hllekz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Telefonuma ara sıra the network is unavailable hatası geliyor. Bir çözümü var mı acaba? Samsung galaxy j7
Telefonuma ara sıra the network is unavailable hatası geliyor. Bir çözümü var mı acaba? Samsung galaxy j7
![]()
Buradaki olay Rom kaynaklı hocam arkadaşın anlattığı uygulamadan kaynaklı bizzat bende de oluyordu bu hata kaldırınca düzeliyor.Şurada birkaç tane çözüm önerisinde bulunmuşlar. Sıkıntı genel olarak Samsung cihazlarda yaşanıyormuş ilginç...
Telefonunuza yüklü bir uygulamadan kaynaklanıyor uygulamaların tam listesini verirseniz yardımcı olabiliriz.
360 security,Wifi Map,Zedge bu üçlüyü kaldır derim.![]()
![]()
![]()
![]()
Uygulamaların tam listesi
360 security,Wifi Map,Zedge bu üçlüyü kaldır derim.
Bu üçlüden biri kesinlikle.Yardımlarınız için teşekkür ederim. Deneyeceğim![]()
Online işlem ya da Mobi iettden de kaynaklı olabilir
Sorun internette olmasın, görseller de bile sinyal farkı var. Sinyal full iken hata geliyor mu onu kontrol edin olmazsa.
Ya o bi uygulamadan kaynaklanıyor ben düzeltmiştim ama hangi uygulama işte sıkıntı burada.
Sanmıyorum çünkü çoğu kişi kullanıyor. EmojiArt olabilir mi acabaTouchPal klavyeden olabilir mi acaba?
Sanmıyorum çünkü çoğu kişi kullanıyor. EmojiArt olabilir mi acaba
@hllekz sim kartından kaynaklanma ihtimali de var. Özellikle kesilmiş bir sim kart ise...
360 security kendisi virüs avira kur daha iyi... kaspersky yada arama ve sms engelleme olması + kasperskydeki en iyi özellikte numarasız sms engellemesi...