goldteam34
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 50
Arkadaşlar sorum şu burada kırtasiye var ama oyun müzik film satıyor oyunlar 5 tl ama max payne 3 gibi oyunlar 20 tl bunlar orjinalmidir?
Evet kutulu var mesala ben ondan gta vc alıyorum adam pcye kopyalıyor cdyi veriyor bidaha aynı oyunu dvdye yazıp aynı yere koyuyorOrijinal olması için kutulu olması gerekiyor. Senin alacakların büyük ihtimal illegal olan crackli oyunlardır.
Evet 3 dvdli oyunları 20 tl'ye satıyorTabiki sahtedir. Max Payne 3'ü 20 tl'ye vermesi onun orjinal olduğundan değil 3-4 dvd'ye anca sığdığındandır![]()
Aynende tam karşısında polis varOyunlar korsan yollarla çoğaltılmış oyunlar zaten torrent sitelerindeki oyunlarıda aynı yöntemlerle çoğaltıyorlar.
Tabi adamın boş dvd'leri gidiyor15 liralık orijinal oyunun sahtesini 20 tl ye satıyorlar demek ki. Şu an bile key sitelerinde orijinali 13-15 tl. Aldığın oyunlar sahte.
xenforo'ya geçtik ya başımız döndüSon günlerde son derece enteresan konular görüyorum.
Kötü demedim. muhteşem'liği başımızı döndürdüXenforo iyidir, ben daha önce farklı forumlarda da görmüştüm. Güzel bir arayüzü var.
Ben kötü dediniz demedim. Böyle süper oldu anlamında dedim.Kötü demedim. muhteşem'liği başımızı döndürdü![]()
Bende bugün acayip heyecan var ama ne heyecanı ALLAH BilirBiraz motorun soğusun arkadaş..![]()