CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Yüzyüze hem kesin hem hızlı sonuç verir. En iyisini yapmışsın
Sanal ortamdan böyle bir kaosu ve krizi çözmek mümkün olmazdı[emoji5][emoji4]
Yüzyüze hem kesin hem hızlı sonuç verir. En iyisini yapmışsın
Bizede hayırlısı olsun demek düşerSanal ortamdan böyle bir kaosu ve krizi çözmek mümkün olmazdı[emoji5][emoji4]
Bizede hayırlısı olsun demek düşer![]()
Bizim pcde san andreas kasıyo mecburen vice city oynuozGta 5'e beklenen kar güncellemesi geldi![]()
Playstation forover :laugh:Bizim pcde san andreas kasıyo mecburen vice city oynuoz![]()
İstanbul'un nersinde?
Yokmu PC de oynayan şu GTA 5 i![]()
Resim kötü çıktı direk playstation üzerinden bir görüntü alayım da gör
Hangi operatör ve işlemi nereden yapmaya çalıştınız ? İletişim merkezleri mi normal telefoncu mu?4.5G için sim kart için 12 tl ödeme alıyolar..!
Bize hiç playstation da alınmadı ayrıca hiç playstation salonuna da gitmedim bizimkilerle ne zaman evde maç yapsak ben klavyeden oynardım meselaPlaystation forover :laugh:
Avea bayinden işlem yapmadım ellerinde sim kart kalmamış ama 12 tl ücret alıyoruz dediHangi operatör ve işlemi nereden yapmaya çalıştınız ? İletişim merkezleri mi normal telefoncu mu?
Hayır alamaz, Call Center'i ara durumu bildir direk ilgili işlemi yaparlar.Avea bayinden işlem yapmadım ellerinde sim kart kalmamış ama 12 tl ücret alıyoruz dedi
Aklımda bulunsun sağolHayır alamaz, Call Center'i ara durumu bildir direk ilgili işlemi yaparlar.
kaynak olarak ücretsiz değiştirme kampanyasını kaynak gösterebilirsin, ayrıca neredeki bu şube ?Aklımda bulunsun sağol
Dün akşam konya novada alışveriş merkezinde avea bayinde sordum öle yanıt aldım 12 lira ücret alıyoruz dedi şu an elimde sim kart yok dedi ben sadece sormak istedim zatenkaynak olarak ücretsiz değiştirme kampanyasını kaynak gösterebilirsin, ayrıca neredeki bu şube ?
Dün akşam konya novada alışveriş merkezinde avea bayinde sordum öle yanıt aldım 12 lira ücret alıyoruz dedi şu an elimde sim kart yok dedi ben sadece sormak istedim zaten
BakıcamBir de sokaktaki bayiye sorsana? Genelde avm'ler kazık oluyor (Tokat Novada'dan biliyorum)
Ücretsiz.....Benim bildiğim avea para alıyor ama emin değilim