Söylenen beyaz yalanlar

mrt.cngz0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyaz yalan adı altında nasıl yalanlar söylediniz ?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
yalan sayılmaz belki de hafif bi aldatmaca var işin içinde.
"Telefon odada kalmış da mesaja geç döndüm"
Ben de aynı odadaydım ama :D

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,925
Çok zayıflarım vardı, jilet ile kazıyıp, el ile düzelttim.eve güzel ve taktirli teşekkürlü bir karne getirdim. Amaç ailemi sevindirmek. kötü bir niyetim yoktu. Böylece mesleğime de ilk adımı atmış oldum. Erken başlayan yol alır derler. B sene de arabamın sigorta belgelrini düzelttim ve böylece yüzlerce liratasarrufta bulundum. kötümü ettim?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
S
Çok zayıflarım vardı, jilet ile kazıyıp, el ile düzelttim.eve güzel ve taktirli teşekkürlü bir karne getirdim. Amaç ailemi sevindirmek. kötü bir niyetim yoktu. Böylece mesleğime de ilk adımı atmış oldum. Erken başlayan yol alır derler. B sene de arabamın sigorta belgelrini düzelttim ve böylece yüzlerce liratasarrufta bulundum. kötümü ettim?
Seninki beyaz yalanı geçmiş, nitelikli dolandırıcılığa girmiş :D

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,925
Asıl yalan olan o yazı. Bir yalan adamı kara çıkarır, ömür boyu lekesi kalır. Yalanın masumu, beyazı, pembesi olmaz. Her yalan bir gerçeği gizler. O gerçek mutlaka ortaya çıkar. Anlattığım olayı çocukluğumda duymuştum ve o olaya karışan kişi (okul arkadaşım) halen gözümde güvenilmez bir kişi olarak kaldı. Bir gün benden borç istemişti, ve bende vermedim tabii ki. Param olmadığından değil, güvenemediğimden. Çünkü biliyorum ki, her kötülük, kısa sürede alışkanlık yapar ve "alışmış kudurmuştan beterdir". (Bir de adın çıktı mı 90'na, inmez bir daha 80'ne)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
"Şarjım bitmişti" bazen bu laf hayat kurtarır :)

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,925
Eskiden borç isteyenlere yalan söyleyemezdim. Çoğu borçlarını geri ödememişlerdi. Sonra banka kartları çıktı ve yalan söylemek zorundan kutulmuştum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Direkt söylerim rengine kendi karar versin :)

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Yada direk oyun görevlilerine " oyunu iyi kontrol edemiyolar orda ben olucam .... " felan :D

kurbagaolanprens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Her yalan daha büyük yalanın zemini oluşturur. Küçük yalanlar büyür büyür içinden çıkılmaz hale ulaşır. Bu halde yalan ile gerçek ayrılmaz olur. Bence pembe yalan, beyaz yalan, mavi yalan olmaz. Yalan yalandır.

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
Yalan yalandır bir renk verince dahamı masum oluyor taban belli :D

Reaksiyon puanı
41
Hep dizilerde her olayın sonunda hep şu var. Ben böyle olsun istemedim. Bana göre en büyük yalanlardan biri.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Ayağım metroya sıkıştı bi sn.
Vali arıyor knk kapatmak zorundayım

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yalan söyledik elbette de bunu renk tonuyla masumlaştırmak saçmalık. Yalan yalandır bunun ufağı büyüğü olmaz. O yüzden yalan atmak istiyorsan at ve yalan attığını kabul et. Pembe veya beyaz diye sınıflandırma :D

Mahipar26

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bir süre yurtta kalmıştım. O sıralarda telefon kullanmak da yasaktı. Ben prizin yanındaki masada oturdum. Telefonu şarja taktım masanın altındaki bi bölmeye koydum. Başka bir şarj aletinin ucunu da masanın üzerine koydum. Böylece birden kapı açıldığında içeri giren görevli abi prizde bir şarj aleti görüyo ama masanın üzerindeki şarj aletinin ucunu görünce bakmaya gerek olmadığını zannedip geri gidiyo. Ben de güzel güzel telefonu şarj ediyorum :D

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Peste kaybedince"Lanet olası kol bozuk" yalanı ...

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
İlk okuldayken okula gitmek istemediğim zamanlar sabah uyandığımda karnım ağrıyo bu gün okula gitmesem olurmu diye yalvarıyodum. Sonra niye ağrıyo diye sorular soruyolardı bu sefer stres olup cidden karnıma ağrı giriyodu ama gitmiyodum okula. Annemi babamı yalanım yüzümden beni hastaneye götürün diye az işinden etmedim :D

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Kol bozuk 1. oyuncuyu bana ver de gor bozuk muymuş :D hep yaparım pes oynarken 1. oyuncu olmak istediğimden. :D