SUBARU LEVORG 1.6 170 BG GT-S ANA KONU

Subaru levorg almayi dusunur musunuz

• Evet

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hayir

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Subaru levorg kullanicilari icin acilmis bir sayfadir (araca hayran kaldim) kullananlar deneyimlerini ve tecrubelerini paylasirlarsa herkes bilgilenmis olur

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İsmini çok duyup cismini hiç bilmediğim bir araç. Madem hayran kaldım iki fotoğraf üç bilgi paylaşıp bizi aydınlatır misin

calledman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Subaru Levorg japonyada 2014 yılında piyasaya sürülmüş SW kasa spor bir araç. Ülkemizde 2015 sonlarında ilk defa satışa sunuldu ve ilk olarak GT-S modeli vardı. 6 ay kadar sonra GT-S Plus modeli de getirilmeye başlandı. Şu an itibariyle sadece GT-S Plus yani Eyesight 3.0 güvenlik paketli olan versiyonu mevcut.Ülkemizdeki yersiz ve içi boş piyasa algılarından dolayı çok satılmasada fiyat performans oranı çok yüksek olan bir araç. 1.6 DIT 170 HP Boxer motora sahip araç oldukça konforlu ve hızlı. Yakıt tüketimi kullanıcıya ve trafik durumuna göre değişmekle beraber 7-13 litre arasında . Ben istanbul da sabah ve akşam trafiğinde kullanmama rağmen ortalamam 11 litre civarında. Şehir dışında 7 litreleri yakalamak zor değil. Yol tutuş olarak Levorg kadar iyi bir araba bulmanız oldukça zor. Yerden yüksekliği 135mm olan aracın altı biraz sportif olan süspansiyonları sayesinde barikatlara ve hız tümseklerine değmiyor. Karda, buzda, yağmurda zevkle binilebilecek bir araç. İstanbulda son 2 senedir kar yağdığında apartmanda yola çıkan tek araç benim Levorg. Komşunun Chevrolet SUV si bile cesaret edemiyor ama ben sırf eğlence olsun diye dağ , tepe geziyorum. Araçla ilgili merak ettiğiniz, sormak isteyipte soramadığınız, yada muhatap bulamadığınız sorularınız olursa cevap verebilirim. Levorg ailesinde sizleride görmek dileğiyle

Ekli dosyalar

• 20160809_195307.jpg
    20160809_195307.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 586