LG G5'in Tasarımı Sizce Nasıl?

LG`nin Tasarim Anlayisini Nasil Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    25

bossoftech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar, bugün LG`den hic beklemedigim bir tasarim gordum ve soka ugradim.

RgctMDdh.jpg

z8CaAwTI.png

LG G5 in cerceve ile ekran arasindaki bosluga deginmek istiyorum.

Telefon piyasasinda tasarimsal olarak, cerceve ile ekran arasindaki bosluk ne kadar az ise o kadar guzeldir.

Bu boslugu HTC`de cok net bir bicimde goruyorduk. Artik LG`de boyle.

Teknoloji meraklilarinin dusundugu ise acaba LG´nin, G5 ile tamamen metal tasarima gecmesi mi boyle bir nedene yol acti ?

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Dizaynını pek beğenmedim ben, renk seçenekleri de yetersiz.

YAMANM

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
LG ye olan sevgimi kıran telefon lg g5 oldu :(

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
G5 tam gebeş oldu o ne iğrenç bir tasarım yahu. G4 buna bin basar.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Tabir-i Caiz ise, b** gibi bir tasarım.
Bu telefonu beleş verseler bile elimi sürmem.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
LG ne yaptın sen.Şu özellikleri G2 ye koyup satsaydın daha iyi idi.LG G5 i bekliyordum.G2 den sonra çıkan modellerin fiyasko olması G5 te beklentilerimi yükseltmişti.Kısacası LG G5 0 çerçeve ve ince şık metal olmalıydı.Sony ve Htc nin çerçevelerini yererken sen yapmayacaktın.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tasarımı sevmedim ama android arayüzü hoşuma gitti. Bi romunu çıkartsınlar da yükleyelim. :)

byonet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arka tasarımı TT 175 çok benziyor

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G5 tam gebeş oldu o ne iğrenç bir tasarım yahu. G4 buna bin basar.
Tam aradığım cevap hocam vallahi ya.

Gördüm yok dedim prototiptir dedim.

LG hemen mobil sektörü terk etmeli, yoksa ikinci Blackberry/hTC vakası olacak.

G4 o kavisiyle bile buna bin basar, insanda göz var arkası olmuş hTC One max önü olmuş hTC one A9'un tuşsuz hali. Güzelim arka üçlü gitmiş parmak izi okuyucu ortada kalmış.

V10'u kopyala insaf ya.

Madem tasarım yapamıyorsun git önceki nesil tasarımını kullan. V10 taş gibiydi. Bir S820/Nuclun 2 olsa bombaydı zaten.

Eğer LG bu hatadan dönmek istiyorsa bu cihazın peşi sıra V10 2016'yı tanıtmalı, tasarıma ellememeli, aynı tasarımı kullanmalı ilk nesil ile, Samsung gibi Amerika'ya S820, geri kalanına Nuclun 2 satmalı. Yoksa yandı keten helvam.

Bir de aynı gün Sony PP10 sızdı ya.

Eğer bu cihaz bildiğimiz P2 ise pil canavarı olacağa benziyor. LG'nin de üç nesil 3000 son nesil 2800 gibi saçmalığını da tokatlar gibime geliyor.

Şu an G4 haricinde (o da f/p yüzünden) LGyi sildim tamamen. Bir de V10. O da en azından tasarımı düzgün olduğundan.

Reaksiyon puanı
16,128
çok güzel olmuş nesi kötü? kamera kalın olduğu için çıkıntı oluyor.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sadece kamera güzel gerisi olmamış :)
Önden eh arkayı çevirince kaç kaç :) g2 yi bu özellikler ile güncelle koy 4 bin batarya full HD ekran ve metal tasarım bu kadar çalışmaya gerek de yok :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Lg g2'nin içi boş hali bile daha çok satar bundan :)

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence çok kötü olmamış çerçeve kısmı biraz daha ince ve sanal tuş olmasa harika olurmuş.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lg 'nin su ana kadar ki yaptığı en kötü tasarımdaki telefon. Bunu tanitmaktan utanmalilardi ama neyse. Satmaz artik

