Limit 1600 TL, Tavsiyeniz Nedir?

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar 1600 tl limitim var, ay başında telefon almayı düşünüyorum, ne tavsiye edersiniz, tavsiye ettiğiniz ürünün artıları ve eksileri nelerdir, yardımcı olursanız sevinirim..

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Aklımda olan telefonlardan biri zaten ama bazı arkadaşlar bataryası yeterli değil demiş ne ölçüde doğru bilmiyorum doğrusu..
1 günü çıkarıyor aradığınız özellikleri yazarsanız ona göre yardımcı olabiliriz

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4

muratozdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Soyledigin fiyata sıfır olarak bulabilirsin.ufak bir araştırma sonucu.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu fiyata tavsiye edebilecegim urunler;

* LG G4: Ekran ve kamerasi ile meshur bir urun. Islemci performansi olarak da snapdragon 808'in gundelik kullanimda basarili bir performans sundugunu belirtmeliyim.Batarya performansi ne iyi ne kotu ortalama bir sonuc veriyor. 3000 mah sizi yaniltmasin. Almayi dusunurseniz Kipada oldukca uygun olan 1650 tl'ye satiliyor. Ozetle kamera ve ekran beklentilerinizin basinda ise g4'u tavsiye ederim.

* Samsung note 4: Buyuk ekranli bir performans canavari diyebiliriz. Ayni fiyat segmentinde olmasina ragmen lg g4'de gore bir adim daha iyi bir oyun performansi veriyor. Ana kamerasi lg g4 gibi basarili fakat on kamerasi yalniz cekimlerde basarili ama kalabalik resimlerde cercevenin kenarlarinda olan kisilerde biraz cekistirme oluyor tek sikintisi o. Batarya performansi ortalamanin ustunde oldugunu belirtmeliyim. Sifir fiyati sizin butcenize gore bulabilirmisiniz bilmiyorum ama cok az kullanilmis ikinci el temiz bir urun bulabilirsiniz .

Bu fiyatlarda onerebilcegim urunler bunlar. Sonu m5 gibi urunlerde var ama performans ve kamera acisindan bu onerdigim iki modelin gerisinde kaliyor. Ayrica piyasada 1500 tlye satiliyor ama esnafta 1300 tlye satilan bir urun. O nedenle listeme eklemedim.

Sky Kite

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı fiyat sınıfındaki LG G4 den kesinlikle daha başarılı Note 4.
Note 4 diyorum.