Açık Liseden Örgün eğitim veren liseye geçme

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben 9'ncu sınıfta sınıfta kaldım 9'u tekrarar okudum sınıfı geçtim bu yıl 10 sınıftaydım 1'nci dönem 46.5 gün devamsızlıgım oldu başarısız diyordu bende tastikname aldım kendi istegimle açıga geçtim ama çok ve çok pişmanım seneye tekrar kendi okulumdan örgün egitimden devam etmek istiyorum hiç bir şekilde devam edemezmiyim okul isterse alırmı beni ? veya ceza olarak para ödersek alırlarmı ? Yaş 17.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Ben liseyi açık meslekten bitirdim örgünde yapamıyosan ne kendini nede aileni kandır bak benim lise 6 sene sürdü :D illa örgün örgün diye diye en sonunda geçtim açığa he ben akıllandım dersimi çalışırım diyorsan örgün okuma hakkın belirttiklerine göre var ama tekrar sınıf tekrarı yapamazsın.İyi düşün taşın sonra zamanını boşa harcarsın benim gibi

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben liseyi açık meslekten bitirdim örgünde yapamıyosan ne kendini nede aileni kandır bak benim lise 6 sene sürdü :D illa örgün örgün diye diye en sonunda geçtim açığa he ben akıllandım dersimi çalışırım diyorsan örgün okuma hakkın belirttiklerine göre var ama tekrar sınıf tekrarı yapamazsın.İyi düşün taşın sonra zamanını boşa harcarsın benim gibi
Şimdik ben 2 yıl kalmış sayılıyorum sanırsam. Gerçekten it gibi pişmanım seneye tekrar normal okumak istiyorum milli egitimle konuşsam olurmu veya ceza olarak para ödesem. :( gerçekten uyuyamıyorm.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
sen aksam lisesine gidiceksin orda sene sonuna kadar kayıtlı kalıcaksın devamsızlıgın notların filan orda düzeltilicek sene sonu geldiginde istersen örgüne devam edersin istersen açık liseye kayıt olursun.Aksam lisesi ücretlidir ben onada gittim :D bir aylık 1.500tl para vermiştim ama benim durum biraz karışıktı ondan sen 1 seneligine muhtemelen 3binliraya yakın ödeme yapman gerekir.kafana bişey takılırsa sor bu arada örgünden devam etmek istemen güzel bişey.Milli eğitim hiç birşekilde örgün hakkını doldurmus öğrencilere tekrar hak vermez ama senin için daha erken aksam lisesi olayını araştır

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Bende müfettişinden yardımcısına kadar mebde akraba var ama hiçbir işe yaramaz bikere bittimi hakkın adamın gözünün yaşına bakmazlar ona göre sağlam at adımlarını iyi araştır müdürünle konuş aksam lisesi olayını geç kalma onlarında bi kayıt tarihi var

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
ben burdayım bişey olursa yazarsın iyi geceler

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akşam lisesine baktımda hiç kanım ısınmadı orda kredili sistemmi yoksa notlu sistemmi ? birde gerçekten orayı önerirmisin.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
orda okumayacaksın zaten sadece kayıt olucaksın orda notları düzelticekler sınıfı geçiceksin sonraki sene istediğin liseden devam et

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben onu demiyorum normal okuldaki gibi not alıp e okula notlarımı girecekler yoksa yine açık lise sıanvlarınamı giricez.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
eokul sistemine giriyolar sınavlara filan girmiyosun ama formalite icabı aksam lisesine gidersin 1 saat içinde 5-6 sınav oluyosun cevap anahtarları yanında :D

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak ben söyle diyorum hani şimdik bu dönem açık lisede biz 2 tane sınav olucaz yılda toplam 3 sınava girecezgiz ya akşam lisesinde bu 3 sınav yok demi. Normal örgünde okuyormuş gibi yazılıya giricez e okula girecekeler.

angelshare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 yıl kaldıysan geri donemessin mesleki açıkoğretime gecebilirsin haftada 2 gün derse gidersin yılda 3 kere sınav 18 yaş ustu için 18 yaş altı yılda 2 sınav olur

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aksam lisesinin AOL le bir baglantisi yok demi. AOL sitesinden hic bir sey yapmicaz. E okul uzerin den olucak yani. 1 ile 10p arasi norlar alacaz yani. E okula girecekler.

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada ben su anda Acik meslek lisesi Muhasebe bolumundeyim su an seneye akdam lisesine gececem.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Aksam lisesinde örgünde okuyormuş gibi olursun sınavlar ona göre girili sınav sonuçlarıda e okula yansıtılır örgün okuma hakkın devam ediyorsa örgüne geçebilirsin yoksa aoldan devam edebilirsin yada maoldan

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sinav degil yani yazili olucaz bir donemde 3 yazili olucaz. Ben lisede orgun egitim hakkimi tamamladim sanirim. O yuzden aksam lisesinden devam edicem.

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aksam lisesinde örgünde okuyormuş gibi olursun sınavlar ona göre girili sınav sonuçlarıda e okula yansıtılır örgün okuma hakkın devam ediyorsa örgüne geçebilirsin yoksa aoldan devam edebilirsin yada maoldan
Sana birde bunu soracam ben Açıktan meslek lisesi bitirdigimde subay ola bilirmiyim. Veya akşam lisesi bitirdigimde subay olabilirmiyim.

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merak ettim meslek lisesi mezunları olamıyormuş

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Subay derken harp okullarından bahsediyorsan onun için geç bile kalmış olabilirsin onların ayrı sınavları oluyor ona giriyosun kazandığında lise gibi biyere gönderiliyosun orda okuyosun

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aksam lisesi acik lisemi oluyor yoksa nornal orgun egitimmi

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acik lise mezunlari harp okuluna gidemiyor birde sanirim..

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akşam lisesi Not sistemli. E okul sistemli yine 10 gün devamsızlık var. Sözlü notları vb şeyler var. haziranda okul bitiriyor karne alıyoruz. karnede varmı ?

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
karneyi hatırlamıyorum devamsızlık olayı sıkıntı değil sözlü notlar sınavlar filanda onlar formalite icabı söylenen şeyler ben çalışıyorm gelemem desen sınavlara bile girmene gerek kalmadan hepsi 5 şekilde geçersin

CaferBey01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son 3 yildir karnede artik 5 yazmiyor 5 kalkti artik 100 uzerinden 50 puan ustu gecti demek