League of Legends Oynayanlar Burada Toplanıyor

Reaksiyon puanı
24
Bir aralar bir postta söylemiştim galiba ticket falan atmıştım 15 dk ban çok fazla gerçekten çok saçma bir ceza bu ceza 6 dkda sabit kalsa hiç sıkıntı olmayacak özellikle saat3-4 gibi girmemek lazım saat 3te çok Online kişi olması da instalockçular fazla ben genelde ne kalırsa or feed yazarım şampiyon seçiminde ve her rolde oynamaktan zevk aldığım herom var bazen bir şey oynamak istiyor Canım çok o Zamanlar hariç bence 30 olana kadar kurtulamazsın o adamlardan bir an önce çıkmaya bak XP boost alabilirsin yeterince iyiysen leveline göre

Yeni başlamıyorum ki oyuna zaten. Win/Lose oranlarım çok iyi gidiyor. Elbette ki Ashe alıp her laneyi düşürüyorum eğer karşımda aşırısıyla pro bir eleman yoksa. Zaten çok fazla takıntılı bir tip olmadığım için oyunu vermek çok koymuyor bana, eğlencesine giriyorum. Tabii son maçlarda laneler kaybettiğim var ama genelde sup hatalarından kaynaklanıyor. Tabii ki sakin bir adam olduğum için hatalarını hoş görüyorum ve fazla üstlerini gitmiyorum. Sonuç olarak bir şekilde maçtan kopmamaya gayret gösteriyorum ve late gamede bir şekilde hazır ediyorum. (Zaten Ashe desen ölüsü iş yapan bir karakter. Öyle popüler ADCler gibi kill odaklı değildir ancak oyunun her dakikasında ciddi iş yapıyor, Vayne gibi.)

Ama ADC alamazsam ADC'yi o kadar rezil bir eleman alıyor ki gözlerimden yaşlar akıyor, nasıl ADC rezil edilir herif bana tarifli anlatıyor. Bir kaç farm kaçırırsın tamam, anlarım da hiç mi oynadığın heronun mekaniklerini bilmezsin? Bilmiyor işte adam, sadece sup almamak için ADC oynuyor o kadar. Genelde yaptıkları en ölümcül hata farma bakmak yerine kille odaklı oynamaları. Bunu her ADC oynayanda görüyorum. Sanki altında oyunun earlyde en zayıf karakterinden biri yokta LeBlanc falan var sanki. ADC grubu dediğin sabır işi, last hit yakalamaya çalışırsın vs. Adamlar dayanamıyor farm yapmaya. Draven çıkarıyor iki baltayı basıyor W'ya iki baltayı birden karşı adcye atmaya falan çalışıyor, sonrada mananın dibini buluyor. Bırak Sup olarak harasslamak benim görevim olsun sen farmına bak güzel kardeşim. Yok, sabredemiyor.

Hazır dert yanıyorken yanıma gelen suplardan da bahsedeyim. Kötü suplar gelmedi Allah'a şükür. Adamın bu levelda Leona alıp laneyi bana vermesini beklemediğim için beklentilerime göre iyi suplar alıyorum. (Genelde adama istediği heroyu alabileceğini söyleyeyip farma dokunmamasını istiyorum. Oda kabul ediyor.) Ancak Malphite sup rezilliği cidden sinir bozucu. Heronun ne damagesi var ne de başka bir artısı. Eyvallah ultisi falan çok iyi ama karşı laneyi oyundan düşürecek bir tek Q'su var oda deli mana harcıyor, vurduğu damageyi görünce harcadığı manaya yazık diyorsun. Milletin kötülemekten durmadığı Nidalee sup bile çok daha mantıklı Malphite yanında. Daha sonra farmı bırakıp adamı düz atakla veya w ile harasslamaya çalışıyorum, leş.

Yine de mutluyum ben. Takımın iq ortalaması 20 falan değilse ve tank kasmak alışkanlıkları varsa maçı vermek hiçte zor olmuyor.

