App Store Uygulama İndirilemedi YARDIM!

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 günden belli indirmek istedigim bazı uygulamalarda bu hatayı alıyorum internette biraz araştırdım fakat hiç bir çözüm işe yaramadı home tuşu + power tuşuna basarak reset atmak olsun ,DNS aytarlarını değiştirmek olsun yada İtunes ve Apple kimliğinden giriş-çıkış yaptım hiç biri işe yaramadı telefonda 20 küsür uygulama var fakat eksik olanları indiremiyorum bana yardımcı olacak arkadaşlar bu gönderiye yorum yaparsa sevinirim şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 15365
Not: hatayı Screen Shot olarak ekledim.Ekli dosyayı görüntüle 15365Ekli dosyayı görüntüle 15365

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Fotoğraf koymamışsınız.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Tapatalkdan gözükmüyor tarayıcıdan baktım. Ayarlarda alt alta iki tane sekme var.
İcloud
İtunes ve Appstore
Bu iki ayar kısmından hesabınızı kaldırıp tekrar ekleyin.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok hocam denedım olmadı şunuda söyliyeyim normalde uygulama ındırırken touch ıd ıle onaylamamı ıstıyor onaylıyorum uygulama sorunsuz ınıyor bazı uygulamalarda onaylama ıstemıyor uygulama ındırme barı doluyor fakat sonradan uygulama ındırılemedı hatasını alıyorum yokmudur bunun başka çaresi ?
Tapatalkdan gözükmüyor tarayıcıdan baktım. Ayarlarda alt alta iki tane sekme var.
İcloud
İtunes ve Appstore
Bu iki ayar kısmından hesabınızı kaldırıp tekrar ekleyin.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Araştırdım hep şunlar var
-Kapatıp 5 dk. Bekleyin
-Ağ ayarlarını sofırlayın.
-Dns değiştirin.
-Hard reset yapın
Siz de bunları denemişsiniz. Yarın bir daha aynılarını yapıp tekrar deneyin. Şu an başka öneri bulamıyorum.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynen bende hepsini denedim acaba ios 9.2'den kaynaklı bir sorun olabilirmi ?
Araştırdım hep şunlar var
-Kapatıp 5 dk. Bekleyin
-Ağ ayarlarını sofırlayın.
-Dns değiştirin.
-Hard reset yapın
Siz de bunları denemişsiniz. Yarın bir daha aynılarını yapıp tekrar deneyin. Şu an başka öneri bulamıyorum.