SSD Aldığımda Mevcut İşletim Sistemini Nasıl korurum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Menfur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Menfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar 240 gb ssd alıp oyun falan ne varsa ona kurup sadece onu kullanmak istiyorum. Pcde depolamaya ihtiyacım yok harici diskim var zaten.
Şimdi sorum şu Ssd yi pc'ye taktığım da pc ye gömülü olarak gelen windows 8 i ssd ye nasıl kuracağım. İşletim sistemi harddiske gömülü değil mi ? birde lenovo kullanıyorum recovery tuşu var laptopumda. bu tuşu da kaybetmek istemem. Eğer aydınlatırsanız çok memnun olurum...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar 240 gb ssd alıp oyun falan ne varsa ona kurup sadece onu kullanmak istiyorum. Pcde depolamaya ihtiyacım yok harici diskim var zaten.
Şimdi sorum şu Ssd yi pc'ye taktığım da pc ye gömülü olarak gelen windows 8 i ssd ye nasıl kuracağım. İşletim sistemi harddiske gömülü değil mi ? birde lenovo kullanıyorum recovery tuşu var laptopumda. bu tuşu da kaybetmek istemem. Eğer aydınlatırsanız çok memnun olurum...
Öncelikle Produkey i indirip seriali bir yere yazıyorsun daha sonra windows 8.1 media creation tool ile windows 8.1'i usb ya da dvdye yazdırıyorsun format kısmında seriali giriyorsun hepsini biçimlendirip ssdye kuruyorsun bu kadar basit.

Menfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
teşekkürler hocam.
farklı yorumlar gelirse memnun olurum

Menfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
birde recovery tuşunun akıbeti ne olur ? durumdan etkilenir mi

Menfur