No Configuration Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Solucan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
No Configuration File Found Hatasının Sebebi Nedir Arkadaşlar Bir Türlü Boot Edemiyorum. Dosyalar Hasarlı da Değil, USB Hazırlama İşlemini Universal USB Tool İle ve Unetbootin'le Denedim

Ve her defasın da...
--LİNUXSYS :
No Configuration File Found " Hatasını Aldım

Yardımlarınızı Bekliyorum.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
sorun dosya sisteminden olabilir fat32 değil de fat16 yada fat dene. isolinux diye bir dizin varsa bu dizini ve alt dosyalarının adını syslinux yap. Olmazsa uğraşma direk dd ile yaz ama yazmadan önce belleği umount komutuyla sök yoksa işe yaramaz

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
sorun dosya sisteminden olabilir fat32 değil de fat16 yada fat dene. isolinux diye bir dizin varsa bu dizini ve alt dosyalarının adını syslinux yap. Olmazsa uğraşma direk dd ile yaz ama yazmadan önce belleği umount komutuyla sök yoksa işe yaramaz

Malesef Olmadı bu dediğini de "belleği umount komutuyla sök yoksa işe yaramaz" anlayamadım

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Malesef Olmadı bu dediğini de "belleği umount komutuyla sök yoksa işe yaramaz" anlayamadım
sudo blkid yazıp belleğin adına bak sdb1 yada sdc1 filan olabilir sonra da umount /dev/sdX1 yazacaksın o kadar X yerine oradaki harf gelecek

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
sudo blkid yazıp belleğin adına bak sdb1 yada sdc1 filan olabilir sonra da umount /dev/sdX1 yazacaksın o kadar X yerine oradaki harf gelecek

Nereye yazıcam ki bunu anlayamadım ben sisteme giremedim boot etmiyor konumuz o

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Nereye yazıcam ki bunu anlayamadım ben sisteme giremedim boot etmiyor konumuz o
Terminale yazacaksın live linux cdsiyle yüklerken ama virtualboxtan da olur windows için de dd var olmadı windowsta linux live usb creator kullan