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=436417]Necefli Maşrapa[/MENTION] Adamlar lol ü bir kaç rolle ya da karakterle oynuyorlar. Yok efendim mid Lee sin, support Lee sin, zed jungle, yasuo jungle. Ben bu oyuna adc rolüyle başladım ve her rolde iyi kötü bir şeyler yaparım. Yeni şeyler öğrenmeye çalışırım.

Dünya şampiyonasını izlerim. Orada oynayan adam küçük bir hata yapmasın. Hemen fişliyorlar challenger adamları low diye.
Ama
Benim dünya şampiyonasında farkettiğim görüşün önemi. Doğru yerlere doğru zamanda totem atmak, rakibin totemini kırmak. Bir şekilde bana gelen adamlar totem özürlü oluyor. Sup bile totem eşyasını almıyor.

Şimdilik kendimi frenliyorum. İyi geceler.

Reaksiyon puanı
24
@Necefli Maşrapa Adamlar lol ü bir kaç rolle ya da karakterle oynuyorlar. Yok efendim mid Lee sin, support Lee sin, zed jungle, yasuo jungle. Ben bu oyuna adc rolüyle başladım ve her rolde iyi kötü bir şeyler yaparım. Yeni şeyler öğrenmeye çalışırım.

Dünya şampiyonasını izlerim. Orada oynayan adam küçük bir hata yapmasın. Hemen fişliyorlar challenger adamları low diye.
Ama
Benim dünya şampiyonasında farkettiğim görüşün önemi. Doğru yerlere doğru zamanda totem atmak, rakibin totemini kırmak. Bir şekilde bana gelen adamlar totem özürlü oluyor. Sup bile totem eşyasını almıyor.

Şimdilik kendimi frenliyorum. İyi geceler.

Ohooo... Çelincır adama bir ton laf atan adam oyuna bir giriyor "Ashe niye u tutturmadın ..... kafası..." diye sövüyor (Sanki adamın dibinden atıyorum da tutmadı, baseden atıyorum lan ultiyi sen fightı al diye adam az sağa kayınca uçuyor o ultide haliyle dağa taşa.), Jungle gank gelirken warda yakalanıyor diye bir ton küfür ediyor. Herkesi robotik herifler olarak algılıyorlar ama adamın oyun stiline bir bakıyorsun ağlıyor herif resmen. Darius'a bir tank itemi bile kasmamıştır, girer fighta iki saniyede ölür ama ısrarla kara baltayı bitirmeye devam eder.

Bu ön frontal lobları yeterince gelişmemiş olmasından kaynaklanan bir velet şımarıklığıdır, sosyal olarak bir bilince erişmemiştir ve her önüne geleni sövüp onların ne hissettiği ile ilgilenmemektedir. Yaşları küçük olduğu için sağa sola saldırmaları oldukça olağandır ve olaylarları derinlemesine inceleyemez. Henüz beyni tam olarak gelişmemiştir, daha gelişecektir.

Ve 18 yaşında bir herif olarak bu veletle aynı oyuna girip kendine sinir testi yapıyorum. Ne kadar hoşgörü ve sakinlik kazandırdı şu LoL... :D

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
E öyle haklısınız. Direk zihniyet öldürme odaklı "0" totem adamların bi kere doğru düzgün totem attığını bilmem ya söverek artık söylüyorum totem atın harita takibi push minions ulan minyon kasmamış etmemiş laf söyleyen tipler yokmu allam niye aram oynamazlar anlamam takım savaşı şansa oluyor genellikle ben oynadığım zaman bir anya biri konya neyse zevkine team builder atiyorum. Şu lanet olsu silverdanda bronzdanda çıkamadım.

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Artık takıma suç atıp durmayın klasik oldu bu :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocam takım içinde kavga oldumu hepsini ignorelayıp olabildiğince farm yapmaya odaklanıyorum çoğu zamanda kazanıyorum flame yapıp ona buna suç atmaktansa işimize bakalım :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Hocam takım içinde kavga oldumu hepsini ignorelayıp olabildiğince farm yapmaya odaklanıyorum çoğu zamanda kazanıyorum flame yapıp ona buna suç atmaktansa işimize bakalım :)

