• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Herkese Ücretsiz Counter-Strike: Global Offensive Server

Darknes$

Rektör
Emektar
Ücretsiz CS:GO Server Kurulumu - Bedava Counter Striker Global Offensive Sunucusu

ücretsiz cs go server.png

Fragify, isimli yeni hizmete giren site herkese ücretsiz sunucu(server) sağlamayı planlıyor. Boş sunucu lazım olduğunda bulamıyorsanız tam size göre.. İsterseniz arkadaşlarınıza birlikte oynayız, isterseniz turnuvalar düzenleyin. Henüz beta aşamasında olan siteyi üye olarak deneyebilirsiniz.

Nasıl server sahibi olurum?

Fragify - Frontpage - BETA
adresine giderek üye olun ve server kurulumuna başlayın. Çok kısa sürede kurulan server ile oyuna giriş yaparak oynayabilirsiniz.

- Lokasyon seçenekleri : Almanya, Fransa ve Dallas
- Oyun Seçenekleri : CS:GO ve yakında Team Fortress
- Server kişi, server süresini siz belirliyorsunuz, en fazla 2 saatlik server açabilirsiniz.

# Cs:Go kurulu olmadığından giriş yapıp da deneme yapamadım.Siz deneyimlerinizi konu altından paylaşın.

Gelecek biri olursa ben üye olur açarım serveri.

Serveri kurdum bekliyorum herkesi :)

5 e 5 maç atabiliriz aslında varsa organize edecek veya katılacak kişiler toplanıp yapılır.

Akşam saat 8 uygunsa random kadro girelim diyorum 5 vs 5

Bana uyar akşam 8 iyidir. Birileri gelsin diye Steam'den dürtmek lazım illa :D

Bu arada ben 2 server actim ikisininde suresi bitti. Başka biri acicaksa Almanyayi seçsin lokasyon olarak. En az pingi onda aldım. Ve kadroyu kurduktan sonra acalim ki saatten düşmesin. (İnternet kafe hesabı :D )

Wall hack açanı banlarım ona göre :D

Cs:go kurdum deneme amaçlı açtım bir tane.

178.63.23.195:27027

Hileye gerek yok kafanıza kafanıza mermileri patlatırım. :D

Bağlantı hatası veriyor ama bir süre sonra.

Forum için Turnuva vesaire duzenleyelim katılım olursa ☺

Turnuva çok iyi fikir. Hatta bunu ödüllü olarak bile yapabiliriz.

Deşerim hepinizi.. :D

beyler konsol komutlarını bir ben biliyorum ben açayım siz gelin :D