Rootsuz ama olmuyor?

AndroidNavy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 5gunden beri kilit ekranimdaki sifreyi kaldirirken sistem tarafindan engellendigi yaziyordu simdi ise guncelleme yapacagim sırada cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla degistirildi diye uyari aliyorum. Telefonumu daha once hic rootlamadim, supersu vb. uygulamalar yok haliyle. Sadece orijinal Rusya romunu 2 3 ay önce odin ile yükledim ancak boyle bir problemle ilk defa karsiliyorum. Neden boyle oldu ve ne yapabilirim?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Cihaz spot yada yurtdışı kayıtlı mı ?

AndroidNavy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı neredeyse 3 senedir kullaniyorum ve Turkiye'den aldim. Cihaza hicbir şey yapmadim orijinal Rus romu atmak disinda. Acaba telefonumda virus mu var, biri kontrol mu ediyor diye sorguluyorum cunku bu sorunla genelde Root yapan arkadaşlar karsilasiyor bense durup dururken.

AndroidNavy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rusya romundan sonra 2 kere daha guncelleme geldi telefona hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bu yeni olan bir şey. Rootsuz olmasina rağmen nedeni ne olabilirin de cevabını ariyorum ki bidaha basima gelmesin.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Rusya romundan sonra 2 kere daha guncelleme geldi telefona hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bu yeni olan bir şey. Rootsuz olmasina rağmen nedeni ne olabilirin de cevabını ariyorum ki bidaha basima gelmesin.
Rusya romunu yüklemen büyük ihtimalle knox sayacını çalıştırdı.

AndroidNavy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama orijinal olmayan hiçbir sey yapmadim ve yukledigimden beri cekmiyorum bu sorunu daha 1hafta olacak.