Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

MonarcH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google hizmetleri bildiğin sömürmüş bataryanı bataryam bozuk diye batarya almaya kalkışma cihazda yazılımsal bir problem var google play hizmetleri o kadar şarj tüketmemesi gerekiyor, ayrıca bir batarya 1 yılda kolay kolay ömrünü yitirmez.
oncelikle ilginize tesekkur ederim.
Peki bunu nasik duzeltebilirim bu konuyla ilgili bakmadigim site kalmadi

MonarcH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normalde 1 yillik normal note4 kullanimi dahilinde tam sarjdan sonra ne kadar ekran suresi almam gerekir ben suan gorundugu uzere 3 saat aliyorum.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sanırım güncelleme s7 çıktıktan sonraki aylarda verilecek bu samsung için hiç iyi olmaz zaten o zaman yeni bir güncelleme duyrulur bukadar da olmaz yani.

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaslar telefon faceebok uygulamasina girmiyor guncellenmedi de bende kaldirdim simdide yuklenmiyor bidaki gelen guncellemede duzelirmi acaba yuklenirmi yani

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Aptoid uygulamasını indirin face yükleyin isterseniz sonra aptoidi kaldırın.

Mecdunov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba acaba Note 4 e Androit 6.0 guncellemesi ne zaman gelir?

ahmet1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba klavyede boşluğun yaninda nokta var ya onun olmasini istemiyorum. Hep yanlislikla basiyorum onu klavyeden kaldirma sansim.var .mi

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Maalesef yok acak dğişik klavye uygulamaları ile olurmu denemek lazım.

S

SDNb Okuru

SDN Okuru
Note 4 du alali 2 hafta oldu Sağa sola salladigimda ilk başta ses açma kapama tuşlarından geldiğini sansamda kameranın oralardan ses geliyor sizce neden?

ysnadgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar beyler. Yarın kesin olarak karar verdiğim Note 4'ü alıyorum. Şuan S4 mini ile son akşamımı geçiriyorum. Note4 arayüzü ve kalem kullanımı , cihazın güncel olması beklentilerimi karşılarmı ?

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hemde fazlasıyla artık cadiĺaca bineceksiniz şaka bir yana çok stabil bir telefondur note 4 ben 128 gb kartla kullanıyorum kasma falan olmuyor snap uygulamasını satın aldım fotoları yüksek kalite ayarladım şahane fotolar çekiyor ayrıca nova launcher ı da kurup istediğiniz temayı kullanabilirsiniz cihazda ısınma yok pil lolipop son sürümle daha iyi oldu kaldıki marshmallow mayıstan önce gelir diyorlar daha ne olsun sağlıkla kullanın.

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 du alali 2 hafta oldu Sağa sola salladigimda ilk başta ses açma kapama tuşlarından geldiğini sansamda kameranın oralardan ses geliyor sizce neden?
Bende de var o ses sanirim kamera sensorunden kaynakli ama sikinti yaratan bir sey degil merak etmeyin en azindan bende bir sikinti yaratmiyor :)

ysnadgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bugün Ankara Teknosa'da ki indirimden yararlanarak 1699 Tl'ye siyah Note4 aldım. Fakat bu önyüklü gelen facebook , sayfa yöneticisi gibi uygulamaları nasıl kaldırırım ?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Note 4 ikinci eller 1000-1300 lira maksimum niye bu kadar düşük

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sabit uygulamalar root atılmadan kalkmaz ancak devre dışı bırakabilirsiniz.

ysnadgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabit uygulamalar root atılmadan kalkmaz ancak devre dışı bırakabilirsiniz.
Teşekkürler telefon n910cq serisi whatsapp face instagram önyüklü gelmiş zaten kullanıyordumda böyle zorunlu olması dert oldu.
Tekrardan teşekkürler. İyi akşamlar.

S

SDN Okuru fgjl

SDN Okuru
Arkadaşlar aldığım 2 yada 3. Gün fark ettim. Whatsapp uygulamasından yada telefonun kendi kamerasından fotoğraf çekerken eğer kulaklıktan müzik dinliyorsam müzik bi kaç saniye dışarı veriliyor. Bu sorun sadece bende mi var? Neye bağlıdır ve nasıl düzelir ?

eorkuno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu haftasonu Note 4 almayı düşünüyorum. Gold Rengi ile Beyaz arasında gidip geliyorum. Önceliğim Gold rengi gibi daha premium duruyor sanki. Uzun süre kullanım için hangi renk daha kullanışlı olur ? Gold kullananların bir şikayeti var mı ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Siyah daha premium gibi duruyor note4'te gold rengi biraz abesmi kaçıyor ney yada benim gözüm note4'te o rengi görmeyi alışamadı.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bende siyah rengi kullanıyorum daha şık ve klas duruyor sanki.

eorkuno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşhirde 3 rengide birebir inceledim. Gold rengi resimlerdeki gibi şık gelmedi elime alınca. sanki kahverengiye kaçıyor gibi güneş yağı kremi renginde. Bronz diyebiliriz. Beyaz daha sade duruyor. Teşhir olmasaydı gold alıpta pişman olma ihtimalim vardı. Siyah'ta güzel fakat daha önceki telefonlarım siyah olduğu için değişiklik yapmak istiyorum. Beyaza karar verdim gibi.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Gold Rengi Olanını kullanıyorum. Rengi gayet güzel, ve kesinlikle kiri göstermiyor. Beyaz alırsan zamanla kararacaktır. Ama Gold da böyle bir sıkıntı yok.Tanıdıklarımda Gold rengi olanını aldılar, gayet memnunlar.Tavsiye ederim.

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Selam Herkese..:)

Bu benim shiftdelete forumundaki "ilk mesajım."

Ben 2 ay önce Note 4 e terfi ettim.
Cihazı biraz kullanınca ve çevremde farklı cihazların ikinci el versiyonunu alıp kullanan arkadaşımdan farklı cihazları denedikten sonra bu karara vardım.
sonrasında fiyat düşünce de benim hanıma da note 4 aldım.

Note 4 kullanışlı bir cihaz. Ancak Nasrettin Hoca'nın Ye kürküm ye fıkrası misali. Bence:)
"İnsanı gösteren kıyafet"
"Telefonu gösteren kılıfıdır"

Ben aşağıdaki kılıfı kullanıyorum. Her gören "vaaay be" .. çekip fena özeniyor..:).
Kapaklı Kılıf Samsung' un üretimi ve orijinal ürün.. Telefonun arkasında bakır temas noktalarından bilgi alıp led göstergelerde telefon,mesaj, saat vb bilgiler gösteriyor.
Sağlam ve dayanıklı bir ürün.:). Tavsiye ederim.

[video=youtube;Xbu3E4f1WBs]https://www.youtube.com/watch?v=Xbu3E4f1WBs[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhabalar beyler. Yarın kesin olarak karar verdiğim Note 4'ü alıyorum. Şuan S4 mini ile son akşamımı geçiriyorum. Note4 arayüzü ve kalem kullanımı , cihazın güncel olması beklentilerimi karşılarmı ?

Kalem kullanımı, parmak yerine özellikle bir yerden bir yere bilgi kopyalamak, seçmek vb açısından çok başarılı.

Alışınca "kalemsiz telefon" kullanmak mümkün değil.. :clap:

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Note 4 Smart led cover
Diger onemli ozelligi:
Kapagi actigimizda ekrani otomatik aciyor.
Kapakli kilif ayrica cam koruyucu kaplama gerektirmiyor.
Telefon dokunma kalitesi daha basarili.:)

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bende led kılıf almıştıım geçen yaz boyu kullandım ama kaba geldi kışın çıkardım.