- Konuyu başlatan
Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Hayırlı olsun 

kitkatda sanirim ben hatirlamiyorum.Daha geldikten 1 hafta bile olmamisti aosp yuklemistimBen şey soracaktim kulaklığı takar takmaz olay müzik açılıyor ve müzik çalıyor bunu önlemenin bir yolu var mi ?
5.1 ile çift tiklama vs. Ozellikler gidiyor.Cihaz saf android gibi bisey oluyor.Yukledikten sonra bir sey yapmana gerek yok direkt kullanabilirsin.Ben şahsen "mi home launcher" kullaniyorum.Hosuma gidiyor deneyebilirsin.Hatta multitasking + kilit ekranida geliyir tabi istersen ayarlarindan kapatabilirsin.Lollipop 5.1 geldi yüklemeli miyim ? Yüklendikten sonra ne gibi işlemler yapmalıyım ?
Eger istersen yapabilirsin.Sifirlamak istersen recoceryden sifirlaniyordu sanirim.Sen yukselticeksen yukselt gerisini hallederizTelefonu formatlamak\resetlemek gerek falan diyorlardı hanı su ses tuşuyla yapilan
Kitkattan gecenlerde siliniyor diye biliyorum.Ben guncellemedigim icin kesin konusamiyorum.Facebookta "Lenovo P70 Türkiye". Grubuna gir yapanlar daha iyi yardimci olurlar.Herhangi bir şey silinmez değil mi ?
google'a lenovo launcher yaz yada vibe launcher yaz indir.Eskisi gibi olur.Lenovo p70 5.1 yukledim gayet iyi fakat arayüz hoşuma gitmedi bu konuda ne ypmam gerek
Google play starode yokmu bunlarYada sana asus launcher,nova,smart launcher önerebilirim.Mi Home launcherda bayağı güzel.
asus,nova ve smart var, mi home internetten indirmelisinGoogle play starode yokmu bunlar
O kadar sevinme orada unofficial yazıyor.Arkadaşlar miui 7 romunu kurdum ama arayüzü çokta akıcı gelmedi.Klavyeyle yazarken rahat edemedim.Garip bişey vardı.Takılma yok ama rahat yazamıyordum.Dediğim gibi çok akıcı gelmedi.Deneyebilirsiniz.Bir sıkıntısını görmedim romun ama AOSP rahatlığı yok.Çoğu telefonda da yoktur
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada hepimize hayırlı olsun.Beklenen rom geldi ! Cyanogenmod 12.1 Lenovo P70 için portlandı.Şuan hatalar mevcut olduğu için indirme linki paylaşılmamış ama en fazla iki aya kadar stabil bir cyanogenmod bekliyoruz.Yazılım desteğini eleştirenlere selam olsun![]()
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Miui, Lewa OS, Flyme OS, AOSP, Colorful OS, HTC Sense gibi bir çok farklı rom mevcut.Cyanogen'de yoldaKitkat ve Lollipop sürümlerini destekliyor.Marshmellow'un resmi güncelleme gelmesi pek mümkün görünmüyor ama custom romlarla birlikte gelmesini bekliyorum.