Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Smart switch ayarları ve uygulamalarda en basitinden oyunlarda hangi seviyede kaldığını yada çevrimdışı haritaları yedeklemiyor diye giriştim o işe. Ama mecbur yapıcaz. Android 6'yı bekliyorum. Uygulamaları kurarken yetkilendirmeleri de yeniden yapmak için sıfırdan kurmak gerekecek ne de olsa :)
Iyi bakalim bekle:)

E

Emre Genc

SDN Okuru
Su son aylarda s6 cihazimda sarj yuzdesinde ani dususler meydana gelmeye basladi samsunga cogu insan kufur ederdi anlam veremezdim servise yolluyosun parca degisimleri alakasiz ilgi alaka berbat durumda batarya problemli sarj aletinin kablosu degisiyo boyle bi sacmalik olmaz cidden

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bugün samsung switch güncellemesi geldi bilgisayara. Android 6 için gibi ibareler vardı. Galiba güncelleme yolda

urbanist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Note5 cihaz kullanıyorum cihazı wipe data kısmından komple sıfırladım telefon ilk aldığım gibi başlangıç sayfasına döndü adımları takip ederken sıra Google hesap doğrulayın adımına geldi e posta adresimi ve şifremi girmeme rağmen bu adımı geçemiyorum " Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihaza senkronize edilen bir Google Hesabı ile oturum açın." yazısı mevcut ekranda telefonumu kullanamıyorum. Cihazda daha önce başka gmail hesabı kullanmadım. Cihazı sıfırlamadan önce gmail güvenliği için şifremi değiştirmiştim. Değiştirdiğim şifreyi girdiğim zaman bu uyarıyı veriyor. Başka gmail ile giriş yapmama izin vermiyor. Bazı sitelerde okuduğum kadarıyla gmail, google 72 saat güvenlik açısından girişe izin vermiyor deniyor ama çok mantıklı gelmedi bana. Yıllardır kullandığım hesabıma şimdi neden giriş yapamıyorum? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İphone 6 alıp 1 ay kullandım. İntihar mı edeyim telefonu mu değişeyim diye bir düşünce aldı beni. Tabi can tatlı olduğu için telefonu değişip S6 edge aldım. O gün bu gündür hayata daha pozitif bakan bir insan oldum. Şaka bir tarafa 3 bin lira verip telefon alacam ama telefonun hiçbirşeyine hakim olamayacam öyle mi? Yerim ben o iphone u. Telefon beni mi kullandı ben telefonu mu belli değil. S6 Edge candır. 2 aylık telefonu gear saatiyle birlikte 1900 e kapattım. Son derece memnunum. İphonecular ahile inip kumdan kale yapsın kendine. Burdan sallamanın manası yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

urbanist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet pc den tabletten giriş yapabiliyorum.
İphone 6 alıp 1 ay kullandım. İntihar mı edeyim telefonu mu değişeyim diye bir düşünce aldı beni. Tabi can tatlı olduğu için telefonu değişip S6 edge aldım. O gün bu gündür hayata daha pozitif bakan bir insan oldum. Şaka bir tarafa 3 bin lira verip telefon alacam ama telefonun hiçbirşeyine hakim olamayacam öyle mi? Yerim ben o iphone u. Telefon beni mi kullandı ben telefonu mu belli değil. S6 Edge candır. 2 aylık telefonu gear saatiyle birlikte 1900 e kapattım. Son derece memnunum. İphonecular ahile inip kumdan kale yapsın kendine. Burdan sallamanın manası yok.

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ALINTIDIR

BAK BURDA AYNI SORUNU YASAYAN BASKA BİR ARKADAŞIN YAZISI VAR

Arkadaşlar olayı çözdüm Android 5,1 lolipoptan sonra gelen bir güvenlik durumu ve geçici süren bişey eğer telefona format atıp fabrika ayarlarına sifirladiysaniz , ve sifirladiysaniz sonra Google hesabınızın şifresini benim gibi unutup bilgisayardan Google şifresini değiştirdiyseniz Google yani Android programı telefonunuzu 3 gün 72 saat kitliyor güvenlik sebebiyle girdiğiniz Google hesabını ve şifresini kabul etmiyor , çözümü de yok 3 gün bekliceksiniz amaç hırsızlık vs durumu için googlenin aldığı guvenlik önlemi, ben servise bile verdim teli tekrar program attılar yine olmadı. 3 gün bekledim açıldı. Şifremi kabul etti. SONUÇ OLARAK FORMAT ATACAKSINIZ GOOGLE ŞİFRENİZİ BİLDİĞİNİZ DEN EMİN OLUN AŞAĞIDA BİRİ ÇÖZÜMÜ BENDE DEMİŞ İNANMAYIN DOLANDIRICILARA

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar zevk tercih meselesi olduğunu biliyorum ama yinede fikir sahibi olmak için soruyorum, S6 Edge için sizce hangi launcher ı kullanmalıyım?

blgkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6.0.1 güncellemesi ne zaman gelecek bi bilgisi olan var mı?

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nova launcher premium tercih ediyorum

tsf launcher yüklemiştim. Hızlı şarj tükettiği için kaldırdım. Nova da böyle bir sorun var mı? Şarj tüketimi nasıl sizce?