Tam Riotun istediği tipten bir oyuncuyum tam uyuşuyorum bak :D ama ignorelayınca şöyle düşün birinin senin yüzüne hatanı mı vurması daha çok hoşuna gider arkandan konuşması mı o hesaba daha çok sinir oluyorum :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Tam Riotun istediği tipten bir oyuncuyum tam uyuşuyorum bak :D ama ignorelayınca şöyle düşün birinin senin yüzüne hatanı mı vurması daha çok hoşuna gider arkandan konuşması mı o hesaba daha çok sinir oluyorum :D
Arkamdan konuşanları takmıyorum ben elimden geleni yapıyorum gerisi çokta umrumda olmuyor :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Magic damage atacak ama. Bu demek oluyor ki mrye karşı işlevselliği sıfır. Ayrıca late gamede hiçbir islevselliği yok. Şimdi ki Corki daha iyi.
Hocam amaç damage değil ki w nün menzil inanılmaz artıyor doğru zaman için saklanirsa çok çok faydalı olabilir

Reaksiyon puanı
24
Bugün bir maça atayım dedim:
A-Adc benim.
(Bir kaç "Hop adc bende"den sonra)
A-Sup kim lan?
Adam Nunu aldığımı görmediğinden dalga geçtim:
Necefli reyiz-Veigar.
B-Oha lan Veigar sup mu olur ameka?
Necefli reyiz-Benim lan sup tamam dalga geçiyorum.
A-Eğer kill ve farm çalan olursa fedlerim (Feed değil feed.)
A-Yaparım bunu hiç umurumda olmaz.

Ve karakter seçiminden çıktım. Hayatımın en iyi kararıydı sanırım.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bugün bir maça atayım dedim:
A-Adc benim.
(Bir kaç "Hop adc bende"den sonra)
A-Sup kim lan?
Adam Nunu aldığımı görmediğinden dalga geçtim:
Necefli reyiz-Veigar.
B-Oha lan Veigar sup mu olur ameka?
Necefli reyiz-Benim lan sup tamam dalga geçiyorum.
A-Eğer kill ve farm çalan olursa fedlerim (Feed değil feed.)
A-Yaparım bunu hiç umurumda olmaz.

Ve karakter seçiminden çıktım. Hayatımın en iyi kararıydı sanırım.

Hep çıktım hep hep hep böyle oluyordu ardından şunu keşfettim yaptığım aslında kötü bir davranış ama ne yapayım mavi spellleri alıp mavi bir hero alıp kitliyoeum feed yazıyorum ve o son an yani hazır ol yazısında biraz bekleyip kimse çıkmasa çıkıyorum ama 16 dk ban çok fazla çünkü (artık mavi spelller yok :( )

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
1 yıl önce trden weste geçtim. Arada dağlar kadar fark var. Trollerden besleyenlerden sıkıntısı olan weste geçsin. Flame neredeyse yok denecek kadar az, zaten birçok milliyeti barındıran bir sunucu olduğu için fazla muhabbet olmuyor. Herkes kazanmak için başlıyor oyun çok kötü gitmedikçe teslim olalım diye diretmiyorlar. Jungle a ashe alabilirler veya midde janna oynayabilirler bu kişiler kazanmak için oynamıyorsa bunlara trol diyemezsiniz. Kağıt üstünde her şampiyon istediği yerde oynayabilir, janna alıp mide gitti diye reportlama hakkınız yok. West tr den çok farklı, oynadığınız oyunlardan zevk alıyorsunuz.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
1 yıl önce trden weste geçtim. Arada dağlar kadar fark var. Trollerden besleyenlerden sıkıntısı olan weste geçsin. Flame neredeyse yok denecek kadar az, zaten birçok milliyeti barındıran bir sunucu olduğu için fazla muhabbet olmuyor. Herkes kazanmak için başlıyor oyun çok kötü gitmedikçe teslim olalım diye diretmiyorlar. Jungle a ashe alabilirler veya midde janna oynayabilirler bu kişiler kazanmak için oynamıyorsa bunlara trol diyemezsiniz. Kağıt üstünde her şampiyon istediği yerde oynayabilir, janna alıp mide gitti diye reportlama hakkınız yok. West tr den çok farklı, oynadığınız oyunlardan zevk alıyorsunuz.
Sıkıntı surada weste gecmek cok pahali ve bu hesapta 400 saatim gecmis wasted on lol e gore bu kadar sampiyon run 30 level ...westte o ilk levellerde oynamani n zevkssizligi.. cok fazla Smurf geliyor

