Egosiesta
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 70
Merhaba arkadaşlar 4.5 g yi kenti tarifemde kullanabilecek miyim ayrı tarifelerimi olacak ?
Mevcut tarifen üzerinden kullanabileceksin. 4.5 için ekstra paketler yok, sadece Turkcell'de hız paketleri var akk saçmalığı gibi birşey.Merhaba arkadaşlar 4.5 g yi kenti tarifemde kullanabilecek miyim ayrı tarifelerimi olacak ?
Teşekkür ederim bu kafamı çok kurcalamıştı.Mevcut tarifen üzerinden kullanabileceksin. 4.5 için ekstra paketler yok, sadece Turkcell'de hız paketleri var akk saçmalığı gibi birşey.
Mevcut tarifen üzerinden kullanabileceksin. 4.5 için ekstra paketler yok, sadece Turkcell'de hız paketleri var akk saçmalığı gibi birşey.
Türkcell fazla saçmaydı zaten her zamanSırf ondan dolayı turkcell kullanmıyorum.
Benim internetim çok şuanda ama banada yetmeyecek gibi geliyor bakalım hayırlısıİnşallah şu kotalar artar da rahatlarız. Şahsen şuan kullandığım tarife 3g bağlantı için yetmiyor.
Turkcell bana 25 Liraya 3 gb + 500 dk + 1000 sms veriyor. 35 liraya 5 gb yapsın geçerim.Benim internetim çok şuanda ama banada yetmeyecek gibi geliyor bakalım hayırlısı![]()
Buda benim Turk Telekom daki tarifemTurkcell bana 25 Liraya 3 gb + 500 dk + 1000 sms veriyor. 35 liraya 5 gb yapsın geçerim.
Kardeşim o internet niye o kadar bolBuda benim Turk Telekom daki tarifem
Turk telekom sag olsun bide çekse kullanabilsem güzel olacakKardeşim o internet niye o kadar bol![]()
Bende Eski adı ile Avea kullandım. Çekim gücü burada iyidi ama internet hızı düşüktü. Bizim burada tüm operatörler heryerde gayet düzgün çekim gücü var ancak internet hızında Turkcell > Vodafone > Türk Telekom.Turk telekom sag olsun bide çekse kullanabilsem güzel olacak![]()
Hızı çektiği zaman 12 mbps felan oluyor aslında yeterli bir hızBende Eski adı ile Avea kullandım. Çekim gücü burada iyidi ama internet hızı düşüktü. Bizim burada tüm operatörler heryerde gayet düzgün çekim gücü var ancak internet hızında Turkcell > Vodafone > Türk Telekom.
1 Nisan'dan sonra değişebilir.
1 mbps yeter bana. Hangi cihazı kullanıyorsun.Hızı çektiği zaman 12 mbps felan oluyor aslında yeterli bir hız
İphone 6 plus1 mbps yeter bana. Hangi cihazı kullanıyorsun.
O güzel benimkinin amcasıİphone 6 plus
İphone olsunda ne olursa olsunO güzel benimkinin amcası(5S)
Yani ben grand prime'dan geçtim. Düşün artık. S6 g4 kullandım ama yağ gibi akıyor . Ah bide jb gelseİphone olsunda ne olursa olsun![]()
Jb yi boşver ya böyle de güzelYani ben grand prime'dan geçtim. Düşün artık. S6 g4 kullandım ama yağ gibi akıyor . Ah bide jb gelse![]()
Jb lazım yaJb yi boşver ya böyle de güzelbende note 3 den geçtim rahatladım
Ben hiç jb yapmadım garanti olduğundan kıyamadımJb lazım ya
Garanti sorun değil diye biliyorum. Jb kaldırınca sorun çıkmaz diye düşünüyorum.Ben hiç jb yapmadım garanti olduğundan kıyamadım
Kaldıramayacağın bir sorun olursaGaranti sorun değil diye biliyorum. Jb kaldırınca sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
SıkıntıKaldıramayacağın bir sorun olursa![]()
Neyse konuyu durdurayım ben çok farklı yerlere gittiSıkıntı![]()