6.0.1 güncellemesi ne zaman gelecek bi bilgisi olan var mı?

Avrupada yayınlanmaya başlamış sanırım. Eli kulağındadır. Gelir yakında.

tugrlaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar samsung galaxy s6 32gb kullanıyorum ancak aranızda world of tanks oynayan varsa bilir yüksek grafikte oyun kalitesi çok iyi olmamasına rağmen telefon çok kasıyor ve ısınıyor. Öyle çok grafik takıntısı olan biri değilim ama telefondan beklentilerim çok yüksek olduğu için biraz moralim bozuldu. Sizce bu kasma ve ısınma problemi normal mi

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar samsung galaxy s6 32gb kullanıyorum ancak aranızda world of tanks oynayan varsa bilir yüksek grafikte oyun kalitesi çok iyi olmamasına rağmen telefon çok kasıyor ve ısınıyor. Öyle çok grafik takıntısı olan biri değilim ama telefondan beklentilerim çok yüksek olduğu için biraz moralim bozuldu. Sizce bu kasma ve ısınma problemi normal mi
Oyun da hatalı ve sorunlu olabilir.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Problem oyundan guncelleme ile duzeltirler

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Avea kullanıyorum, sim kartımı değiştirip 4.5G'ye uyumlu sim kart aldım. Avea'ya 1gb kampanyası için mesaj attığımda "Degerli musterimiz, isleminiz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz." Mesajı alıyordum. Durumu Avea'ya bildirdim, başka cihazdan deneyin dediler. Note 5 ile denedim, olay halloldu. Telefonumda mı sorun var yoksa operatör cihazı mı tanımıyor anlamadım. Fikri veya bilgisi olan?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Avea kullanıyorum, sim kartımı değiştirip 4.5G'ye uyumlu sim kart aldım. Avea'ya 1gb kampanyası için mesaj attığımda "Degerli musterimiz, isleminiz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz." Mesajı alıyordum. Durumu Avea'ya bildirdim, başka cihazdan deneyin dediler. Note 5 ile denedim, olay halloldu. Telefonumda mı sorun var yoksa operatör cihazı mı tanımıyor anlamadım. Fikri veya bilgisi olan?
Anlık bir problem olmuştur, servislerin yoğunluğu v.s. etkili olabilir.

ahmetzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar normalde iPhoneciyim ama şimdi S6 alayım diyorum tavsiye eder misiniz? bide 64 GB kalmamış galiba hiç biryerde bulamadım vatan-bimeks-teknosa-mediamarkt-gold...vs. nereye gitsem hep 32 var sizce 32 yeterli olur mu sonuçta sd kart girişi yok

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Note 4 düşünmezmisiniz hem stabil hemde çıkan pil ve
Sdcard yuvası var 128gb destekliyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar normalde iPhoneciyim ama şimdi S6 alayım diyorum tavsiye eder misiniz? bide 64 GB kalmamış galiba hiç biryerde bulamadım vatan-bimeks-teknosa-mediamarkt-gold...vs. nereye gitsem hep 32 var sizce 32 yeterli olur mu sonuçta sd kart girişi yok
Yeterli olur.
Samsung servislerinden de alabilirsin 64 bulanbiliyor yada getiriyorlar
Note4 düşünme geride kalan seriye para verilmez paran varsa tabi butcen yoksa note 4 alabilirsin

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Temmuzda note 6 çıktığında 5 seriside atıl olacak bunun sonu yok ben arttırılabilir hafıza isterseniz diye böyle yazdım.

ahmetzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar %90 s6 alıcam 32 gb space gray. Note 4 almayı düşünmüyorum sebebini açıklarsam şöyle söyleyeyim note 4 ün yanları düştüğü zaman hemen boyası atıyor ondan dolayı. Yarın arıyıp iletişime geçicem samsung store ile bakalım varmı 64 varsa bile kaç tl

blgkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav arkadaş S7 çıkıcak daha 6.0.1 gelmedi. Hep tip olarak sızdırılan fotoğraflara göre S7 ler biraz dandik gibi gözüküyor S6'lara göre. Kim ne düşünüyor bu konuda?

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ben çıkmadan söyleyim note 5ten pek farkı yok eksiği var note kullananlar almaz bu teli.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
yav arkadaş S7 çıkıcak daha 6.0.1 gelmedi. Hep tip olarak sızdırılan fotoğraflara göre S7 ler biraz dandik gibi gözüküyor S6'lara göre. Kim ne düşünüyor bu konuda?
Bence Android 6 güncellemesini S7 ile birlikte tanıtıp dağıtımına s7 ile birlikte başlayacaklar.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
S6 alınmaz hocam hem s6 edge hem de note 5 modeli daha iyi iken ve 1 ay sonra s7 çıkacak iken s6 alınmaz. Bütçe sıkıntısı varsa s6 almayın zaten :)

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Ben çıkmadan söyleyim note 5ten pek farkı yok eksiği var note kullananlar almaz bu teli.

Çıksın bi bakalım bellide olmaz bende note 5 var s7 edgeyi merak ediyorum pil 3600mah felan diyorlar doğruysa baya iyi gibi benim note 5 in pil performansı çok kötü ondan değişebilirim