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bence mükemmel bir tasarım olmuş. Lg iyi iş çıkarmış. Gayet şık. Alabilirim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Valla sızıntı resimleri görünce bu ne dedim böyle tasarım mı olur dedim ancak görünce fikrim değişti beğendim diyebilirim arka taraf çok hoşuma gitmesede ve Nexus 6P ye benzesede kamerası işlemcisi ve o abidik gubidik pil çıkarma şeyleri sanal gerçeklik gözlüğüyle falan fark yarattığını düşünüyorum.Telefon gayet şık bence özellikle siyaha yakın gri model çok hoş olmuş, para olsada alsak :D Ayrıca çok eleştirildiği plastiği bırakıp metale geçmeside hoş olmuş beğenmeyenlerin arka kısma taktığını düşünüyorum başka bir farkı yok zaten genel olarak.

Onur Özdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Telefonun ön yüzü sanki T60'ı anımsatıyor. Arka kısmına gelince Kameranın olduğu bölgenin geniş olması ve arkada LG veya G5 yazmasını bi eksi olarak görüyorum.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
arka tasarımı beğenmedim

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
O telefonun tasarımı 1800'den fazla etmez. Bir amiral gemisi için fazlasıyla başarısız bir tasarımı var benim fikrime göre.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Samsung'un kamera çıkıntısına burun kıvıranlar için söylüyorum. Bundan yıllar önce nokia n8 vardı onun gibi olmuş resmen arka taraftaki kamera bölgesi. Ön taraf ilk bakışta hoş duruyor ama o çerçeveler nedir lg ? Yinede zevk meselesi alıcak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
çıkarılıp yeni mödül takma güzel olmuş sanırım iphone pili gibi yeni bir pil görüyorum Lg dizayn olarak telefon tasarımı belki kimileri göre zayıf kalmış olabilir ama sade ve o yenilikçi aparatları beni cezbetti oda batarya yenilebilir olması cihazın eskimemesi gibi.

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
çıkarılıp yeni mödül takma güzel olmuş sanırım iphone pili gibi yeni bir pil görüyorum Lg dizayn olarak telefon tasarımı belki kimileri göre zayıf kalmış olabilir ama sade ve o yenilikçi aparatları beni cezbetti oda batarya yenilebilir olması cihazın eskimemesi gibi.
O yenilikçi aparatlar harika bir özellik lakin o tasarımı görünce pek de insanın telefonu alası gelmiyor. Aparatlar da güzelliğinni yitiriyor insanın gözünde

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bu senede samsung senesi oldu gencler
Digerlerinde yine is yok

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ancak yaninda tanitilan seyler ve o altinin çıkmasi hos olmus:) hepsini alip kullanmak farkli bir deneyim saglayabilir.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Göreceli kavram beğenip beğenmemek. Ben beğendim şahsen.

yukselg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
lg g5 ön tarafı ferrari arka tarafı murat 131 olmuş. arka tarafta dar açılı kameraya ne gerek var fazlalıktan başka bir işe yaramadığı gibi kötü de duruyor. yap yine arka tarafa geniş açılı kamera ses tuşlarına dokunma diğer serilerdeki gibi arkada dursun. 5.3 inç de çok saçma. ya 5.5 yada 5 ki artık 5 inçler bile küçük duruyor ve daha az tercih ediliyor. 5.5 dam devam etseydin arkada geniş açılı tek kamera olaydı daha iyi olurdu. g5 tercih edilirse bence sadece aksesuarları için tercih edilir. top camera güzelde helikopter gibi uçan bir camera olaydı mükemmel olurdu

sca_venger_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g5 güzel ya da kötü diyemiyorum ama farklı bir tasarım olmuş bence eksikliği aksesuarlar kullanıldığı zaman telefonun kapanması olacak çünkü her seferinde tak çıkar telefonu yeniden başlat ne biliyim bu eksikliği var bence batarya çıkmasa sadece aparat çıksa daha iyi olabilirdi. ayrıca telefon haricinde aksesuarlar verilmezse fiyatınında yüksek olacağını düşünüyorum. bu konuda bilgisi olan var mı ?