra almak lazım ayrıca LG G2 G3 G4 hepsi plastik olduğu için ısıyı tam olarak gövdeden atamıyor en ufak ısınma bile ekrana vuruyor o sıcaklık benim telefon Z5 C telefonun arkası yanarken ekranı ılınıyor sadeceYa endişeleniyorum samsungdan kasmalarından forumda herkes öyle diyo o yüzden diyoki1-1.5 yıl sonra kasar donar ve bi komşumuzda var fırın gibi ısınıyo dedi
LG G4 vs Samsung S6 yaz Google'ye Technopat'in bir videosu var onu izle. Hem kamera, hem de uygulamalara girme konusunda karşılaştırmalar yapıyorlar. Yararlı olur o video.Arkadaşlar sizce g4 mü s6 mı lütfen ya iki telefondan biri kullanan veya teknoloji hakkında bilgi sahibi olanlar cevap yazsın
Ya ben sadece s6 forumunda gördüklerimi sölüyorum sneinde okumanı tavsiye ederim neyse konuyu açtığıma pişman oldumKardeşim samsun öyle böyle isiniyor ki kışın evde telefon ile ısındık.
Öyle kasiyor ki kafayı siyirirsin.
Ya Allah aşkına S6 ile G4 diyorsun...
Ben sana diyeyim S6 G5 ten bile ustun bir cihaz. Ama ezberlenmis eski önyargılar ile yaklasacaksan Nokia 5110 varya ha o S6 dan iyi. Bataryası değişiyor. Daha uzun gidiyor. Kasmiyor. Rehbere çok hızlı giriyor.
İzledimLG G4 vs Samsung S6 yaz Google'ye Technopat'in bir videosu var onu izle. Hem kamera, hem de uygulamalara girme konusunda karşılaştırmalar yapıyorlar. Yararlı olur o video.
Neyse lg den soğumaya başladım sen bunları dedikten sonra sence yaza kadar s6 ne kadar düşer fiyatıSen komşunun telefonunu bir kaç saatliğine al oyna biraz test et burada konuşarak o şöyle bu böyle demem de yanlış olur telefonları biliyorum ancak arayüzleri falan iyice inceledikten sonra almak lazım ayrıca LG G2 G3 G4 hepsi plastik olduğu için ısıyı tam olarak gövdeden atamıyor en ufak ısınma bile ekrana vuruyor o sıcaklık benim telefon Z5 C telefonun arkası yanarken ekranı ılınıyor sadece
Hocam G2 G3 kullandım kasası plastik ve ısıyı tam olarak atamıyor ben sana tavsiye sunuyorum illa S6 al demiyorum. 1600 1700 TL ye kadar düşer yaza kadar. Şimdi 15-20 gün sonra bile 100 TL rahat düşerNeyse lg den soğumaya başladım sen bunları dedikten sonra sence yaza kadar s6 ne kadar düşer fiyatı
Bir ara Vatan ve Teknosa'da 1799 TL'ydi. S7'nin çıkmasıyla Haziran-Temmuz'da 1699-1799 civarında olur bence. G4 daha düşecektir.Neyse lg den soğumaya başladım sen bunları dedikten sonra sence yaza kadar s6 ne kadar düşer fiyatı
Saol çok yardımcı oldun sence kaç yıl gider s6 ben kullanırım illa da yeni model çıkınca alcam diye bişe yok çok aşırı kasma donma ısınma olmayana kadar kullanırımHocam G2 G3 kullandım kasası plastik ve ısıyı tam olarak atamıyor ben sana tavsiye sunuyorum illa S6 al demiyorum. 1600 1700 TL ye kadar düşer yaza kadar. Şimdi 15-20 gün sonra bile 100 TL rahat düşer
2,5 3 sene civarı tabi her sene sonu reset atarsan telefonun daha sağlıklı çalışırSaol çok yardımcı oldun sence kaç yıl gider s6 ben kullanırım illa da yeni model çıkınca alcam diye bişe yok çok aşırı kasma donma ısınma olmayana kadar kullanırım
Benim telefondan da alabilirsin ama ekranı küçük gelir sana kalın diye de istemiyorsun diye S6 önerdim yoksa Z5 C önerirdim ardındanTelefonda aradığım
1.Kamera performansı
2.çok oyun oynamam 3-4 oyun oynarım en fazla
3.bataryası 1 günü çıkartıcak
4.sağlam olucak
5.arayüzü akıcı olucak oyunlarda kasmıcak
Onu biri önermişti sanki forumda senmiydin kalın ve küçük gelirBenim telefondan da alabilirsin ama ekranı küçük gelir sana kalın diye de istemiyorsun diye S6 önerdim yoksa Z5 C önerirdim ardından
Evet bendim istersen kamera konusunda Z5C de takıldın bazı fotoğraflar çekip özelden atayım sen karar ver kamerası nasılmışSaydığım şeyleri 2-3 hatta 4 yıl bile olabilir sorunsuz yapabilirmiyim s6 yla
Yok ya küçük bana göre değilEvet bendim istersen kamera konusunda Z5C de takıldın bazı fotoğraflar çekip özelden atayım sen karar ver kamerası nasılmış