Yedekleme hk.

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Arkadaşlar merhaba. Şu an 5s kullanıyorum ve LG G5 e geçme gibi bir durumum olabilir. Rehber ve fotoğrafları icloud tarzı yedekleme programıyla yedekleyip sonra G5e yedeği kurma gibi bi olanağım var mı?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Gmail Kişiler ve Google Fotoğraflar ile yedekleme yapabilirsiniz.

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Teşekkürler hocam. Peki herhangi bir ücret ya da kota sınırlaması var mı?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ücret yok kota sınırı var. 15 gb olması lazım. Lakin şunu unutmamak gerek uygulamaları yedekleyemezsin.

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Ücret yok kota sınırı var. 15 gb olması lazım. Lakin şunu unutmamak gerek uygulamaları yedekleyemezsin.
Bana kişiler ve fotoğraflar lazım sadece de gmail kişiler diye bir uygulama bulamadım ama google drive buldum onuda telefon yüklemiyo şansıma

Apple Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
SA Contacts Lite programı kullanılabilir ben onu kullanıyorum. Kişileri yedeklerken vcf formatında seçersen işin kolayca hallolur.

Fotoğraflar için de bilgisayarı kullanabilirsin ( Eğer varsa ). Bağladığın zaman windowsta otomatik açılan menüde resim ve videoları al seçersin zaten sonrasında androidin içerisine atmak çok kolay.

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
SA Contacts Lite programı kullanılabilir ben onu kullanıyorum. Kişileri yedeklerken vcf formatında seçersen işin kolayca hallolur.

Fotoğraflar için de bilgisayarı kullanabilirsin ( Eğer varsa ). Bağladığın zaman windowsta otomatik açılan menüde resim ve videoları al seçersin zaten sonrasında androidin içerisine atmak çok kolay.
Teşekkür ederim hocam denerim programı. Bilgisayar varda o kadar uğraşmak istemiyorum tembelimde biraz :D

Apple Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür ederim hocam denerim programı. Bilgisayar varda o kadar uğraşmak istemiyorum tembelimde biraz :D

Rica ederim aslında Androidden iOS' a aktarmak çok kolay da tersi kolay değil. Google Play de Move to iOS diye bir uygulama var Apple kendisi çıkartmış. Androiddeki bilgilerini alıp iOS a taşıyor. Tersi var mı ben de bilmiyorum ama sanmıyorumda :)

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
gmail kullanıyorsanız kişileri oraya outlook kullanıyorsanız yine kişileri oraya resimler için google photo sınırsız depolama sunuyor (orjinal kalite düşük boyutta.!!)