Lenovo P70 Hakkında

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
64 bit destekli aosp romu çok iyi ama biraz ısınıyor.32 bitte ise en ufak sıkıntı yok ama mesela snapchat teki siyah bosluk 64 bitte yok.Ama diger romlarda var

emet683

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürlerr.Rootlamayı düşünmüyorum aslında yinede teşekkür ederim sorduğunuz için.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arayuzden sıkılırsaniz nova launcher yukleyebilirsiniz

emet683

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şey soracaktim kulaklığı takar takmaz olay müzik açılıyor ve müzik çalıyor bunu önlemenin bir yolu var mi ?

emet683

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bro benim kameram açılmıyor kameraya tıklıyorum sadece yanda ki seçenekler geliyor ekran simsiyah kalıyor bu nasıl bir problem çözebilir miyim ?

emet683

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lollipop 5.1 geldi yüklemeli miyim ? Yüklendikten sonra ne gibi işlemler yapmalıyım ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Lollipop 5.1 geldi yüklemeli miyim ? Yüklendikten sonra ne gibi işlemler yapmalıyım ?
5.1 ile çift tiklama vs. Ozellikler gidiyor.Cihaz saf android gibi bisey oluyor.Yukledikten sonra bir sey yapmana gerek yok direkt kullanabilirsin.Ben şahsen "mi home launcher" kullaniyorum.Hosuma gidiyor deneyebilirsin.Hatta multitasking + kilit ekranida geliyir tabi istersen ayarlarindan kapatabilirsin.

emet683

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu formatlamak\resetlemek gerek falan diyorlardı hanı su ses tuşuyla yapilan

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Telefonu formatlamak\resetlemek gerek falan diyorlardı hanı su ses tuşuyla yapilan
Eger istersen yapabilirsin.Sifirlamak istersen recoceryden sifirlaniyordu sanirim.Sen yukselticeksen yukselt gerisini hallederiz :) Belkide zaten sifirliyordur cihazi.(Kitkattan geciceksen sifirliyordu sanirim)

ayarmeto96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo p70 5.1 yukledim gayet iyi fakat arayüz hoşuma gitmedi bu konuda ne ypmam gerek

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yada sana asus launcher,nova,smart launcher önerebilirim.Mi Home launcherda bayağı güzel.

ayarmeto96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8e933596c9af76f7f7f79e2240167824.jpg

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Miui 7 romu geldi lollipop için.Daha denemedim ama deneyen arkadaşlar şuan memnun olduklarini soylediler.Bende kurmayi düşüyorum.Detaylari en kisa zamanda aktaricagim.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar miui 7 romunu kurdum ama arayüzü çokta akıcı gelmedi.Klavyeyle yazarken rahat edemedim.Garip bişey vardı.Takılma yok ama rahat yazamıyordum.Dediğim gibi çok akıcı gelmedi.Deneyebilirsiniz.Bir sıkıntısını görmedim romun ama AOSP rahatlığı yok.Çoğu telefonda da yoktur :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada hepimize hayırlı olsun.Beklenen rom geldi ! Cyanogenmod 12.1 Lenovo P70 için portlandı.Şuan hatalar mevcut olduğu için indirme linki paylaşılmamış ama en fazla iki aya kadar stabil bir cyanogenmod bekliyoruz.Yazılım desteğini eleştirenlere selam olsun :)
PP1zvO.jpg

Miui, Lewa OS, Flyme OS, AOSP, Colorful OS, HTC Sense gibi bir çok farklı rom mevcut.Cyanogen'de yolda :) Kitkat ve Lollipop sürümlerini destekliyor.Marshmellow'un resmi güncelleme gelmesi pek mümkün görünmüyor ama custom romlarla birlikte gelmesini bekliyorum.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Arkadaşlar miui 7 romunu kurdum ama arayüzü çokta akıcı gelmedi.Klavyeyle yazarken rahat edemedim.Garip bişey vardı.Takılma yok ama rahat yazamıyordum.Dediğim gibi çok akıcı gelmedi.Deneyebilirsiniz.Bir sıkıntısını görmedim romun ama AOSP rahatlığı yok.Çoğu telefonda da yoktur :)

Bu arada hepimize hayırlı olsun.Beklenen rom geldi ! Cyanogenmod 12.1 Lenovo P70 için portlandı.Şuan hatalar mevcut olduğu için indirme linki paylaşılmamış ama en fazla iki aya kadar stabil bir cyanogenmod bekliyoruz.Yazılım desteğini eleştirenlere selam olsun :)
PP1zvO.jpg

Miui, Lewa OS, Flyme OS, AOSP, Colorful OS, HTC Sense gibi bir çok farklı rom mevcut.Cyanogen'de yolda :) Kitkat ve Lollipop sürümlerini destekliyor.Marshmellow'un resmi güncelleme gelmesi pek mümkün görünmüyor ama custom romlarla birlikte gelmesini bekliyorum.
O kadar sevinme orada unofficial yazıyor.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Aynen unofficial ın ne olduğu belirsiz destek her an kesilebilir. Ya da belirli bi düzen yoktur her hafta yeni güncelleme verilmez. Developer kafasına göre ayda bir yada 2 haftada yeni güncelleme yayinlayabilir. Genelde ilk başta çok sorunludur vs.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
unofficial cm rom'una 1 adet 8gb class 10 SD kart feda ettim bu da aklında bulunsun!