poppy rework kırıyor ortalığı.
Şampiyon Güncellemesi: Çekicin Muhafızı, Poppy | League of Legends
Benim bilgisayar servise gitmese oynardık TR desin dimiGencler yok mu oynayan nick Jiraiya06 mümkünse gold kumedekiler ben online ken mesaj atsin dereceli pre girelim
Tr deyim benimki de servistede aksamlari abiminkinden oynuyorumBenim bilgisayar servise gitmese oynardık TR desin dimi
Sezon 6 öncesi oyun bambaşka oldu söylemesi.
Çoğu şampiyona yıldırımlatın efendisinin hükmü kabiliyeti yapılıyor. Solo tanklarada can çalan kabiliyet.
Mundo, soraka, brand, malphite banlanıyor
9,10 tane yıldırımlı oyun oluyor. League of yıldırım oynuyoruz.Sezon 6 öncesi oyun bambaşka oldu söylemesi.
Çoğu şampiyona yıldırımlatın efendisinin hükmü kabiliyeti yapılıyor. Solo tanklarada can çalan kabiliyet.
Mundo, soraka, brand, malphite banlanıyor
9,10 tane yıldırımlı oyun oluyor. League of yıldırım oynuyoruz.
Yeni kabiliyetler çıkarken cesitlilik demişlerdi9,10 tane yıldırımlı oyun oluyor. League of yıldırım oynuyoruz.
Oynayış tarzına göre yıldırım erken oyunda güçl0 kumandanın kan hırsı ise geç oyunda güçlü.Arkadaşlar ben anlamıyorum coğu karakterde güzel gidiyor yıldırım efendisi adc lerdede guzel ama kritik 100 ledigimiz karakterlerde (ozellikle yasuoda 2 itemle) neden onu aliyoruz kritikle can calan item var o daha saglam bence .
Hem yasuo filan tflerde surekli hareket halinde saldiriyor yildirim 20 sn de bir geliyor .
Yanlış bir bilgim varsa duzeltin.
Evet mantık öyle ama bence ozellikle yasuoya kan hirsi lazm cunku erken oyunda bile kritik atabilen bir hero statik ebedi %100.Oynayış tarzına göre yıldırım erken oyunda güçl0 kumandanın kan hırsı ise geç oyunda güçlü.
Erken oyunda kumandanın kan hırsı nörflendi.Evet mantık öyle ama bence ozellikle yasuoya kan hirsi lazm cunku erken oyunda bile kritik atabilen bir hero statik ebedi %100.
Şu yeni şampiyon seçim ekranına kimse alışamadı. Ben de hazır demeyi bazen unutuyorum. Hazır demeyi unutmama rağmen 30 dakikada oyuna girmiştik.İki saat maç bulamıyor bende. Abartısız dün 45 dakika bekledim. Sizde nasıl olaylar?
Okadar beklediğim olmadı en fazla 6 dkka ama su 20 dkka cezası çok fena ızdırap çektiriyorİki saat maç bulamıyor bende. Abartısız dün 45 dakika bekledim. Sizde nasıl olaylar?
Şu yeni şampiyon seçim ekranına kimse alışamadı. Ben de hazır demeyi bazen unutuyorum. Hazır demeyi unutmama rağmen 30 dakikada oyuna girmiştik.
Forum saati mi ileri yoksa benim saatim mi geri yahu ?
Forum saati ileri hocam.