Necefli Maşrapa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
Bir aralar bir postta söylemiştim galiba ticket falan atmıştım 15 dk ban çok fazla gerçekten çok saçma bir ceza bu ceza 6 dkda sabit kalsa hiç sıkıntı olmayacak özellikle saat3-4 gibi girmemek lazım saat 3te çok Online kişi olması da instalockçular fazla ben genelde ne kalırsa or feed yazarım şampiyon seçiminde ve her rolde oynamaktan zevk aldığım herom var bazen bir şey oynamak istiyor Canım çok o Zamanlar hariç bence 30 olana kadar kurtulamazsın o adamlardan bir an önce çıkmaya bak XP boost alabilirsin yeterince iyiysen leveline göre
Yeni başlamıyorum ki oyuna zaten. Win/Lose oranlarım çok iyi gidiyor. Elbette ki Ashe alıp her laneyi düşürüyorum eğer karşımda aşırısıyla pro bir eleman yoksa. Zaten çok fazla takıntılı bir tip olmadığım için oyunu vermek çok koymuyor bana, eğlencesine giriyorum. Tabii son maçlarda laneler kaybettiğim var ama genelde sup hatalarından kaynaklanıyor. Tabii ki sakin bir adam olduğum için hatalarını hoş görüyorum ve fazla üstlerini gitmiyorum. Sonuç olarak bir şekilde maçtan kopmamaya gayret gösteriyorum ve late gamede bir şekilde hazır ediyorum. (Zaten Ashe desen ölüsü iş yapan bir karakter. Öyle popüler ADCler gibi kill odaklı değildir ancak oyunun her dakikasında ciddi iş yapıyor, Vayne gibi.)
Ama ADC alamazsam ADC'yi o kadar rezil bir eleman alıyor ki gözlerimden yaşlar akıyor, nasıl ADC rezil edilir herif bana tarifli anlatıyor. Bir kaç farm kaçırırsın tamam, anlarım da hiç mi oynadığın heronun mekaniklerini bilmezsin? Bilmiyor işte adam, sadece sup almamak için ADC oynuyor o kadar. Genelde yaptıkları en ölümcül hata farma bakmak yerine kille odaklı oynamaları. Bunu her ADC oynayanda görüyorum. Sanki altında oyunun earlyde en zayıf karakterinden biri yokta LeBlanc falan var sanki. ADC grubu dediğin sabır işi, last hit yakalamaya çalışırsın vs. Adamlar dayanamıyor farm yapmaya. Draven çıkarıyor iki baltayı basıyor W'ya iki baltayı birden karşı adcye atmaya falan çalışıyor, sonrada mananın dibini buluyor. Bırak Sup olarak harasslamak benim görevim olsun sen farmına bak güzel kardeşim. Yok, sabredemiyor.
Hazır dert yanıyorken yanıma gelen suplardan da bahsedeyim. Kötü suplar gelmedi Allah'a şükür. Adamın bu levelda Leona alıp laneyi bana vermesini beklemediğim için beklentilerime göre iyi suplar alıyorum. (Genelde adama istediği heroyu alabileceğini söyleyeyip farma dokunmamasını istiyorum. Oda kabul ediyor.) Ancak Malphite sup rezilliği cidden sinir bozucu. Heronun ne damagesi var ne de başka bir artısı. Eyvallah ultisi falan çok iyi ama karşı laneyi oyundan düşürecek bir tek Q'su var oda deli mana harcıyor, vurduğu damageyi görünce harcadığı manaya yazık diyorsun. Milletin kötülemekten durmadığı Nidalee sup bile çok daha mantıklı Malphite yanında. Daha sonra farmı bırakıp adamı düz atakla veya w ile harasslamaya çalışıyorum, leş.
Yine de mutluyum ben. Takımın iq ortalaması 20 falan değilse ve tank kasmak alışkanlıkları varsa maçı vermek hiçte zor olmuyor.