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hesabı taşımak mantıklı olan zaten hocam. Skin almıyorsan sürekli weste geçmelisin. Birazda ingilizcen varsa takımla anlaşarak çok güzel oyunlar çıkartabiliyorsun. Eğer sürekli rp alıyorsan weste geçmeni tavsiye etmem weste rp fiyatları uçuk. Her yıl westten tr ye geçişler bedava oluyor şuan onu bekliyorum. Tr ye geçtikten sonra yazın yüklü bir miktar rp çekip geri weste döneceğim.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Hesabı taşımak mantıklı olan zaten hocam. Skin almıyorsan sürekli weste geçmelisin. Birazda ingilizcen varsa takımla anlaşarak çok güzel oyunlar çıkartabiliyorsun. Eğer sürekli rp alıyorsan weste geçmeni tavsiye etmem weste rp fiyatları uçuk. Her yıl westten tr ye geçişler bedava oluyor şuan onu bekliyorum. Tr ye geçtikten sonra yazın yüklü bir miktar rp çekip geri weste döneceğim.

İngilizcem özel okuldaydım B1 seviyesinde var rahat bir şekilde anlayabilir ve iletişim kurabilirim de arkadaşlarımın hepsi trde kalacak ve orada oyun ciddiyeti çok fazla mesela ben normal oyunda hero denerim falan ama orada herkes kazanmak için oynuyor öyle bir şey yapsam kendimi kötü hissederim
Edit:Farkettim ki bunların hepsi bahane çok pahalı geliyor xD

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Normal oyunda istediğin hero ile istediğin yere git. Alıştıktan sonra dereceli de seçip gidebilirsin. En fazla neden onu seçtiğini sorarlar sende açıklarsın, sırf farklı bir hero seçtiğin için kavga çıkmaz takımda Türk yoksa. Normal oyunda denemeyip derecelide hero denemek saçma zaten. Derecelide herkes kazanmak için giriyor. Gnar adc oynadım, nasusla jungle ve mid yaptım kimse birşey demedi. Daha önce normal oyunda oynayıp test ettim. Muhteşem bir sonuç çıkmasada derecelide rakip takımı beslemedim.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu oyun kafayı yedirtir adama bi türlü bronzdan çıkamıyorum çok flame feedci dolu bide westte oynuyorum

Reaksiyon puanı
24

Westte bir kaç maç atıyorum, adamlar oldukça sakin bir şekilde oyunu oynuyor. TR'de alışılmışın tersi bir şekilde istersen jungle dönerken iki kez rede öl adamlar pek bir şey demiyor. TR'de ise adam sanki bilinçli bir şekilde trollüyormuşsun gibi chati "Report Allahsız o... çocuğu..." şeklinde dolduruyorlar. Yani bunu yapmalarındaki amaç ne bilmiyorum, gerçekten ne kazandırıyor hiç bilmiyorum. LoL oynarken chatte konuşmakta hiçte kolay bir şey değil ayrıca, adam sırf saydırırken ölüyor sinir oluyor biraz daha saydırıyor. Halbuki herkes kendi oyununa baksa, kendi elosuna denk düşen adamın aptal olmayacağını kabul etse zaten sorun kalmayacak. Gerçi sadece LoLde değil genel olarak Türk oyuncular oldukça kaba. Gece 2'de **** of Salem atıyorum, bir kaç Türk görünce adamlara selam veriyorum adamlar "Sen daha yatmadın mı lan velet?" diye dalga geçiyor, daha sonra koşa koşa beni asıyorlar. Sadece gülüp geçtim ancak benim kadar anlayışlı biri benim yerimde olmasa gerçekten sinirini bozardı adamlar.

Bu adamda TR'de Pantheon midi bile troll sanıyorlar ne Janna midi. :D

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler kostümüm yok ama plat 4 hesap para eder mi :D