League of Legends Oynayanlar Burada Toplanıyor

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
insanlara yazık yani plat hesap zaten çok var platta hesap alan ve eloboostçu falan yazık yani :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok güzel günler... keşke bunlar rank olsa xd

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Son 20 maçta sadece 2 lose

İlk pentamı attım aramda teemo ile xd

2 maç sonra da sihirdar vadisinde penta attım vayne ile bu da 2. pentam çok mutlu oldum :)

Reaksiyon puanı
24
15ceow5.png

Sonra tr niye gelişemiyor. :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gencler yok mu oynayan nick Jiraiya06 mümkünse gold kumedekiler ben online ken mesaj atsin dereceli pre girelim

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sezon 6 öncesi oyun bambaşka oldu söylemesi.

Çoğu şampiyona yıldırımlatın efendisinin hükmü kabiliyeti yapılıyor. Solo tanklarada can çalan kabiliyet.

Mundo, soraka, brand, malphite banlanıyor

Reaksiyon puanı
24

Çoğu şampiyona yıldırımlatın efendisinin hükmü kabiliyeti yapılıyor. Solo tanklarada can çalan kabiliyet.

Nerede sezon 1 ya... Ne güzel çalılığa pusardık dahasını da düşünmezdik :D

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76

9,10 tane yıldırımlı oyun oluyor. League of yıldırım oynuyoruz.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar ben anlamıyorum coğu karakterde güzel gidiyor yıldırım efendisi adc lerdede guzel ama kritik 100 ledigimiz karakterlerde (ozellikle yasuoda 2 itemle) neden onu aliyoruz kritikle can calan item var o daha saglam bence .

Hem yasuo filan tflerde surekli hareket halinde saldiriyor yildirim 20 sn de bir geliyor .

Yanlış bir bilgim varsa duzeltin.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Arkadaşlar ben anlamıyorum coğu karakterde güzel gidiyor yıldırım efendisi adc lerdede guzel ama kritik 100 ledigimiz karakterlerde (ozellikle yasuoda 2 itemle) neden onu aliyoruz kritikle can calan item var o daha saglam bence .

Hem yasuo filan tflerde surekli hareket halinde saldiriyor yildirim 20 sn de bir geliyor .

Yanlış bir bilgim varsa duzeltin.
Oynayış tarzına göre yıldırım erken oyunda güçl0 kumandanın kan hırsı ise geç oyunda güçlü.

Reaksiyon puanı
24
İki saat maç bulamıyor bende. Abartısız dün 45 dakika bekledim. Sizde nasıl olaylar?

Reaksiyon puanı
24
Şu yeni şampiyon seçim ekranına kimse alışamadı. Ben de hazır demeyi bazen unutuyorum. Hazır demeyi unutmama rağmen 30 dakikada oyuna girmiştik.

Yok hocam. Hazırlık falan bir olay yok. Top öncelik olmak üzere + Adc olarak girmeye çalışıyorum. Yok hocam bulamıyor, lane değiştiriyorum falan yine bulamıyorum. En sonunda "Ne olursa olsun sok" dedim ancak on dakika bekledikten sonra buldu o da sup lane. Hayır sup oynamak zevkl, ona lafım yokta gelirde ne sup herom var ne de TR'de sup oynamaya hevesim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yarin sabah lol atıyoruz gencler, musait olan olursa girelim 10 gibi nick ayni

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Saatin bir ayarı vardı fakat unuttum. Pc saati ile forum saati aynı benim şu anda google amcadan araştırın belki nasıl yapıldığını bulabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
24
30 dakika oldu kapattım. Maç biterdi lan o zamana kadar. :D Razıyım ben lane kavgası yapmaya bu nedir len.