- Reaksiyon puanı
- 398
[h=1]502 Bad Gateway[/h]:devil:
Guzel hata[h=1]502 Bad Gateway[/h]:devil:
Saatlerdir yağıyor, 30 cm yi buldu. Okul zamanı yağmaz meret.
Off manyak misiniz nesiniz ya hic insanlardan olurmu yagacagi zaman yagarolayın sırrı da bu ortalıklarda ne kadar çok insan dolanırsa ısıları ile kar yağmasını engelliyorlar tenha olunca kar yağıyor çöllerde daha çok yağmasının nedeni...
yazının bilimle ilgisi yoktur.
Off manyak misiniz nesiniz ya hic insanlardan olurmu yagacagi zaman yagar
bilimsel değil ama tespit ettiğim bir durum var ne zaman balkona çıksam orda tuttuğum dijital ternometre 0,5-1derece artışı gösteriyor bundan yola çıkarak dedim birde gördüğüm bir şeyden 120 kişi iştima alanında dikilirken üstümüzden tüten buharı görmüştüm...
Vay zengin =DTapatalk da asıl hesabımla giriş yaptım da şöyle bi hesap oluşmuş
Ekli dosyayı görüntüle 15507
Silme imkanım var mı?
Soğuktan soğuğu hissetmiyoruz..Ne soğuk, hangi soğuk...
![]()
Hissedilen -19
6 x 5litre su taşımak sandığımdan zormuş tasarımı hatalı sapları olduğu için...
Foruma ne oldu ya tapatalk tan bildirim bile gelmiyor. .
Ben forumdan gelen mailleri spam klasörüne yönlendiriyorume-postalar geliyor aboneliklerini kontrol et.
Aboneyim fakat gelmiyor abi.e-postalar geliyor aboneliklerini kontrol et.
Aboneyim fakat gelmiyor abi.
Ben forumdan gelen mailleri spam klasörüne yönlendiriyorum![]()
Böyle mailleri spama atmazsam ayda 10 bin mail birikiyor aradığım mailleri bulmak zorlaşıyor.yakında düzelir bildirim bombardımanı olur müttefiklerin nazilere attığını da geçer...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bence yapma eğlencesi o mailler.
Benim mail kısmında forum kısmı çöp full.Böyle mailleri spama atmazsam ayda 10 bin mail birikiyor aradığım mailleri bulmak zorlaşıyor.
Bilgisayar'ı servise gönderdim bugün, eve geldim elektrik ler yok! Cm11 1dk. da %4 şarj tüketiyor, offffffff....
Her ne kadar tartışsam merak ettim şimdi bilgisayarda android mi yüklü
yok telin şarjını diyor cm11 telde...
Ha anladım ben şarjdan çıkarınca ilk %100 den %99 a 18 dk sonra düşüyor. Sürekli kullanınca.
iyimiş maşAllah Allah nazardan korusun.
Ama 4 saat anca ekran süresi alıyorum bundan sonraki telefonum Sony Z5 serisinden olacak Sony şarj konusunda mükemmel kuzenimde E3 var yoğun kullanımda 1 günü fazlasıyla çıkarıyordu benim telefon da yarım günün biraz üstü ama 3G ile telefon ile her zaman çok haşır neşirdik.