Iphone 6s plus 128gb mı samsung s7 edge 32 gb mı ?

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Iphone dan fazla memnun eder elindeki 6 mı
4S ve 6 pişman ettirdi benim de hatalarım oldu şöyle düzensiz şarj olayı bataryayı öldürdü.Yüzde 80 şarjım var iken telefon kapanmaya gidiyor batarya sorunundan dolayı artık isyan ettirdi yani yarım saatte şarjım bitiyor ve telefon şuanda sürekli şarjda o yüzden batarya değişebildiği için benim için öncelik.Düzensiz şarj olayı huyum çünkü

Mustafa gezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
4S ve 6 pişman ettirdi benim de hatalarım oldu şöyle düzensiz şarj olayı bataryayı öldürdü.Yüzde 80 şarjım var iken telefon kapanmaya gidiyor batarya sorunundan dolayı artık isyan ettirdi yani yarım saatte şarjım bitiyor ve telefon şuanda sürekli şarjda o yüzden batarya değişebildiği için benim için öncelik.Düzensiz şarj olayı huyum çünkü
sunakı ve daga öncekı telefonalrımda öle bi sorun yasamadım düzenlı jarz edebiliyorum :d

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Benimde oyle ancak iphone genel sorunu batarya zaten

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Antutu testlerinde İşlemcide A9 işlemci exynos u geçtiğini gördüm ama yinede testlerde değişebiliyor
A9 cok kucuk farkla gecer ama bu fark gunluk kullanima islemez birde exynos unda gectigi yerler olacaktir. Ki bu farklari kimse fark edemez
Onemli olan kamera ekran;) bu ikisini kim alacak bakalim

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Benimde oyle ancak iphone genel sorunu batarya zaten
Neden o zaman 3 bin Tl gibi bir fiyat verip öyle bir dert çekeyim dimi performans olarak aynı gücü kaliteyi G5 de bulacağımdan eminim.Yemin ediyorum yanımda şarj aleti taşımaktan usandım.

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
A9 cok kucuk farkla gecer ama bu fark gunluk kullanima islemez birde exynos unda gectigi yerler olacaktir. Ki bu farklari kimse fark edemez
Onemli olan kamera ekran;) bu ikisini kim alacak bakalim
Kamera ve ekranda açık ara S7 edge çok üstün bunun galibi bence belli dimi:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bir ekleme de ben yapayım , Samsung ekranları doğal(gerçek) görüntü vermiyor ama çok can alıcı oldukları doğrudur. :)
Evet :)) cok can alicilar iste bazisi onu sever bazisi sevmez ama genelde daha iyi parlaklik konusunda falanda

M.Bison

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefondan beklentin nedir? ve şu 1500 tlye alınan telefonun 1.5 sene gitmesi gibi saçma bir laf söylemişsin güldüm yani.

antx105phellos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
apple servise gönderiyorsunuz sorunu telefonu değiştirerek kökünden çözüyorlar. samsung u gönderiyorsunuz ürün teslim alan servis görevlisi format atalım düzelir diyor. ha birde buna kılıf takın diyor.. :) sen sec artık :)

antx105phellos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
apple servise gönderiyorsunuz sorunu telefonu değiştirerek kökünden çözüyorlar. samsung u gönderiyorsunuz ürün teslim alan servis görevlisi format atalım düzelir diyor. ha birde buna kılıf takın diyor.. :) sen sec artık :)

Mustafa gezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefondan beklentin nedir? ve şu 1500 tlye alınan telefonun 1.5 sene gitmesi gibi saçma bir laf söylemişsin güldüm yani.
telefondan beklentım 3-4 sene rahat kullanabılcegım (konu başlığına bakrsan bunalr samsung s7 edge ve ıphone 6s plus ıksınden biri ) bi telefon bunda samsung ekranı kamerası kişileştirme imkanı vb.öne cıkıyo ıphone da güncellemelriyle satabilitesiyle öne cıkan telefonlar. suankı telefonum general mobıle elite 32 gb alalı 1.5 sene oldu suan ölu ...... buna fayanrak söyluyorum benım görüşüm almışken en iyisini almak bunun ıcınde görüşlerinizi bilgilerinizi öğrenmek bilgi almak ıcın bu konuyu actım

Mustafa gezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
telefondan beklentım 3-4 sene rahat kullanabılcegım (konu başlığına bakrsan bunalr samsung s7 edge ve ıphone 6s plus ıksınden biri ) bi telefon bunda samsung ekranı kamerası kişileştirme imkanı vb.öne cıkıyo ıphone da güncellemelriyle satabilitesiyle öne cıkan telefonlar. suankı telefonum general mobıle elite 32 gb alalı 1.5 sene oldu suan ölu ...... buna fayanrak söyluyorum benım görüşüm almışken en iyisini almak bunun ıcınde görüşlerinizi bilgilerinizi öğrenmek bilgi almak ıcın bu konuyu actım